2018-19 TFF 1. Lig 9. Hafta / Gençlerbirliği - Adanaspor

20 Ekim Cumartesi, 2018
Saat: 14:00

Stat: Osmanlı Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

Ne demiştik 9 da 9 yapabilmemiz için önce 8 de 8 yapmamız zorunlu ve gereklidir. Altay maçını kazanarak bu gerekliliği yerine getirdiğimize göre şimdi sıra Adanaspor maçındadır.
10 da 10 yapabilmemiz için 9 da 9 yapmamız zorunlu ve gereklidir. Takım bu bilinç ile oynayacak ve gereğini yerine getirecektir. Buna inancımız tamdır. Göreceksiniz Nobre, Jailton’un adrese teslim paslarını boş geçmeyecek maçın kahramanı olacaktır. Bekir ve Rahminin de oyuna sonradan girerek skora katkı yapacaklarını söyleyebilirim. Haydi hayırlısı…

1 Beğeni

Ağzından bal damlıyor gardaşım bal… :blush:

Rakibimiz Adanaspor’dan haber var. Yurtspor’da okudugum habere göre, Adanaspor Teknik Direktörü kurt hoca Coşkun Demirbakan cesur konuşmuş…

Önce haberin linki:
http://www.yurtspor.com/haber/26848/adanaspor-gbirliginden-cekinmiyor.html

Adanaspor G.Birliği’nden Çekinmiyor

Spor Toto 1. Lig’in ilk 6 haftasında galibiyeti bulunmayan Adanaspor’da göreve geldikten sonra 2 maçta 2 galibiyet yaşayan teknik direktör Coşkun Demirbakan, “İlk hedefimiz ligde ilk 10’a girmek. İlk 10’a girdikten sonra yine bir hedef belirleyeceğiz.” dedi.

Demirbakan, aldıkları iki galibiyette “futbol şansı” ve rakiplerinin kötü gününde olmasının etkileri bulunduğunu anlatarak şöyle konuştu:

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirten Demirbakan, “Milli maç arasında futbolculara mental olarak faydası olsun diye 3 gün izin verdik. Perşembe günü de çalışmalara başladık. Her şeyin başı psikoloji, onlar da ilk 6 maçta şanssız bir dönem geçirdi. Şu anda hepsinin öz güvenlerini kazandığını düşünüyorum.” diye konuştu.

Demirbakan, 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Gençlerbirliği’nin 8 maçta 8 galibiyeti bulunduğunun anımsatılması ve “Önlem alacak mısınız?” sorusu üzerine, “Biz önlem almayız, Gençlerbirliği bize önlem alsın. Onlar bizi düşünsün, ben Gençlerbirliği’nin neyini düşüneyim.” ifadelerini kullandı.

Takım olma yolunda gelişme kaydettiklerini vurgulayan Demirbakan, bazı eksikleri konusunda, “Mesela rakibi eksik yakalamışız, öne oynamamız lazım, geriye oynuyoruz. Veya önde onlar fazla, başka türlü oynamamız gerekiyor ama öne oynuyorlar. Bunlar da yavaş yavaş düzeltilebilecek şeyler.” şeklinde konuştu.

Coşkun Demirbakan, takım savunmasında da zaman zaman problem yaşandığının altını çizerek, “Doğru zamanda, doğru yerde, doğru taktiği düşünememekten hatalar oldu. Onu da zamanla geliştireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin benim en dikkat çekici bölümü:

<<Demirbakan, 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Gençlerbirliği’nin 8 maçta 8 galibiyeti bulunduğunun anımsatılması ve “Önlem alacak mısınız?” sorusu üzerine, “Biz önlem almayız, Gençlerbirliği bize önlem alsın. Onlar bizi düşünsün, ben Gençlerbirliği’nin neyini düşüneyim.” ifadelerini kullandı.>>

İşte budur! Helal olsun Coşkun hoca! Böyle hocaları severim. Bu demektir ki heyecanlı, çekişmeli ve güzel bir maç bizi bekliyor. :blush:

Adanaspor taraftarları da oldukça iddialı… Bir Facebook sayfasının paylaşımı ve bir taraftarın maç öncesi değerlendirmesi…

1 Beğeni

Sevgili Polates Adana taraftarının iddialı olduğunu söylemiş. Şu ana kadar 11 adet iddialı Adanaspor’lu maç için biletlerini almış.İddiasız Gençlerbirliği taraftarlarından ise kombineliler dışında şu ana kadar sadece 25 kişi biletlerini almışlar. Bizi şu ana kadar ki ev maçlarımızda ortalama olarak 250 civarında kombinesizlere ait bilet satışımız oluyor.bilgilerinize sevgili renkdaşlarım.

1 Beğeni

Bu arada sevgili Ozan Güler kardeşimizin Demirel vari bilimsel açıklamaları da dikkatten kaçmadı değil yani:)

1 Beğeni

Çok iddialı ve izlemeye değer bir maç bizi bekliyor Akşit Abi… Üst üste sekiz maç kazanan Gençlerbirliği ve kurt hoca Coşkun Demirbakan’la üst üste iki maç kazanan Adanaspor karşı karşıya…

Önce dokuzda dokuz ve sonra da onda on yapabilsek, başka bir şey istemiyorum. :blush:

Bence de önlem almasınlar
Açık oynasınlar
:rofl::rofl:

1 Beğeni

Kurt hoca Coşkun Demirbakan hislerimize tercüman olmuş Ümit. :blush:

1 Beğeni

Adanaspor taraftarları Ankara’ya sağlam gelecekler gibi gözüküyor. Turbeyler grubu deplasman organizasyonu yapıyor. Taraftar yorumları da bayağı iddialı.

Adanaspor Turbeyler Grubu Facebook paylaşımı (17.10.2018)

Beğendiğim tribün gruplarından “KaplanpenCHE”, Facebook sayfasında iddialı ve dostça bir paylaşım yapmış:

“Biz değil Gençlerbirliği’nin önlem alması lazım hazırlıklarımız hız kesmeden devam ediyor. Dost takım Gençlerbirliği ilk mağlubiyeti bizden alacak kesin.”

Paylaşımın altında da iddialı, güzel ve dostça mesajlar var. Ben de bu maçta öncelikle dostluğun kazanmasını diliyorum.

Adanaspor KaplanpenCHE Grubunun Facebook Paylaşımı ve Taraftar Yorumları (16.10.2018):

https://www.facebook.com/antifAdanaspor/?ref=py_c

1 Beğeni

Nobre yok sanırım, bu kötü oldu. Nadir joker olarak iyiydi 90 dakikayı çıkarabilir mi? Bilmiyorum.
Adanalılarda epey bilenmiş. Artık hedef takımız, her maçımız zor olacak

1 Beğeni

Sezon başındaki hazırlık maçında Adanaspor’a yenilmiş olmamız ve şimdiye kadar kayıpsız gelmemiz bu maç için beni biraz endişelendiriyor açıkçası… Bir kazaya uğramadan bu maçı da kayıpsız atlatsak ve Boluspor deplasmanına kayıpsız gitsek, başka bir şey istemiyorum.

Haydi Gençler!

Gevşemeden devam…

1 Beğeni

Gece rüyamda Adanaspor Teknik direktörü Coşkun Demirbakan’ı gördüm. Ben rüyamı anlatmaya başlamadan önce “Hayır olsun!” deyin arkadaşlar.

“Hayır olsun!”

Tamam, şimdi anlatmaya başlıyorum o zaman.

Rüyamda Coşkun hocaya, “Hocam, dokuzda dokuz yapmamız ve rakiplerle puan farkını korumamız için bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Gelin, bizi fazla zora koşmadan şu üç puanı verin, siz de kurtulun biz de,” diyerek üç puanı resmen istiyorum. Kurt hoca kaşlarını çatıyor, “Katiyen vermem!” diyor. “Hocam bak, üç puana ihtiyacımız var,” diye ısrar ediyorum. O da ısrarlı, “Biz de üst sıralara bu kadar yaklaşmışken size üç puan vermek öyle mi? Hayır, olmaz, katiyen vermem!” diyor. “Yav hocam, rakipler peşimizde takipte, arayı bir türlü açamadık. Ver şu üç puanı da bizi üzme,” diye bir kez daha bastırıyorum. “Olmaz dedim ya, git başımdan be adam, katiyen vermem!” diyerek kestirip atıyor.

Ben öyle, o böyle derkene ter içinde uyandım. Bakalım ne olacak? Hayırlısı be gülüm… :blush:

1 Beğeni

Sen bu ruyalari mactan sonraya sakla bence abi. Adanaya karsi cok yetersiz kaldik. Sezonun en kotu macini oynadik Nobrenin yeri cok belli oldu. Haftaya kazanip telafi etmek lazim.

1 Beğeni

Kilidi bir türlü açamadık ve berabere kaldık. Sağlık olsun, futbolda olur böyle şeyler. Boluspor bu akşam deplasmanda 1-0 kazanınca önümüzdeki hafta Boluspor ile oynayacağımız maç büyük önem kazandı. Tam 6 puanlık bir maç…

Alkaralar’dan Ekin Emek Berber, Özhan Yüksel ve Arın Altay Alkaralar Facebook sayfasında Gençlerbirliği - Adanaspor maçını değerlendirdiler…

Ben bugün kazanmak için gerekli şansları yakaladığımız kanısındayım.
Ancak bunları değerlendiremedik.
Haftaya kısmette İstanbul’dan gurup olarak Bolu maçına gideceğiz. Çok zor maç olacak

1 Beğeni