2018-19 TFF 1. Lig 12. Hafta / Balıkesirspor Baltok - Gençlerbirliği

10 Kasım Cumartesi, 2018
Saat: 16:00

Stat: Balıkesir Atatürk Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

Çok sinir bozucu bir takıma karşı oynayacağız. Bu adamların kime karşı hangi futbolu oynayacağı hiç belli olmuyor. Beklenenin altında kaldılar şu ana kadar ve bize karşı en iyi oyunlarını oynayacaklarından kimsenin şüphesi olmasın.

1 Beğeni

Deplasman planı varmı abiler

Normalde Balıkesiri rahat geçeceğimizi düşünüyorum ama özellikle forvetlerin fizik düşüş içinde olmaları endişelendiriyor. İstanbul ekibi olarak Balıkesirde olacağız

1 Beğeni

Maksuuuuuuuuuuutttt!!! :confounded::skull_and_crossbones::blush:

Balıkesirspor Baltok’un düşme hattında olması rehavete sokmasın, kendi sahalarındaki Boluspor maçında iyi oynayan ve galibiyete yakın olan takımmış ama şans Boluspor’a gülmüş. Serkan’a katılıyorum, en iyi oyunlarını bize karşı oynayacaklar. İkinci Bolusupor ile üçüncü Denizlispor’un karşılaşacağı haftada inşallah bu maçı da kayıpsız atlatırız.

Balikesir sakin puan tablosundaki yeriyle sizi yaniltmasin gercekten sagi solu belli olmayan acaip bir takim ileri uclari oldukca suratli .

Bu hafta sahaya hangi Balikesir cikar onu kendileri bile kestiremez.

Beraberlik totemine sarildik uguru bu haftada bozulmasin.

1 Beğeni

Abi müdahale ettim hemen :slight_smile:

1 Beğeni

Balıkesirspor Baltok sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Taraftarlar arasında Teknik direktör Giray Bulak’a tepki var. Başarısız sonuçlardan hocayı sorumlu tutuyorlar. Takımdan memnun değiller. Ama yönetim ve Giray hoca da bizimle oynayacağı maçı bir çıkış maçı olarak görüyorlar. Seyircisiz oynama cezası kalkmış, bu maçta tribünleri doldurabilirler. Her bakımdan zor bir maç olacak. İnşallah kazanırız. Hadi hayırlısı… :blush:

Sevgili alkaralar ahalisi telaşa mahal yok. Lütfen yani.
Bizler sakin olur şuurlu yorumlarda bulunursak takım da sahada sakin ve şuurlu bir mücadele sergiler.
Bu bağlamda, peşinen söylemeliyim ki bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Niye diye soracak olursanız, her şeyden önce deplasmanda daha iyi futbol oynadığımız su götürmez bir gerçek.
Rakip saha ve seyirci adeta bizim takımı motive ediyor diyebiliriz. Buna ilaveten deplasman taraftarımızın varlığı ve desteği de önemli bir faktör. Her kim bize karşı açık futbol oynarsa önünde sonunda açık veriyor ve golümüzü atıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum.

2 Beğeni

inşallah rakip takım hocası seni okumaz.
“bize açık oynayan sonunda açık veriyor” diyerek en önemli stratejimizi ifşa etmişsin :soccer:

1 Beğeni

Rakibi rakip takimin forumundan cozecek hocaya camide is versinler…

1 Beğeni

Teyzemin oğlu yine yüreğimi ferahlattın, sağ ol, var ol. Anka, Giray hoca foruma giriyorsa yandık. Maç başlığını üyelere özel yapsak olur mu acaba? Kadir dur Allahını seversen, zaten ortalık karışık. Giray hoca gitmek mi zor kalmak mı zor şarkısını söylüyor şu anda. :blush:

“Bakayım Necdet abi bu sefer ne diyecek?” demiştim içimden. :slight_smile:

Takımın rehavete kapıldığını düşünüyorum. Bu maç ya da sonraki maçlar, nur topu gibi bir puan kaybımız olabilir.

1 Beğeni

Yok abim benimki zaten şakaydı.
Bize açık oynayan bir Bolu gördüm şu ana kadar ben :sunglasses:
Ozan abi tatil kafasıyla izlemiş maçları egelerde :grinning:

1 Beğeni

Maçın hakemleri belli olmuş:

(H) HAKAN CEYLAN]
[(Y) İLKER TAKPAK]
[(Y) CEMİL TUNÇ]
[(D) CANER AK]

[KARS 36 SPOR] Türkiye kupasında 2-1 kazandığımızmüsabakayı yönetmiş
Sğper lig müsabakalarında 4. hakem olaak görev almakta.
Geçen sene Bursa (Türkiye Kupası), Paşa, Fenebahçe maçlarının dördüncü hakemi imiş.

bende rahat kazanacağımızı düşünüyorum…
oyun alanını daraltan, rakibin hata yapmasını bekleyen bir oyun anlayışımız var… haa biz başka türlü olmasını istiyoruz, onuda bu oyuncu stoğuyla yapamayız. bu kadro ancak bunu oynar ve bu ligde de iş yapar bu… şimdilik…

bir gol bulacağımız kesin… ikincisi rakibe kalmış.
oyunu 30m. de oynayıp, yavaş yavaş -burası önemli- hızlı değil, yavaş ve emin adaımlarla üçüncü bölgeye yıkıyoruz. dar alanda top yapabilme özelliği olmayan takımların kendi kalelerine yakın kaptırdıkları topları tecrübeli forvetlerimiz gole çevirmekte zorlanmıyorlar…
bu takımlar sıkışık bölgeden top yaparak çıkabilselerdi. burada ne arıyorlardı?.
rahatız…

1 Beğeni

İnşallah bir aksilik olmaz da kazanırız Mehmetçiğim. Boluspor ile Denizlispor’un kapıştığı bu haftayı kayıpsız geçmek en büyük kazancımız olur.

Balıkesir maçı bizim için zor geçeceğini düşünüyorum. Bizim gücümüzü bilen ve kalite bakımından da bizden zayıf olan takimlar bize karşı kapanıyor. Beraberlik çıkaralım yeter gözünde bakıyorlar. Bu senenin bence en değişik takımıda Balıkesirspor hangi maçta ne yapacaklarını kestirilemiyor. Deplasmanda erken atılan gol bizim için süper olur. Gol dakikası ne kadar ilerlerse rakip takım o kadar dirençli ve özveriyle oynuyor. Bakıyorsun maç başında 1 puana razı olan takım bizim kalemizde ataklar yapmaya başlıyor. Birde Balıkesirsporun yanlış bilmiyorsam siyahi futbolcuları çok hızlı atletik defansımızın bu maçta her an oyunun içinde olması gerekiyor. Balıkesirsporun ligte bulunduğu sırayı küçümsemememiz gerekiyor. Özveriyle , takım oyunuyla HAYDİ GENÇLER BU MAÇIDA KAZAN!

1 Beğeni

Duyduk ki Balıkesir deplasmanına oldukça az Alkara gidiyormuş. Duyduk ki İstanbul tayfası ful kadro oradaymış.
Duyduk ki…
Bu işler duyulur da durmak olur mu?
Bir sabah erken, Sakarya ovasında bir garip kuş öterken yola koyulacağım. Bu 3. Deplasman olacak bu sene. İlk ikisini 1-0 kazanmıştık dilerim tarih tekerrür eder.

3 Beğeni

Deplasman tribününde satılan bilet sayısı 50’yi geçmiş. Gönül isterdi ki ben de orada olayım ama ayarlayamadım bir türlü. Giden herkese iyi yolculuklar.