2017-2018 Teknik-Taktik / Bursaspor - Gençlerbirliği

23 Aralık 2017
Cumartesi
Saat 14:00

Stad: Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu

  • Galibiyet
  • Beraberlik
  • Bize yine hüsran

0 oylayan

Deplasman tribün bileti 26 TL.

Maçın hakemi Hüseyin Göçek.

Nöbetim tam da o gün.
Stadı merak ediyordum.
Maçtan umudum yok.
Ekstra hırslı olacak Bursa takımı
Bizimkiler de ekstra bayık :slight_smile:

maça gidersek, dönüşte dayak yermiyiz acaba??..

Bu arada o stadın ismi benim için majid mususi stadıdır :slight_smile:

ruhu şad olsun!

Kısacası 3 puan gitti. Takım gol attıktan sonra geri çekildi. Sonuç güm. 1-1. Son anlarda Bursa’nın kaçırdığı ve bizim kaçırdığımız pozisyonlar var. 1 puandanda olabilirdik. veya geçen yılın dejavusunu yaşar 3 puan alabilirdik uzatmalarda.

Osmanlı az önce biten maçta Akhisar’ı 3-2 yendi. 3 puan gelse Konya altımızda. Antalya, Osmanlı, Biz 17 ser puanda 14-15-16. sıralardaydık belkide 3’lü averajla düşme hattından ilk devre sonu çıkacaktık, psikolojik olarak biraz rahatlardık.

Albert Camus’nun güzel bi tespiti var. “Kadın dostlarımızın Napoleon Bonaparte’la şu ortak yönleri vardır ki, herkesin başarısızlığa uğradığı yerde başaracaklarını sanırlar hep.” Özat da, diğer teknik direktörler de bu hataya düşüyor. 1 farkla önde olduğun ya da berabere olduğun maçta sürekli rakibi karşılamak yerine, topa sahip olmalı ve top rakipte olduğu zaman onun topla oynamasına izin vermemelisin. Aksi halde Kasımpaşa, Antalya ve Bursa maçlarındaki sonuçla karşılaşırsın.

Fuat Çapa da aynısını yapıyor. Gerçi en azından şuurlu yapıyordu. Özat gibi hücum oyuncusunu çıkartıp takımı direkt ipe göndermiyordu. (2011-2012 sezonunda 9 kişilik Sivas’a maçı 3-1’den 3-3 vermiştik. En çok o koyar.)

1 Beğeni

çok yürekli bir yaklaşım olmuş albert camus adına

3 Beğeni

Camus muhtemelen bekar iken söylemiş.
Yoksa zor…

1 Beğeni