TFF 1.Lig Gelişmeleri

Denizlispor - Altay maçı 3-3 berabere bitti. Üst taraf iyice sıkıştı. İşimiz çok zor. Şu anda ilk 5’teki takımlar arasında en kötüsü biziz çünkü.

1 Beğeni

Denizlispor-Altay maçında Altay çok iyi oynadı. Biz ucuz kurtarmışız.
Bizim iki kırmızı gördüğümüz sahte penaltı pozisyonlarının bir benzerinde Denizli penaltı kazandı üstelik pozisyon dışarda!
Denizlispor’un taraftar desteği hakemi baskı altına almaya yetti.
Artık son haftalar, hakem faktörü iyice devreye girecek.
İyi oynayarak kazanacağımız 3 maç moral olarak da bizi süper lige taşır.
Ben hala bunu yapabilecek tecrübede bir takım olduğumuzu düşünüyorum.
2x2 formülü bizi kurtarır. Yani önümüzdeki ilk 2 maçı en az 2 farklı kazanmak…

1 Beğeni

Denizlinin ilk yarida cok net ,tas duvar penaltisi vardi el topa bir degil iki degil 3 defa capri ama vermedi hakem…caldigi penaltida kendini affettirme anlamindaydi pozisyon disarida olsada…

Altay Denizliyi cok iyi okumus sag kanadi dagittilar 3 harika pas 3 ayni sekilde harika orta ve goller ayni kurulusla geldi.

Putsilla Tatos Altayi farkli bir takim yapti…

Malesef burnumuzun dibindeki Putsila, Kehinde,Gencer,Kibbong Denizliye Altaya kaptirildilar Hepsi Genclerbirligi icin maliyeti cok uygun harika imzalar olurdu…

bencede altaya bişeyler olmuş…
dar alanda kısa, ters toplar falan… denizliyi apışıp bıraktı…
devre arasında ne yiyip içtilerse bizde ondan yiyelim…
-madem bilmiyoz bu işi… bizde onların yaptığını yapalım-

İlk beşteki en iyi takım olduğumuzu düşünüyorum. Kendi ayağımıza sıkmadığımız sürece kimse bizi deviremez. Bu hafta aldığımız ve bize iki puana mal olan dersten sonra da artık hata yapmayacağımıza eminim. Eze eze galip gelip şampiyon olmamıza çok az kaldı.

Dedik ve ve daha mürekkebi kurumadan ESES deplasmanda Osmanlıspor’u 4-2 yendi. Bravo sana aslanım, goçum ESES… :blush:

Önümüzdeki 3 maçı galip bitirirsek şampiyonluk gelecek. Bu kadar basit hesap aslında. Hatay hem yarın Ümraniye’ye, hem de daha sonra Altay’a puan kaybedecek. Altay’ı ligin ikinci yarısında yenen tek takım biziz zaten.

İnşallah dediğin gibi olur Serkancığım. Ümraniyespor - Hatayspor maçı yarın saat 14.00’te ve bizim maçtan önce bitecek. Merak ve heyecanla bekliyoruz.

Ümraniyespor - Hatayspor maçının ilk yarım saati 0 - 0 geçildi.
Hayırlısı be gülüm

Umraniye 77 de 1-0 one gecti olarak skor geldi sonra tekrar 0-0 oldu…verilmeyen golmu var

Ümraniyespor - Hatayspor maçı 0-0 berabere bitti. Hedef puan 70 oldu. Yok mu eksilten? :blush:

1 Beğeni

Abi bugunku maci kazanirsak dev bir adim olacak…Giresun kaybederse dibe yaklasiyor Eskisehir kazandi…

O yuzden Giresun ve Balikesir maclari beni cok huzursuz eden maclar iki takimda iyi gununde bizi cok cok zorlar.

Umraniye kazansa harikaydi Hatay kazanmasada 1 puan alan istikrar abidesi bir takim cunku.

Bugun mutlaka yenmek zorundayiz…

Kalan 7 maçta 12 puan bile bize fazlasıyla yetecek göreceksiniz. Elimize fırsat üstüne fırsat geçiyor, bu işi bitirmek için :slight_smile:

Mac hic keyif vermiyor…Ankaragucu FB maci cok canliydi bu maca cevirince cok sönük geldi…

Genclerbirligi kazanmak zorunda son 3 maci tam anlamiyla 3 final olacak

Golu tam vaktinde bulduk…Rakibin toparlanma sansida cok minimal…

Hayirli olsun 3 puan…

Hedef 70 puana düşmüştür. Geriye sayılmayan 6 sandık kaldı…
6 sandıktan 4 tanesini alırsak tamamdır

Dedik. Osmanlıspor 3 puan, Hatayspor da 2 puan kaybetti ve biz de Giresunspor’u yenince aramızdaki puan farkı 7’ye çıktı. Bizim için güzel ve kazançlı bir hafta oldu. Kalan altı maçımızın dördü kendi sahamızda, ikisi deplasmanda. Deplasmandaki maçlarımızdan birisi sondan dördüncü hafta Karabükspor’la, diğeri de sondan ikinci hafta Gazişehir’le. Büyük bir avantaj yakaladık. İnşallah önünüzdeki maçları bir aksilik ve kayıp yaşamadan atlatırız.

Bir de güzel bir detay;
Önümüzdeki 6 maçta rakiplerimizden sadece Denizlispor Karabük ile karşılaşacak.
Yani her takım açısından sürpriz puan kayıpları olabilir, Osmanlı-Eskişehir maçında olduğu gibi.

Adana’daki gol düellosunu Abalı Denizlispor 4-3 kazandı ve 58 puana ulaştı. Yarın İzmir’de oynanacak Altay - Gazişehir maçı da her iki takım açısından önemli.

Sandıkların bir tanesi Çankaya :slight_smile: (karabük)

Denizlispor’un kaybetmemesine sevindim. Alttakilerin ilk ikiye girme iştahının azalmasını sağladı bu sonuçlar. Şimdi bir Hatayspor’lu, bir Osmanlısporlu (eğer varsa) puan durumuna açıp baktığında, maçların hepsini kazansa dahi Denizlispor ile Gençlerbirliği’ni geçemeyeceğini düşünüyor. Artık tek hedefleri var, ilk altıyı isteyen diper takımlara geçilmemek. 3. İle 8. arasındaki 6 takımın Playoff şansını eşit görüyorum.

1 Beğeni