2018-19 TFF 1. Lig 32. Hafta / Gençlerbirliği - Denizlispor

5 Mayıs 2019, Pazar
Saat: 19:30
Stat: Eryaman Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

Denizlinin bize sansi tutmaz…uzerlerindeki baski onlara yeter…

1 Beğeni

3-1 yeneriz. 7 puan farkla sampiyon oluruz.

1 Beğeni

Ben bu maçta gol yemeyeceğimizi ve birden fazla gol atacağımızı düşünüyorum.
2-0

2 Beğeni

Yav arkadaşlar, şampiyonluk için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu kritik günlerde bu skorları beni telaşlandırmak ve nazar uygulamalarına hız vermemi sağlamak için mi yazıyorsunuz? Ne 3-1’i, ne 2-0’ı… 1-0, 2-1 olsun bizim olsun. Biz 1-0’a, 2-1’e razıyız.

Biz bugün bizim Emre’nin Babası ile Dikmen Vadisi’nde iki kişilik dev bir taraftar topluluğu oluşturarak kafa kafaya verip yaptığımız durum değerlendirmesinden sonra politika değiştirmeye ve “1-0, 2-1 olsun bizim olsun”, “1-0’a, 2-1’e razıyız” politikasına geçmeye karar verdik. Bu politika değişikliği kararını da Dikmen Vadisi’ni inleterek yaptığımız üç ayrı tezahüratta açık ve seçik bir biçimde ifade edip, durumu da tezahürat anında çektiğimiz video ile belgeledik.

İşte bugün çektiğimiz video: “1-0 olsun bizim olsun!”

Şimdi videoyu izleyince belki de diyeceksiniz ki, “Arkadaş, bu nasıl bir politika değişikliğidir. Daha geçenlerde, İstanbulspor maçından hemen önce Dikmen Vadisi’nde çektiğiniz videoda, ‘Nereye kadar, nereye kadar! 1-0, 2-1 nereye kadar!’ diye tezahürat yapan siz değil miydiniz? Şimdi ne değişti de ‘1-0 olsun bizim olsun, 2-1 olsun bizim olsun’ diye tezahürat yapıyorsunuz? Bu nasıl bir kaypaklıktır, bu nasıl bir Makyavelistliktir, bu nasıl bir pragmatistliktir, bu nasıl bir oportünistliktir, bu nasıl bir endek döndekliktir?”

Değerli arkadaşlar, sevgili kardeşler… Şartlar değişti şartlar… Dünya dönüyor, her gün yeni bir gelişme oluyor ve şartlar değişiyor. Şartlar değiştikçe de politikalarımızı günün şartlarına göre uyarlamak gerekiyor. Şartlar ve takımın menfaatleri bizi böyle bir politika değişikliğine zorladı. Bizim için önemli olan takımın menfaatleridir. Söz konusu olan takımın menfaatleri ise gerisi teferruattır. Pazar akşamı Abalı Denizlispor ile oynayacağımız maçta şampiyonluğu garantilememiz için 1-0, 2-1 gibi bir galibiyet, Süper Lig’e yükselmeyi garantilememiz için de sadece bir beraberlik yetiyor. İşte bu ahval ve şerait içinde bize düşen görev, yeni şartlara göre politikamızı değiştirmek için hızla karar alıp uygulamaktır. Biz de bugün bunu yaptık. Eğer bu kaypaklıksa, evet biz kaypak olruk. Eğer bu Makyavelistlikse, evet biz Makyavelist olduk. Eğer bu oportünistlikse, evet biz oportünist olduk. Eğer bu endek döndeklikse, evet biz endek döndek olduk.

Evet, bir kez daha boğazımızı patlatırcasına, ses tellerimizi kopartırcasına bağırıyoruz: 1-0 olsun bizim olsun, 2-1 olsun bizim olsun! O kadar! :blush:

3 Beğeni

Biletler 5 lira. Denizlililer kendilerine ayrılan yeri dolduracak gibi. Güzel maç olacak. Birde Cuma Bolu-Hatay maçında Bolu Hatay’la berabere kalır veya kazanırsa…Değmeyin keyfimize

1 Beğeni

Bu saatten sonra artık etkili futbol izlemeyi geçtim. 0-0 olsun, bizim olsun.

1 Beğeni

Yönetim Denizli’ye verdiği kontenjanı ikiye katlama kararını umarım enine boyuna düşünerek almıştır.
Her iki takım açısından oldukça gergin bir maç. Bu maçta sezonun en güzel oyununu oynayacağımıza ve bu sefer 1-0 değil tam iki katı farkla 2-0 kazanacağımıza inanıyorum.

1 Beğeni

Salı günü bizim Emre’nin Babası ile Dikmen Vadisi’nde “1-0, 2-1 olsun bizim olsun” diye tezahürat yapmıştık ama 1-0, 2-1 olmadı da diyelim ki 0-0, 1-1 oldu, o da olumlu… :blush:

kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. bence en güzeli oldu, denizlispor’u yenerek liderliği de bitireceğimiz maç olmasını diliyorum. garip bir umut var içimde, bumaçı kazanacağız!

1 Beğeni

Serkancığım, Hatayspor’un aldığı farklı galibiyet hem bizde hem de Denizlispor’da büyük bir tedirginlik yarattı. Öyle ki pazar akşamı hata yapanın işi çok zor olacak. O yüzden hiç riske girmeden çok sağlam oynayıp berabere bile kalsak yeter diye düşünüyorum. Çünkü aramızdaki 4 puan fark devam edecek ve kalan iki maçta bir yenilgi lüksümüz olacak. Ayrıca takımın sezon başından beri rakiplere açık üstünlük kuran ve hataya zorlayan golcü bir oyun kurgusu tutturamamasından dolayı yaşadığı gerginliği sahada izleyerek görüyoruz. Bu maçtan en az 1 puan alıp Süper Lige çıkmayı garantilersek, takımın son iki maçını daha rahat oynayacağını ve iyi sonuçlar alacağını tahmin ediyorum. Bu arada Denizlispor yönetimi ekstra bir motivasyon sağlaması için futbolculara kesenin ağzını açmış. Bizde durum nedir bilemiyorum.

Bolu-Hatay maçını Hatay kazandı. En az 1 puan. Ama şuvar eğer federasyondan alınacak çıkma primi 1.2. ve ve play offtan gelen için farklı ise birincilik için bastırmak lazım.

1 Beğeni

Denizli saldiracak baska sanslari yok…Bize ellerinde ne varsa mutfagin lavabosu dahil onunla sagli sollu saldiracaklar …

Bu macta Ilk golu Denizli atmamali o kadar…Atarsa iste o zaman isimiz yas…

2 Beğeni

Fransız kulüpten Mert’e yakın takip!

Hadi Mert, yarınki maçta hatasız güzel bir savunma bekliyoruz senden…

Hürriyet’in haberinin altındaki videoyu Lille ve Hoffenheim yetkilileri izlerse, sıfırın altından gol atan Ahmet Oğuz’u alıp gidebilirler. Benden söylemesi… :blush:

1 Beğeni

Eşim çocukken babaannesi onlar için dua okurmuş. Eşim de o duayı babaannesinden dinlediği şekliyle ezberlemiş. Bu sezon Gençlerbirliği’ne uyarladı ve unuttuğu birkaç maç hariç her maç öncesinde bu duayı okudu. :blush:

“Bismillahi birsin ve billahi nursun.
Yetmiş bir bin Ayet-el Kürsi Gençlerbirliği kalesini hisar gibi çevirsin.
Görünür görünmez gollerden korusun.
Amin.”

İnşallah bu maçta "görünür görünmez goller"den korunuruz. Evet, duamızı da ettiğimize göre maça hazırız. :blush:

HAYDİ GENÇLER!

1 Beğeni

Ne dedik bu macta ilk golu Denizli atmamali…

Ne yaptik…Ilk golu artirdi

Buyrun 2 maclik mini lig basliyor …Gazisehir form tuttu ADS Allahtan bugun kaybetti haftaya kazanirsa biz Allah muhafaza kaybedersek buyurun cenaze namazina

Hep uyardik rehavet yok lig son 3 macta belirlenecek

Demek Denizli bizden iyi, Yucel Hoca bizim takimin basindaki kisiden daha klas bir yonetici imis.

Tebrikler rakip takima. “Goruyorum ki caresizligi hic tatmamissiniz hayatinizda” diyen zavalli kizcagizi hatirlatti bu mac bana sadece. Tattik caresizligi.

1 Beğeni

Aferin sana İbrahim hoca.

Biz çok erken havaya girdik ve bu da takımda mental yorgunluk yaratmış.
Öte yandan Denizli ise durumun ciddiyetine uygun hazırlanmış.
İyi hazırlanan kazandı, bu da son derece doğal.
Takımın iyi hazırlanmamış olmasının yanında hocanın kadro seçimindeki yanlışlar da rakibe oyunu kontrol etme imkanı verdi. Her ne kadar top bizde gibi gözükse de yan paslarla ve şişirme ortalarla sonuca gitmek dışında bir yol bulamadık.
Yapılması gereken Berat ve Sesse ile başlamak olmalıydı, ama hoca bir puana razı bir kadro ile oyuna başlayınca psikolojik üstünlük de rakibe geçti.
Geçmiş olsun. Umarım bu bize ders olur ve Gazişehir maçına daha sıkı hazırlanırız.

1 Beğeni

Bir de şöyle bir istatistik: Ligde oynadığımız 34 maçta yenemediğimiz tek takım Denizli olacak. Diğer takımların hepsini en az bir kere yendik.