2018-19 TFF 1. Lig 34. Hafta / Gençlerbirliği - Adana Demirspor

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Saat: 16.30
Stat: Eryaman Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

30-40 sene once olsa mactan sonra tezahurat Fincani tastan oyarlar TOMBIKE Boyle…Olurdu.

Iyide olurdu:):slight_smile:

biletler bugün 11’de satışa çıkıyor. Kapalı tribün 103-14 blok geçen maç erkenden bitmişti. Bu maçta biletsiz kalmamak için geç kalmayın.

Sosyal medyada taraftar arkadaşlarımızın çoğunluğunun Adana Demirspor ile oynayacağımız bu maçı geçen sezon takımı küme düşüren eski teknik direktörü protesto etme ve kişisel bir hesaplaşma zamanı olarak nitelendirdiğini görüyorum. Burada yazdıklarımın çok etkisi olacağını ve kabul göreceğini pek sanmıyorum ama yine de düşüncemi belirtmekten kendimi alamadım. Geçen sezon çok büyük travma yaşadık ve çok acı çektik, bunu kabul ediyorum. Ama cumartesi günü statta kin, nefret, kişisel husumet, hesaplaşma gibi olumsuz duygularla hareket etmek yerine bu kişiyi yok sayarak Süper Lige çıkmamızın sevinç ve mutluluğunu yaşamak, bir sezon boyunca desteklediğimiz, şampiyonluk mücadelesinin gergin ortamında zaman zaman kızdığımız, galibiyetlerde sevindiğimiz, mağlubiyetlerde üzüldüğümüz, çoğunlukla da sevgiyle bağrımıza bastığımız futbolcularımız ve hocamızla şampiyonluğumuzu kutlamak daha iyi olur gibi geliyor bana. Bununla birlikte örneğin Vedat Muriç, Ante Kulusiç gibi eski futbolcularımızı anarak ufak dokundurmalar yapılmasına karşı değilim.

Başkanı ve teknik direktöründen bağımsız olarak Adana Demirspor sevdiğimiz ve saydığımız güzel bir camia… Bu maçta teknik direktörüyle olan kişisel husumet sebebiyle Adana Demirspor’a çelme takarak ilk 6’ya girmesini engellemekten çok lig birincisi olarak Süper Lige çıkmak için galip gelmemizi istiyorum. Bunu da Adana Demirspor taraftarı kardeşlerimizin anlayacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar yenildiğimiz maçlarda kendi takımımıza kızdık, hocamızı ve futbolcularımızı bazen acımasızca eleştirdik ama rakiplerimize karşı olumsuz bir düşünce ve davranış içerisinde olmadık. Şampiyonluk için bir puanın yettiği Denizlispor maçında 3-0 gibi farklı bir skorla yenilince hocamıza ve futbolcularımıza kızdık ve depresyona girecek ölçüde endişelendik. Bir hafta sonra Gazişehir’i deplasmanda 2-0 yenip Süper Lige çıkmayı garantileyince sevinçten bayram yaptık, birçok taraftarımız havaalanına akın etti ve takımı meşalelerle, coşkulu tezahüratlarla karşıladı. Geçen sezon şimdi yıkılmış olan 19 Mayıs Stadında Antalyaspor’a yenilip küme düşmüştük. O gün tribünde üzüntüden ağlayan, oturduğu koltuktan kalkamayan taraftarlarımız vardı. Yenmek, yenilmek, şampiyon olmak, şampiyonluğu kaçırmak, küme düşmek, bunların hepsi futbolun cilvesi ve güzelliği. Biz geçen sezon Süper Ligden düştük, bu sezon yeniden çıkıyoruz. Ve hayat devam ediyor.

Benim bu maça bakışım böyle… :blush:

3 Beğeni

ADS ile birlikte takımımızı tribüne maç öncesi çağırmalı
Ü.Ö. ı da yenip bu stadtan yollamalıyız.
ABV evet ama sadece ona değil!..
Sebep olanlar arada kaynıyor 1 sezondur.

1 Beğeni

Alt ligdeki son maçımız olması umuduyla.

Bu sezon süper lige dönmeyi hak edecek top oynamadık (sağlam bir başlangıç ve aradaki bir kaç maçında) kanaatimce. Neyse ki buralarda fazla takılmadık. Epey de şans yanımızdaydı. Sonradan harekete geçen denizli kadar da hak etmedik (maalesef). Velhasıl kendi hesabıma baktığımda tüm alkaralar gibi 1.lige abone olup lig ve takım analizi yapar hale geldim.

Son maçın özata denk gelmesine sevinenlerden biriyim. Seviyeli bir şekilde kendisine hak ettiği ilginin gösterileceğin hiç şüphem yok. Ancak yeni sezona rasyonel bir şekilde hazırlanmazsak bu göbekliye /tekrar/ alt lig de rakip olarak ‘maruz’ kalabiliriz. Bu maçta olmayı çok isterdim ancak Ankara’dan bir süre daha uzak kalacağım. Umarım sezonu güzel bir oyunla ve şampiyonlukla bitiririz. Şimdiden tribündeki bütün alkaralara selamlar.

1 Beğeni

Biraz önce Grand Ankara Oteli’ndeki Cuma Namazından çıktım. Adana Demirspor takımı bugün orada konaklıyormuş. 7-8 futbolcu da gördüm ama aralarında öyle bir kişiyi gördüm ki, yok artık dedim. Dombilinin can dostu Mustafa Çevik. Futbolcuların arasında onu görmeyi beklemiyordum. Görünce eski günler aklıma geldi. İnşallah Özat play-off potasına girme şansını sahamızda kaçırır, biz de rahatlarız…

1 Beğeni

Talihsiz ve bir kutlama maçına yakışmayacak derecede stresli bir maçtı. Bu maçtaki sevincimizi katlamak mümkündü ama ne yazık ki sadece yükselmenin ve yeşil sahaya inmenin buruk coşkusunu yaşayabildik. Tribünde her şey güzel olacak diye bağırdık belki ama en azından takım için bu sloganın temennisi olan güzel geleceğe dair bir inancımız bulunmuyor. Çok acı gerçekten.

2 Beğeni