2018-19 TFF 1. Lig 31. Hafta / K. Karabükspor - Gençlerbirliği

29 Nisan Pazartesi, 2019
Saat: 19.00

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı / Karabük

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

Bu maçtan alınacak galibiyet, Denizlispor maçında da alınacak 1 puan (tabii 3 puan tercih olarak) süper lige “hoşgeldin” kapısını açar

Bu maçtan galibiyet almak önemli ancak Halil İbrahim, Berat ve Rahmetullah gibi geçlerimizi ilk 11’de görebiliriz umarım. Genç oyuncularımızın deneyim kazanması için kalan maçları değerlendirmemiz gerekli. Seneye Süper Lig’de kalacak-gidecek oyuncuların tespiti için de forma şansı bulamayanlara ilk 11’de şans verilmeli diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Bizim kazanmamiz sadece isin tek yönü Hatayspor da kazanmamali.

Denizli es kaza bizi yenerse Hatay kazandikca ligin son 2 macinda hersey degisebilir .Gazisehir macindan once Sampiyonluk garanti olmak zorunda. Son mac ADS rakibin play off Lara kalip sezonu kurtarma maci olabilir. Birde Tombitosun sahsi meselesi var tabi…Play off sonucta KUMAR Tombik icin buyuk firsat:)

Denizli ile bir Bati Almanya- Avusturya karsilasmasida gunluk ahval ve serait altinda gayet muhtemel …

Hani iki takiminda Resmi Dili Turkce:)

Ben gelecek iki macta bu isin hem biz hem Denizli icin cok uygun bir sonucla bitecegi dusuncesindeyim. (Bkz 3. Paragraf)

Bu maçı alamayan İstanbullu olsun.

Çanspor’un 2013 yılındaki teknik direktörü İbrahim Küçük demiş ki:

1 Beğeni

Bugün Balkes, Karabükspor’u 7-1 yenip gole doyurdu. Şimdi Karabükspor şöyle dese: “Bana ne arkadaş, ben geçen hafta gole doydum, artık yemek istemiyorum!” Al buyur bakalım, ne cevap vereceğiz? “Hayır, olmaz! Biz de seni gole doyuracağız!” diyebilir miyiz?

Bugün takımın gol deposuna girip baktım, sadece 4 tane gol kalmış depoda… Bitime de dört maç kaldı. Gol bizim için kıt bir kaynak, idareli kullanmak lazım. Her maça bir gol harcasak 4 maça ancak yetiyor. Öte yandan bu 1-0’larda da bir keramet var gibi sanki. Bu duruma göre, şimdiye kadar uyguladığımız tarifeyi bozmamak ve diğer maçlara da gol kalması için diyorum ki: “1-0 olsun, bizim olsun.” :slight_smile:

3 Beğeni

Sezon içinde beni en çok ürküten maç. :laughing:

1 Beğeni

Rahmi ve Berat gayet iyiydi. 3 puan dışında en büyük faydası bu ikiliyi izlemek oldu.

1 Beğeni

Rahmi çok farklı şeyler yapabilme potansiyeli olan bir oyuncu. sadece takım arkadşaından top alırken, takım arkadşaının alanına girmek yerine, kendisini daha etkili ama basit bir yerde konumlandırması ve ilk hareketten sonra ikinci üçüncü hareketi çabucak yapması gerekiyor.

Berat da çabul ve kısa pas yapıp, ileriye doğru topla driplingini geliştirirse bambaşka bir seviyeye çıkabilir.

ikisi de seneye süper ligde ilk 11de olacak bence.

Buna ilaveten mutlaka kalması gerekenler: emrullah alper claro mert sese stancu jailton selçuk

mutlaka gitmesi gerekenler: yasin bekir matei ahmet ilhan bady

3 Beğeni

Çok az süre aldıkları için bu tür hatalar yapmaları bence son derece doğal.
3-4 maç oynadıktan sonra takıma alışacaklardır. Rahmi’yi bilemem ama Berat Denizli maçında da ilk 11 oynamalı

1 Beğeni

Çok uzun zaman sonra ilk kez bir maçı döşümüzü kaşıyarak, sohbet ederek rahat rahat izledik. Takımımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Ben Rahmetullah ve Berat’ı çok beğendim. Rahmetullah’ın oyun zekâsı ve topla arası çok iyi. Berat ve Rahmetullah, Mert gibi oynadıkça açılacaklar ve her maçta oyunlarını biraz daha geliştirerek daha üst seviyeye çıkaracaklar. Buna inanıyorum.

Bu galibiyetle çok ilginç bir durum ortaya çıktı. “Şampi…” diyemedik ama Cuma akşamı Boluspor - Hatayspor maçı berabere biterse “Şampi…” demeden direkt “Şampiyon” diyeceğiz. Hayırlısı be gülüm… :blush:

2 Beğeni

Taraftar aleminde daha çok Messi’yi sevmeyenler tarafından sık sık kullanıldığını gördüğüm klişe bir cümle var: “Getirin oradan bir Getafe, Messi kardeşim şov yapacak!”

Tanıl’ın evinde maçı izlerkene, bu sezon sadece Karabükspor’a gol atmış olan Deniz Yılmaz ilk golümüzü atınca gırgır olsun diye arkadaşlara, “Getirin oradan bir Karabük, Deniz Yılmaz kardeşim şov yapacak,” dedim. Gülüştük, geçti gitti.

Eve geldikten sonra kulübümüzün resmi twitter hesabında şöyle bir paylaşıma rastladım:

“Deniz Yılmaz’ın golünün ardından takımımızın sevinci.”

Ve paylaşımın altında bir yorum:

“Getirin ordan Karabük Deniz Yılmaz kardeşim şov yapacak.”

Bu klişe cümle sandığımdan da yaygınmış yahu! :blush:

1 Beğeni

Modunun sinirden keyife donustugunu gormeye degdi Necdet abi:)

Hayirli Ugurlu olsun Sampiyon…Luk

1 Beğeni

Modum hiç sinire dönüşmedi Kadirciğim, takımı nazardan korumaya çalışırkene rakipleri de kendi yöntemlerimle nazara uğratmaya çalışıyorum sadece. Özellikle Osmanlıspor ve Gazişehir’e nazar değdirme konusunda çok başarılı olduğumu düşünüyorum. Öyle ki, ikisi de belini doğrultamadı ve ilk 6’ya kalmaları da hâlâ garanti değil. Ama rakipler içerisinde bir tek Hatayspor’a tam nazar değdiremedim. Altay ile oynadıkları maçta nazar değdirmeye çalışırkene ve işlem tamam olacakkene, maçın devre arasında Klasspor’un sahibi ve genel yayın yönetmeni Bülent Atlas adlı kişi ortaya çıktı ve “45 dakika sonra Gençlerbirliği Süper ligde…” şeklindeki zamansız twitter paylaşımıyla her şeyi berbat etti ve nazarın etkisini yarıya indirince maç berabere bitti. O maçtan sonra Gençlerbirliği için “Şampi…” diyemememizin sebebi de budur. :blush:

1 Beğeni

http://m.klasspor.com/tr/haber/101136-Genclerbirligi_artik_Super_Ligde!.html Klasspor Genel Yayın Yönetmeni bir türlü ders almıyordu

2 Beğeni

Abi bu ne totem var büyü var…birde sonunda sopa var:)

Never a Dull Moment …der Ingiliz:):slight_smile:

1 Beğeni

en sonunda döşümüzü kaşıyarak bir maç izledik. Berat’ın ayak dışı uzun pası, Rahmetullah’ın iştahı ve dikine gidişleri bu maçın akılda kalanlarıydı.

2 Beğeni

Erdem Kardesim, tamam maci izledik de; Sayin Polatlili oyle bir "Kassandra Kompleksi"ne soktuki bizi - depoda 4 gol kalmisti demisti, 4 u de Karabuk’e gitti- aldi beni bir dusunce.

Neyse, ben Denizli macina “5-0 olmadi, 3-1 oldu, o da olumlu” diyerek hazirlayayim kendimi. Stoklar sinirliymis.

2 Beğeni

Bu adam akıllanmayacak Serkancığım, akıllanmayacak! Ne yapacağız bilemiyorum. :blush:

1 Beğeni