25/26 Trendyol Süper Lig 7. Hafta Kayserispor - Gençlerbirliği

Yine Onyekuru oyuna girdi ve gol yedik.

3 Beğeni

Bu kadar saçma bir maçı bir puanla kapattığımıza şükredelim bence :heart::black_heart:

2 Beğeni

yiğit arslan art niyetli ya da eyyamcı bir hakem değil, sertliğe müsade etmeden yönetti maçı. olabilir de baya kötü yönetti. koita’ya verdiği kırmızı ağırdı hatta kırmızı değildi. franco’nun hareketi kırmızıydı. sinek gücüyle bile olsa rakibin suratına vuramazsın.

maça gelince bilmiyorum benim gibi düşünen var mı, biz 11 kişi oynasaydık sanki kaybederdik. çok kötüydü takım. ikinci yarı belki kontralarla + onyekuru da girerse 2-0 3-1 filan kazanma şansı doğmuştu da işte kırmızılar maçı buraya getirdi.

3 Beğeni

Haklısınız, ama kasıtlı bir darbe değildi bence o, rakip de kafayı eğince temas gerçekleşti sanki. Ya da maçın sıcaklığı ile ben öyle algılamak istedim, bilemedim…

3 Beğeni

Şu anda TRT Spor’da Bünyamin Gezer, bizim ikinci kırmızı kartı yorumluyor: “Tiyatro.”

3 Beğeni

birinciye ne dedi :d

3 Beğeni

Başka bir maçtaki pozisyonu konuşurken birisinden tiyatro lafı geldi, onun üzerine bir anda Bünyamin Gezer seslendi: “Gençlerbirliği’nin pozisyonunu getirsenize.”

“Asıl tiyatro bu” diyerek yorumladı bizim pozisyonu, sonra diğer maçtan devam ettiler, programı saati nedeniyle sonuna kadar da izleyemedim. Akşam geriye sarıp bakayım, bizim maçtaki pozisyonları da incelemişler mi diye.

3 Beğeni

00:56’da, bizim ilk kırmızı için haklı dedi.

Bizim maçın 83. dakikasında, Kayserili oyuncunun arkadan yaptığı harekette penaltımızın verilmesi gerektiğini de belirtti.

3 Beğeni

Bu VAR yüzünden puanımızın yandığı kaçıncı maç, sayamıyorum artık.

3 Beğeni

Yedi maç sonunda maalesef oyun ve sonuç olarak iyi durumda değiliz. Oyunumuzu bir türlü geliştiremedik. Sadece kalecinin ve savunma oyuncularının çabası yetmiyor. Orta saha ve forvet oyuncularımız çok yetersiz. Topa sahip olmak istemiyoruz. Top bir şekilde bize geçtiği zaman iyi kullanamıyoruz. Maçlardaki topa sahip olma oranlarımız çok düşük. Bu şartlar altında herhangi bir maçta galip gelmemiz tamamen şansa ve tesadüflere bağlı. Kısacası üzülerek yazıyorum, takımdan beklentim çok düşük. Ligde kalmamız çok zor. İnşallah önümüzdeki maçlarda yanılırım ve güzel bir sezon geçiririz.

4 Beğeni

Maç için kayserideydim.
Heyecanlı bir maç oldu.
Tribün de keyifliydi öncesinde mantı da çok güzeldi :slight_smile:
Maç esnasında hakeme kızdım ama birinci kart kesin kırmızıymış.
İkinci kart iste bana ağır geldi.
Kartlardan bağımsız oyunumuz zaten kötüydü.
Bu hoca ile maalesef…
Erhan formunun zirvesinde iken faydalanmamışolmamız da Hüseyin hocaya yazar…

4 Beğeni