2017-2018 Teknik-Taktik / Sivasspor - Gençlerbirliği

28 Nisan 2018
Cumartesi
Saat: 13:30

Stad: Yeni 4 Eylül Stadı

• Galibiyet
  • Beraberlik
  • Bize yine hüsran

0 oylayan

ozat takimin basinda oldugu surece bu futbolcular rakip kaleye gitmezler o yuzsuzunde gidecegi yok yollayabilecek adam zaten yok futbolcular kendilerine aciyip ta ozatin taktigini takmayip galibiyet icin oynarlarsa ve kalan maclari kazanirlarsa belki kaliriz yoksa hepimizin basi sagolsun. dustuk diyebiliriz.

3 Beğeni

Çok büyük bir travma bizim için. Benim gibi içimizdekilerin çoğu ilk defa düştüğümüzü bire bir görecek şunun şurasında 2-3 hafta sonra. Tek kurtarır yanımız var, o da td değişikliği, gelecek iyi bir td. Ama görüyorumki; utanmazlığın, leşliğin, yüzsüzlüğün dibine vurmuş ikili hiç bir şekilde istifayı düşünmüyorlar. Çok açık söylüyorum; kendi hayatımda yakından tanıdığım ve medya yoluyla uzaktan bildiğim tüm ünlü ünsüz insanlar içerisinde ben bu ikili kadar utanmaz insan görmedim. Teknik taktik konuşmak da bu yüzden boşuna. Çaresizliğin dibini yaşıyoruz. Gs maçından sonra soyunma odasında çekilen videoda anlamıştım geride kalan hiç bir maçı kazanamayacağımızı. Üçüncü sınıf lümpen yönetim anlayışının, işbilmezliğin, işgüzarlığın tezahürüydü o

2 Beğeni

Maçtan sonra bi umut eve gidip hemen tv başına geçtim belki kendini hoca sanan şahıs istifa etmiştir diye ama hala utanmadan yorum yapıyo bide kırk yıl düşünsem Gençlerbirliği mizin bigün böyle bi zatın eline düşeceği aklıma gelmezdi
Herkes yaptığı işte başarılı olacak diye bişey yok adam dükkan açıyo işletemiyo batırıyo demekki sende hocalık yapamıyosun senin yicen halt değil bırakıp gitsene be adam bize burda işkence çektiriyosun

2 Beğeni

Bu maçı da alamazsak herkese uygun bir zaman belirleyip tesisler önünde dövizler hazırlayıp oturma eylemi yapalım, zaten son 2 maçtaki hiç umut vermeyen oyunumuzla ve kendini beğenip kendinde hata bulmayan Cavcav&Özat ikilisiyle %99 küme düştük :smiley:

2 Beğeni

Küme düşmemek artık bir hayal, ona alıştık; ancak kulübün bu aymazlığına hâlen alışamadım. Son maçtan sonra teknik bilmeyen direktör çıkıp futbolcuları aşağılayarak mobbing yapmış ve kulüp bu teknik bilmeyen direktörün artık bu oyuncuları oynatabileceğini düşünüyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Bir mucize olmadıkça Sivasspor maçından alınacak 1 puanın bile sürpriz olacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

10 maclik seriye basladigimiz yerdeyiz ayni seyleri konusuyoruz insallah bu sefer 4lu bir seri yapabiliriz. ama artik cikisa gecmis rakiplerimiz var 4 lu seri bile yetmeyebilir belki. insallah averaja kalmayiz kimseyle

1 Beğeni

Süper ligteki son maçlarımız keyfini çıkarın…

1 Beğeni

o kadar umutsuz bir durumdayız ki; ancak bu kadar olur…
umutsuzluğumuzun tek kaynağı takımı küme düşerken spor magazin programlarına çıkan ve takımı kümede tutmak için neler yapacağını söylemek yerine programda adı geçen herkese çatan, hanedana yalakalık yapan bir teknik direktöre sahip olduğumuzdur.
kümede kalmak için neler yapılacağını biliyor mu acaba?. teknik direktör olarak görevinin devam edebilmesi için tek yolun, yaklaşana saldırmak, hırlamak, böğürerek korkutmak ve oradan uzaklaştırmak olduğunu sanan taş devri insanı hiç umut vermiyor…

galatasaryı yenince kendini kaybeden, takımın motivasyonunu takip edemeyen bu eksik zekalı insan, hoca olsa; rakiplerin kalan maçlarına bakar ve onların bundan sonra 1 puan bile alamayacağını görür…

ve gözüne osmanlıdan başka birini daha kestirir… bu işi beka sorunu haline getirip takıma anlatır ve inandırır…
bu saatten sonra oyuncuların teknik kapasitesini yükseltemeyeceğin için bundan sonra yapacak ne kaldı ki?.
olur mu?. kim böğürecek kim dolmuşçu kahyası gibi efelenecek trt gibi bir kurumun spor programında?

arda turanı cinim kadar sevmezdim… aha onun için dediklerim orada duruyor…
fakat bilal meşenin anasına küfür etmekte yerden göğe haklıymış… fatih terimin yakasına sarılmakta da haklıydı zaten… o zaman belirtmiştim ama çocuk diğer yalakayı, kan emici sülüğü nasıl bulup çıkardı… hayret…
trt gibi saygın olması gereken, saygın olmak durumunda olan televizyonun spor programında gençlerbirliği hocası konuşuyor, fonda fenerbahçe formasıyla olduğu fotoğraflar… zaten hiç aklından çıkmadı ki…
milyon kere yazıklar olsun…

osmalıspor kurtaramayacak… tı…
antalyaspor ise yukarıdaydı ama önünde alabileceği maç kalmamıştı…
biz bu ikisini de yenerek hem bütün ümitlerini kıracak hemde 6’şar puan gibi altından değerli puana sahip olacaktık…

böyle bir ortamda aslanın ağzındaki ekmek midesine indi…
antalyayı yener de, son maçta bursasporu da geçersek beeelllkiiii ama o da kısaca belki… bursa rahatladı çünkü…

pekii bu yönetim ve bu hoca bunu yapabilir mi?.
farkında mı acaba?..

3 Beğeni

1-0 yenik durumdayız. 24. dakikada iki oyuncu değişikliği birden… İssah’ın yerine Rahmetullah, Jailton’un yerine İlker…

Dakik 55, Diallo’nun yerine Aydın sahada…

Bu takım ne yapmakta, nereye varmak istemektedir?!

1 Beğeni

hani bazı şeylerin olmıyacağını bilirsinde yine de son umut olurmu diye bakarsın ve olmaz yine için erir. maçın sonucuna baktım sadece . canım acıdı. bu takım ne 3 te 3 yapar nede o puanla kümede kalınır. boyle bir camianın 18 de 15 e girememesi için vasatlık yettersizlik sanssızlık yetmez art niyetli olmalarını gerektirir. kötü olmayı gerektirir. artık ne yönetim ne hoca istifa etmesin. 90 yıllık camiayı bu hale düşürmenin ayıbı utancı ve laneti ellerinde yuzlerinde kalsın

2 Beğeni

Uğur kardeşim merak etme zaten onlarda istifa edecek karakter yok hala yüzsüz yüzsüz gezerler ortalıkta olan sana bana olur
Maça gelince zaten formalite maçıydı geçen hafta garantilemiştik düşmeyi

1 Beğeni

CYönetimin bu acizliği beni çıldırtıyor. Bakın hala takım düşmedi, belki 6-7 puan bile kimde kalmaya yetebilir. Ancak bu iş Özat’la olmayacak, bütün oyuncular Özat’tan, Özat bütün oyunculardan nefret ediyor. Şu gün bile yapılacak teknik direktör değişikliği, üç hafta kala bir şok değişim etkisi yapabilir, oyuncuları hırslandırabilir. Şu halimizle Ümit Özat bu takımı DÜŞÜRDÜ. Belki başka bir teknik adamla, yüzde 10 da olsa ligde kalma şansımız var. Durum böyleyken yönetim hala olanları acizlikle izliyor. Yazıklar olsun size

2 Beğeni

Bu yönetim ve td ile buraya kadar!
Maç skorunu merak etmedim bile.
Maç skoru da oynanan futbol da önceden belli idi.