25/26 Süper Lig 2. Hafta: Gençlerbirliği - Antalyaspor

Takımın Mayıs’taki havasıyla Ağustos’taki havası ne kadar farklı; gazı kaçmış gazoz gibiyiz :frowning:

3 Beğeni

Orta yapma konusunda çok sıkıntımız var.

3 Beğeni

sinan bu ligde de bütün topları indiriyor. müthiş bir artı bu. 11 e monte edilse edilir. tabii diğer eksiklikleri neyse takımca kapatmak gerekir.

3 Beğeni

Şimdiden dört puan almış olacakken acemilik yüzınden sıfır çektik :frowning:

3 Beğeni

takım iyi oynadı, gol atamadık. üzücü.

3 Beğeni

Üzücü bir yenilgi oldu. Pas trafiğimizi geliştirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Gaziantep FK deplasmanı çok daha önemli. İyi hazırlanmalı ve tam kadro çıkmalıyız.

4 Beğeni

Yenildiğimiz için üzgünüz ama taraftarlar olarak daha sakin ve sabırlı olmalıyız. Henüz ligin ikinci maçları oynandı. Yenilenmiş bir takım var. İki maçta her şey bitmiş gibi düşünüp, şimdiden sosyal medyada kaleci Gökhan’a, Abdurrahim’e, hocaya yüklenmenin bir anlamı yok. Bu hafta takıma birkaç yeni transfer (Traore, Koita, Niang veya Muleka) daha katılacak. Önümüzdeki Gaziantep FK maçı çok önemli, tam 6 puanlık maç… İnşallah yeni transferlerle birlikte iyi hazırlanırız ve kazanırız.

5 Beğeni

Dünkü oyunumuz beni umutlandırdı. Hızlı çıkışlarla etkili olduk, ama rakip ceza sahasına yaklaştıkça elimiz ayağımız birbirine dolanıyor. Ortalar isabetsiz, ara paslar kötü, son vuruşlar cılız. Zamanla daha iyi olacağız diye umuyorum :heart::black_heart:

3 Beğeni

Antrenman sakatlığı yaşamış.

3 Beğeni

Ben çok iyimserim takımla ilgili. Hoca disiplinli, sahada doğru duran bir takım yaratmış. Aynen hocanın dediği gibi, takviyelerle ve sakatların dönmesiyle çok iyi bir takım olacağız.

Evet, hoca biraz pragmatist davransaydı bu iki maçtan puanlar alabilirdik belki ama yeni bir oyunun temellerini atarken eksik kadroyla da olsa (yenilgiyi göze alarak) oynatmak istediği oyunu oynatması hocaya benim gözümde artı yazdı.

Ben kadroyu görünce 3’lü (5’li) defansla sahasında sağlam duracak ve geçiş oyunu oynayacak bir takım bekledim ama maç başlayınca gördük ki, rakibe en önde basan, tüm sahada pres yapmaya çalışan bir takım var. Olması gerektiği gibi bir iç saha oyunu… Bu strateji 65. dakikaya kadar işledi. Rakibe çok az pozisyon verdik ve biz de pozisyonlar bulduk. 65’ten sonra takım kondisyon olarak bitti. Adeta duvara tosladık. Bunun bence iki ana sebebi vardı. Birincisi kendi pozisyonunda oynamayan oyuncular. Bir oyuncu alışkın olmadığı pozisyonda oynayınca maç içindeki koşu ritmi bozuluyor. Örnek vermek gerekirse Zuzek defansta oyunu 30-40 metrede oynarken, dün 50-60 metrede oynamaya çalıştı. Attığı deparların mesafesi, sayısı değişti. Maçın sonuna doğru çok yıprandı. Aynı şey Metehan, Abdurrahman ve Göktan için de geçerliydi. İkinci sebep sezon başı olması. Önde bu kadar baskı yapan takımın kulübesi iyi olacak. Hoca beş oyuncu değişikliğini de doğru zamanlarda takımı diri tutmak için kullanacak. Mesela Galatasaray cuma akşamı 61, 75 ve 81’de yaptı değişiklikleri. Biz dün ilk değişikliğimizi 72’de Onyekuru’yla yaptık. Sonra da 85’de Sinan ve Furkan’ı aldık. Hoca daha cesur davranıp Dilhan’ı, hatta Mehmet Akbal’ı sahaya atabilirdi. Takım o kadar bitti ki kondisyon olarak, 85’ten sonra komik anlar yaşanmaya başladı.

Bunlar benim gözümde hocanın küçük hataları. Büyük resme bakarsak durumu kötü görmüyorum. Hoca da zamanla küçük hatalarını tespit edip düzeltecektir. O tecrübeye sahip birisi.

6 Beğeni

maç neredeyse dolu trübüne oynandı. ben biraz abartılıyor sakarya maçı kadar dolu olmaz diyordum. çok saşırdım ve mutlu oldum. takımı yine beğendim eldeki kadro düşünüldüğünde çok iyi performans ortaya konuldu. 65 e kadar iyi geldik ancak sonrasında pilimiz bitti. . antalyaya ayak uyduramadık. yine hatalı bir golle malup olduk. malubiyete rağmen takımla ilgili umutlarım arttı ancak yönetiminde bir an önce takviyeleri yapması şart. bu sartlarda hocanın eleştirilmemesi aksıne alkışlanması gerektiğini düşünüyorum. tek eleştirim forvet gelene kadar leo ve popadan daha fazla faydalanılmasıydı. kaleci konusunda ise kalede takımın aksine çok dengeli bir rekabet var. gökhan geldiğinde çok sevindim zira sevdiğim bir kaleciydi .erhan dan iyi olmasa da kalenin güvende olacağını düşünüyordum. iki haftada iki kötü gol yedi. haftaya tekrar oynar ve hatalı gol yerse hem onu uzun süre toplayamazlar hem de kendisi hakkında hak etmediği soru işaretleri oluşur.
maç öncesinde de yazmıştım birkaç hafta biraz futbol şansına ihtiyacımız olacak diye maalesef şans yanımızda değildi. iki haftada en azından 2 puan alabilirdik. uzun vadede ise yani lig de kalma konusunda sanstan daha ziyade sabıra ve biraz da yönetimin elini çabuk tutmasına ihtiyacımız var.

5 Beğeni

Samsun maçında takımın disiplinini bozmadan maçı bitirmesi nedeniyle çok umutluydum bu maç öncesi.
Biletlerin tükenmesi heyecan yaratsa da bi korku olmadı değil. Aklıma geçen sezonun Çorum maçı geldi.
Takımın puan kayıpları da Hocaya yazar aldığı puanlar da. ‘Hızlı tüketim’ sosyal medyada yazılan Hoca eleştirilerine katılmıyorum. Hüseyin Hoca, kendi çabalarıyla çıkardı takımı süperlige. Benim güvenim sonsuz.

Golü yiyene kadar gol atmak için çabalamamız güzel. Golden sonra ne olduysa takım birden saçmalamaya başladı. Kendi alanımızda peşine düşülmeyen toplar, son vuruşlardaki beceriksizlikler can sıkıcı oldu.

Hakem üçlüsü ve VAR’daki heyete de selam ve sevgilerimi iletiyorum(!)
Antep maçında ne olur bilmiyorum ama Fener maçında takımın patlayacağına inanıyorum.

Bitmedi Gençler, daha umut var!

5 Beğeni

Nalepa önde baskı kurmak adına çok çalıştı ama genellikle yalnız kaldığı için Antalya üçgenler kurarak geriden rahat çıktı. ilk değişikliğimizi 72 de yaptık ama Henry hazır olmayınca fayda yerine zarar verdi.
90+ da Sinan’ın 1 metreden topa istediği gibi vuramaması bizi 1 puandan etti. Tribünlerin dolu oluşu maçı daha keyifli yaptı.

5 Beğeni

Maça gelirken bu sefer uzak bir noktaya aracı koyup geldim. Ankaralılar sitelerinden çıkıp forma atkı ile ailecek maça geliyorlardı. Bu duruma çok sevindim. Gerçek Gençlerbirliği profili bu. X.com un toksik sm ortamı atışmalar vs. yalan dolan dedim gerçek hayat bu.
Maçta ben takımı iyi bularak gücü kadar birşeyler yapma hevesini her topçumuzda hissettim.
Maçtan çıkarken kaleci rotasyonu şart diye düşünüyordum ama maç tekrarına bakınca iyi toplar da çıkarmış golde asıl sorun defansın yorularak aksaması olduğunu düşünüyorum.
Nalepa Metehan yine istekliydiler.
Amilton vari birkaç hareket yapıp fark yaratan topçu ihtiyacımız had safhada. Göktan idi sanırım vir pozlsyonda bunu başardı ve kaleciyle karşi karşıyaydık.
Hoca keşke Onyekuru yerine Sinan ı daha önce alsa daha iyi olmaz miydı diye düşünmeden edemiyorum. Sinan in yeri kesinlikle ilk 11.
Taraftarlar çok guzeldi :+1:t2: Umarim bu sene hep boyle bayram havasında devam eder.
Takima yeni taransferler bir adapte olsa bu is olacak bence.
Hüseyin Hocaya tam destek!

4 Beğeni

4 Beğeni

Haber Ankara YouTube Yayını

Sporanki YouTube Yayını

Taş Mektep YouTube Yayını

3 Beğeni