Gazi Mahallesi ile Gazi Ciftligi Mahallesi’nin o zamanda farki vardi. AOC kavsagina varmadan hemen onceki, tren yoluna ve o zaman asiklar gezdigi icin Flamingo Yolu denilen yesilliklere parallel uzanan “cilgin kalabaliktan uzak” yerlesim birimleri; sehrin hengamesinden uzak, sakin ve huzurlu bir hayat sunuyordu. Sadik’in oturdugu yer oyle alt gelire hitap eden degil tersine sukunet arayanlarin oturdugu bir yerdi.
YOLUNDA A.S. Son Bölüm…Yeni PROJELERDE gorusmek uzere…
Spor Toto 1’inci Lig’de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor’da uzun süredir beklenen stat müjdesi geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, iç saha maçlarının oynandığı Denizli Atatürk Stadı’nın yıkılıp yerine millet bahçesi yapılacağını, bu yıl yeni stadyumun temellerini atacaklarını duyurdu.
Denizlispor’un kentin en önemli markalarından olduğunu belirten Başkan Zolan, “Yeni stadımızın projesi bitmek üzere. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan müjdesini verdi. Konuyu milletvekillerimizle birlikte takip ediyoruz. 2019 yılında stadın temellerini atacağız. İnşallah kentimize yeni bir stat kazandıracağız. Ayrıca Denizlispor’un Süper Lig’e yükselmesi için desteklerimiz sürecek” dedi.
Projeleri yayınlanan yeni stadın çok güzel olduğunu vurgulayan Başkan Ali Çetin ise bir an önce yeni tesise kavuşmak istediklerini dile getirdi. Ali Çetin, “Açıklanan yeni stadyum projesi çok güzel bir karar. Biz de bir an önce stadımızın yapılmasını istiyoruz. Hedefimiz bu sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak. Maçlarımızı, oluşturulacak güzel atmosferde oynamalıyız. Şehrimizin modern bir stada ihtiyacı vardı. Denizli kenti her şeyi hak ediyor. Bizim için sevindirici bir haber oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Osmanlı zorlu seride kaybetmeye başladı. Gazişehir’e hem de kendi evinde 1-0 kaybetti. Liderlik stresi işte, biz olduk fikri akıllarını kemirsin umuyorum. şimdi gelecek hafta iki haftadır özgüvenini kazanmış Adanademirspor deplasmanına gidecekler. Sonra Hatay, Altınordu, Eskişehir ile oynayacaklar.
Süper Ligde olmadığımız için uygun başlık bulamayınca buraya yazayım dedim. Akhisarspor biraz önce 65. dakikada kalecisi Lukaç’ın ceza sahasında kendisine verilen geri pası tutamaması sonucu Alanyaspor karşısında 1-0 yenik duruma düştü. Kaleciye, üstelik de ceza sahasında geri pas vermeyin kardeşim, vermeyin işte yahu!
Adana Demirspor - Osmanlıspor maçı 0-0 sona erdi. Adana Demirspor ilk 6 yolunda, Osmanlıspor da ilk 2 yolunda ikişer puan kaybettiler diyebiliriz. Tabii ki bizim kazanmamız kaydıyla…
Hatayspor 2 - Eskişehirspor 0… İlk yarı sonucu… Artık özellikle kendi sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Son düzlüğe girilirken futbolcularımızın sakarlık ve savrukluktan uzak bir şekilde doğru oyun, sağlam hücum ve sağlam savunma ile maç kazanan bir yapı içinde olması gerekiyor.
Eskişehirspor’u 4-0 yenen Hatayspor 44 puana ulaştı. İlk 2 mücadelesi iyice kızıştı ve puan aralığı sıkıştı. Artık hiçbir takımın hata yapma lüksü ve kredisi yok. En doğru oynayan, hata yapmayan ya da en az hata yapan takımlar kazanacak.
Hatay Osmanli’yi haftaya yenerse, sonraki haftasinda Altinordu Osmanli’nin tabutuna son civiyi cakar.
O kadar Suriyeli tarafindan memleketleri isgal edilmis Hatay vilayeti biraz sempatiyi hak ediyor, gerek yardimseverlikleri, gerek fedakarliklari nedeniyle.
Umarim play-off tan cikip, bize katilirlar seneye Super Lig icin.
Abalı Denizlispor - Ümraniyespor maçı 0-0 bitti. Denizlispor ile aynı puandayız. Ümraniyespor ile puan farkı 6’ya çıktı. Bizim için iyi mi oldu, kötü mü oldu bilmiyorum. Şimdi iyi diyoruz ama bazen 4-5 hafta sonra pek de iyi olmadığını görüyoruz.
Yine de bugün için averajla ilk iki sırayı paylaşmak, üçüncüden 3 puan, dördüncüden 6 puan önde olmak iyi bence…
Bu mesajı Altay - Gençlerbirliği başlığına yazmışım ve Adana Demirspor’un deplasmanda Osmanlıspor’a yenilmesine sevinmişim. Şimdiki puan durumuna bakıyorum da Adana Demirspor yense daha iyi olurmuş diyorum. O gün öyle, bugün böyle… Süleyman Demirel’in bir zamanlar dediği gibi: “Dün dündür, bugün bugündür!” Biz taraftarlar da çok yanar döner adamlarız yav!
Şu anda ilk 6 takım dışında Adana Demirspor ve Altay da kadroları ve oyunları ile ilk 6’ya girme potansiyeli taşıdıkları için onları da bu kırım maçlarına dahil ettim.
Bizim son üç haftaya kadar üç iç saha, üç deplasman maçımız var (deplasmanlardan birisi sondan dördüncü haftada Kardemir Karabükspor) ve 6 puanlık kırım maçlarını son üç haftada oynayacağız.
Abalı Denizlispor 27. haftada kendi sahasında Altay ile oynayacak. 32. haftada da Gençlerbirliği deplasmanına gelecek.
Osmanlıspor önümüzdeki iki haftada kendi sahasında Hatayspor ve deplasmanda Altınordu ile çok zorlu iki kırım maçı oynayacak. Biraz nefeslendikten sonra 31. haftada Ümraniyespor ve 33. haftada Altay ile kendi sahasında iki kırım maçı daha yapacak.
Ümraniyespor önümüzdeki dört haftada dört kırım maçı oynayacak: Gazişehir (İ), Adana Demirspor (D), Hatayspor (İ), Altınordu (D)… Bu girdaptan kaç puanla çıkar, bilemiyorum.
Hatayspor ise bu hafta Osmanlıspor, 28. hafta Ümraniyespor ve 30. hafta Altay deplasmanlarında…
Gazişehir de bu hafta Ümraniyespor ve 28. hafta Altay ile deplasmanda oynayacak. Sondan ikinci haftada ise Gençlerbirliği ile kendi sahasında mücadele edecek.
Doğrusu bu maçların olası sonuçlarını düşündükçe umutlanıyorum. Altınordu, Adana Demirspor ve Altay bu süreçte çok can yakacaklar ve belki de ilk 6’ya onlar girecekler. Bu kırım maçlarında özellikle çok yakın rakiplerimiz Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Hatayspor’un çok puan kaybetmelerini diliyorum. İnşallah biz de Kardemir Karabükspor deplasmanına kadar oynayacağımız beş maçı doğru oyunlar oynayarak kayıpsız atlatırız ve son üç haftaya kredisi yüksek bir puan tablosu ile gireriz.