Hoş Bulduk , Galibiyet sonrası moraller iyi sanırım herkesde!
Ozaman Hayırlı haberi ben vereyim, magaza.genclerbirligi.org.tr olarak online satış artık başlamıştır. Nihayet, hayırlı olsun
Herkese merhaba Takımı, 2009 yılından pandemi sürecine kadar ihtiyarların arasında çekirdek çitleyerek takip ettim. Pandemi süreciyle beraber Alkaralar grubunun hem Twitter hem de YouTube paylaşımları benim için tribündeki sevinç, hüzün ve dayanışma; yazdığım yorumlar da çitlediğim çekirdekler oldu
Twitter hesabımı aktif olarak kullanmaktayım. Forum kültürünün devam ettiğini yayınlardan öğrendim. Artık forumu da aktif olarak kullanmak isterim.
Hoş geldiniz. Forumun eskisi gibi aktif olmasını sabırla bekliyoruz.
Hoş geldiniz, sosyal medya forumun hızını yavaşlattı.
Ama burada yazılan burada kalmıyor, sağır sultanın bile kulağına gidiyor.
Hosgeldiniz.
“Verba volent, scripta manent/Soz ucar, yazi kalir” mantigiyla yazmaya devam. Zaten az olmaktan rahatsiz olsak Genclerbirlikli olmazdik.
Lutfen siz de cokca yazin, selamlar.
Herkese merhaba adım Emrecan ve yeni üyeyim. Yaklaşık 3 senedir bu kulübü tutuyorum. Ankara’da olmadığım için herhangi bir maçına gidemedim ama 3 senedir hiçbir maçını kaçırmadan izledim. Geçen sene de bi maç sonrası YouTube da gezinirken alkaraların yayınına denk geldim ve sohbetleri o kadar hoştu ki her maç sonu yayına gelmeye çalıştım. Bu forum da 3-4 gün önce yine şans eseri karşıma çıktı ve asla vakit kaybetmeden kayıt oldum umarım en yakın zamanda beraber tribünde maç izleriz yada deplasman tribünleri açılırsa eğer Bursa’daki maçta görüşüz Ayrıca forum için çok teşekkürler beraber sohbet edebileceğim Gençlerbirliğini konuşabileceğim bir ortam çok arıyodum sonunda buldum iyi ki varsınız
Emrecan kardeşimiz foruma hoş geldiniz. Maalesef genç arkadaşlarımızın sosyal medya platformlarını tercih etmelerinden dolayı forumda pek fazla bir hareket yok. Biz birkaç kişi elimizden geldiğince hareketlendirmeye çalışsak da gençlerin katılımı olmayınca zor. Umarım sizin gibi arkadaşlar çoğalır ve yaptıkları paylaşımlarla foruma biraz olsun hareket gelir, böylece forum kültürümüz de devam etmiş olur.
Hoş geldiniz Emrecan kardeşim.
Havalar soğudu, alkaralar’dan bir çay iç ısınırsın.
Emrecan hoş geldin. Ayağın uğurlu geldi. Çay oralet benden …
Herkese merhabalar
Hoş geldiniz Yunus Beyfendi
Hoş geldiniz Yunus Bey.
Hoşgeldiniz
Bursa ya selamlar. Bursa daki sağlam gençlerbirlikliler artıyor.
Bursa Karacabey’den selamlar. Burası Ankara olmasa da sonuna kadar Kırmızı-Kara!
Foruma hoş geldiniz. Keyifli sohbetler olmasını dilerim.
Hoş geldiniz.
Esenlikler dilerim Gençler! Artık ben de sizinleyim.
Hoşgeldin Umutce
Ne içersin? Bugün çay ocağı kapalı, dışarıdan söyleyeceğiz artık.