2017-2018 Sezonu Formalarımız

Siyah forma cidden efsane olmuş. Sizce?

Gelince gidip alalım.
Nefis olmuş bence de!
:grinning:

En büyüğünden bir tane de ben alacağım. xl :wink:

İmzalı siyah forma tam koleksiyonluk gençler; daha önce 90. yıl için de söylemişim ama ciddiye alınmamıştı benden söylemesi alın bulunsun :slight_smile:

dip not: Videonun girişinde zoomlanan uefa patchli forma ve en öndeki 3’lünün giydikleri formalar benim koleksiyondan. Koleksiyonun bir işe yaraması sevindirici :slight_smile:

2 Beğeni

Ne zaman satışa çıkar?

Tesislerde satilacak mi acaba sonucta taraftari cok dusunen bir kulup yonetimimiz yok satmaya gerek duymayabilirler. En son temmuz ayinda gittim kulube kupa bile yoktu yaz gunu bere eldiven vardi onlar da pazar usulu esini bulabilirsen.

Yeni sezon formaları tesislerdeki store’da satılacak. Son Cumartesi günü yeni sezon formaları henüz gelmemişti. Bu hafta gelebilir. Gittiğimde yeni kupaları da gördüm. :wink:

Çıksın artık formalar, kara forma gerçekten şahane olmuş.

Geçen sezon parçalı oldukça iyiydi. Keşke bu yıl da çıksaydı. Çubuklu öyle gözüküyor ki bundan sonra her yıl çıkacak. Ben bu sezon sadece kara formayı alacağım. Açıkçası geçen yıl cavcav 'ın vefatından sonra takım siyah formayla maça çıktığında, bu sezon bi siyah forma bekliyordum. Yaka kısmı hoşuma gitmese de alacağım.

Formalar tesislerde satışa çıktı mı?

Siyah formamızın satışa çıkmasını bekliyorum.

3 haftaya geldik hala mı satılmıyor formalar? Hem İlhan Cavcav sezonu hem sezona özel anı forması yapılıyor hem de halen satış yok mu?

Ben aldım. Buraya yükleyemiyorum. 80 TL. L ve XL sordum vardı. XL uydu bana onu aldım,diğer bedenleri sormadım. Formanın tasarımı güzel ama kumaş kalitesi bence??? Store 17:30’a kadar açıkmış.

Bir bilgi daha güzel kupa bardaklarda gelmiş. Geri kalan herşey aynı.

2 Beğeni

Ahmet sana xl olduysa, bana olmaz. Zayıflamam lazım. :wink:

Kalıp nasıl? Babam tesislere gidip alacak, S beden mi M beden mi alsam kararsız kaldım.

Bulutcuğum ben o konuda iyi değilim. Kendim L veya XL hangisi uyarsa alıyorum

Kara forma alt ucunun kırmızı çizgi ile bitmesi çok şık olmuş.
Tabi ben fark etmedim :sunglasses: ama hoş olmuş :grin:

Ben 188 cm / 95 kg XL giyiyorum. Geçen yılın kalıbıyla hemen hemen aynı. Yani asla klasik veya bol değil. Aşırı fit de değil.

Maşallahın varmış :smile: benim boyum 179 cm kilom az, ince çubuklu formada S beden almıştım, sanırım bunda da S beden uyar. Teşekkürler Yavuz :wink:

Geçen sezon hangi beden uyduysa bu sene de aynısı olur Bulut =) rica ederim.