2018-19 TFF 1. Lig 13. Hafta / İstanbulspor - Gençlerbirliği

24 Kasım Cumartesi, 2018
Saat: 16:00

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

@Polatlili, Necdet Abi, rakip takımın ismini bu sefer düzgün yazmışım değil mi? :smiley:

1 Beğeni

Bu seferki çok önemli değil Maksutçuğum. Kendi internet sitesinde “İstanbulspor A.Ş.” olarak yazıyor ama “İstanbulspor” desek de olur. Oylamaya sunalım. Kabul edenler… Kabul etmeyenler… :blush:

1 Beğeni

Bu arada İstanbulspor A.Ş. internet sitesinden aldığım ekran görüntüsünde kabak gibi “İstanbulspor A.Ş. 3 : 0 Balıkesirspor” yazıyor. Şu işe bak! Ah ulan ahhh! :confounded:

Rahat yeneriz…diyemiyorum

Necdet abinin dunku kasirgavari mesajinin uzerine insallah yeneriz…diyorum

1 Beğeni

Estağfurullah Kadirciğim, sözüm sana değil… :blush:

Benim sözüm iki üç dakikalık özet görüntüler üzerinden sanki başka bir maç izlemiş gibi Gençlerbirliği’ni sırf sonuç üzerinden öve öve göklere çıkaran, rakipleri de bir o kadar aşağılayan çeşitli platformlardaki bazı medya mensupları ile sosyal medyada gerek kendi, gerekse başka takım taraftarları ile tartışmalarda kibirli bir tavırla takımı olduğundan çok çok güçlü göstermeye çalışan taraftarlara… İzledikçe sinir oluyorum, “Arkadaş biz başka bir maç mı izledik?” diyorum. Ligde şimdiye kadar 12 maç oynadık, çok özel bir maç olan Eskişehirspor maçı dışındaki tüm maçlarda zorlandık, kısa anlar hariç hiçbir maçı domine edemedik, rakip kaleye dalga dalga akınlarla gidemedik, dünkü maça kadar futbol şansı hep yanımızda oldu. Bunları takımı eleştirmek, kötülemek ve aşağılamak için söylemiyorum. Bu lig ölçeğinde güçlü bir takım sayılabiliriz ama üstünlüklerimize karşılık eksik yönlerimiz, zaaflarımız da çok. Sonuçta bu takım her ne sebeple olursa olsun bize geçen sezon büyük bir felaket yaşatmış bir takım. Takımın küme düşmesinde sorumluluğu olan bazı futbolcular kaçar gibi gitti, bazılarını da yönetim akıllıca davranarak ve kimilerinden bonservis bedeli de sağlayarak gönderdi, bazılarından da hiç hesapta yokken şans eseri kurtulduk. Elde kalanların bazıları geçen sezon takımdaydı bazıları da başka takımlarda kiralıktı ve transfer döneminde yapılan takviyelerle yeni bir takım kuruldu. Küçümsemek için söylemiyorum ama yaptığımız transferler de bu lig ölçeğinde iyi sayılabilse de öyle abartıldığı gibi bu ligin çok çok üstünde değil. Örneğin şu an itibariyle kendisinden memnun olduğumuz Nobre, daha iki sezon önce, iki yaş daha gençken 2. Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’daydı. Örneğin transfer etmek istediğimiz Burak Çalık Denizlispor’a gitti. Öte yandan Erkan hocanın demeçlerine baktığımızda onun da bu şişirmelerden rahatsız olduğunu, takımın rehavete kapılmasını önlemeye çalıştığını görüyoruz. Bütün demeçlerinde takımımızın iyi ve güçlü bir takım olduğunu, ancak diğer takımları da küçümsememek ve her rakibi ciddiye almak gerektiğini, bu ligin zor geçeceğini vurguluyor. Geçen sezon yaşadığımız felaketin takımdaki izleri daha kaybolmuş değil ve o felaketten dolayı sorumlu olmayanlar ise Erkan hoca ile altyapıdan takıma alınan futbolcularımız. Hep söylüyorum, bu lig zor bir lig, her rakibi ve maçı ciddiye almak, rehavete kapılmamak, gevşememek lazım. Bu yenilgiden ders çıkarıp daha iyi. etkili, derli toplu, başından sonuna kadar rakibe gücünü hissettiren bir oyun anlayışı içinde olmalıyız.

4 Beğeni

Neredeyse maç başlayacak, başlık aşağılara gitmiş

1 Beğeni

Takim dinlendi yenilginin psikolojisini uzerinden atti yaslilara iyi firsat oldu bu maci 1-0 aliriz

1 Beğeni

İstanbul’da yaşayan alkaralar’ın desteğiyle bu iş tamam.
Uzun bir aradan sonra bir maçta 3 gol birden yiyen takım pek ala 3 gol birden de atabilir.
Bunu başaracak güçteyiz. Göreceksiniz en az 3 gol atıp yolumuza devam edeceğiz.

1 Beğeni

Şu galibiyet tahminleri var ya, sağ olun, var olun, sayenizde çok ferahlıyorum arkadaşlar… :blush:

Şu ana kadar 182 renkdaş maça bilet almış. Elimdeki listeye göre bunun 25 tanesi İstanbul’daki renkdaşlarımız.

1 Beğeni

akın çorapın sahibi içeride. takımın adı da tekrardan giresunspor oldu…
siz geçen haftalarda hala akın çorap giresunspor diyordunuz. takım adlarına bu kadar hassas bir şekilde yaklaştığınızı bilseydim hatırlatırdım.

1 Beğeni

Ne güzel olmuş Mehmetçiğim, Çotanaklar "Akın Çorap"tan kurtulmuş. Sadece “Giresunspor” ne güzel… İsim sponsoru alan kulüplerin adını sponsoruyla birlikte tam olarak söylüyoruz. Bu, hem onlara bir ceza hem de sponsorun kulübe verdiği paranın bir karşılığı… Bizim kulübün adının başına da az kaldı “Medicana” kelimesi geliyordu da, “Sadece “Gençlerbirliği” yeter!” diyerek kampanyalar yaptık, ortalığı ayağa kaldırmaya çalıştık, sonunda zor kurtulduk. Eğer o onlaşma yapılsaydı, her yerde “Medicana Gençlerbirliği” diyecektik. :blush:

1 Beğeni

İstanbulspor da vakti zamanında Uzan ların idi. Bu tartışmanın bu sayfada gelişmesi hoş bir ironi tabi.
:wink:
Rahat yeneriz. 3-0 Jailton, Deniz ve Nadir’den gelir goller.
@maksut un öneri ve dostane tehditleri sonucu kendime çeki düzen verdim artık.
:sunglasses:

PS Ankete kaybederiz yazan tek benmişim. Hemen düzelttim tabi. :+1:

2 Beğeni

Şu an için maça bilet alan renkdaşlarımızın sayısı 198.
Belki maç saatine kadar bu sayı daha da artar.

İstanbul’daki taraftarlarımızdan rekor katılım bekliyoruz.

Sevgili Akşit Abi, deplasman tribününde blok halde satılmış gibi gözüken koltuklar muhtemelen güvenlik vs sebebiyle boş bırakılıp bilet satışı yapılmayan koltuklar. Tabi yanılıyor olabilirim ve eğer yaniliyorsam buna çok sevinirim.

Aksit abi Istanbulspor deplasman taraftarina ayrilan tribunde izdiham olursa merdivenlere oturmayin Ankaragucu o yuzden ceza almisti gecen sene:):slight_smile:

İzlediğim kadarıyla İstanbulspor kırılgan bir takım. Erken gol bulursak farka gidebiliriz. Çok büyük bir aksilik olmazsa puan kaybetmeyecegimizi düşünüyorum.

Şu an deplasman tribününe bilet alanların sayısı 54.

IMG-20181124-WA0009
Taraftar hazır

2 Beğeni