en başa dönmüşüz. bu ligde kalırız. eğer teknik direktör tercihi olması gereken olursa kalırız. oynamamız gereken futbolu oynarsak kalırız. transfer açılır çok az takviye yapılırsa kalırız. bu ligde kalırız. başa baş oynayamayacağımız bir takım yok.
çıkan isimlere bakıyorum hepsi yanlış tercihler.
metin hoca ya da esli gençlerbirlikli bir hoca gelmesi gerekiyor. laleci ismi geçmiş, o adamda sistem oynu oynatır gibi. bu düşünceleri bırakmamız gerekiyor.
Yeni teknik direktörümüz Mustafa Dalcı hoca olmuş. kendisine ve bize hayırlı olsun. Bence kendisini geçen yıl ankaragücü ile ispat etmişti. ligi bilmesi ve başarılı olmuş olması kesinlikle artısıdır ancak Ankaragücü gibi çok para harcayabilen bir kuluple bunu yapmış olması biraz endişe ettiriyor. ancak şartlar düşünüldüğünde çok yerinde bir karar. en azından ilk hedefimiz olan ligde kalmayı sağlayabilecek bir hoca. ayrıca eskiden Giresun nedeniyle şimdide kendi takımım nedeniyle yıllardır izliyorum. 5 maç çok şeyi değiştirir. 3 maçlık galibiyet serisiyle farklı seyleri konuşuruz. hoca dada takımdada o potansiyel var. yeter ki kafaları sahada olsun
İmza töreninde başkanımızın açıklamalarını okudum. Daha fazla açıklama yapmalı ki en azından hocanın takımın sahipsiz olduğu düşünülmemeli.kısa vadeli yapmayı planladıklarını olumlu buluyorum özellikle ön protokol konusunda. umarım bunda başarılı olurlar. zaten bu bile sadece gelenlerle takımı güçlendirmez eskilerinde takıma ve geleceğe bakışını değiştirecektir.