2019 2020 Gençlerbirliği Fenerbahçe

Eskiden olsa hepimizın heyecanla beklediği spor yazarlarının ve t. direktörlerin 1 puan iyidir dediği deplasman olurdu. içimde en ufak bir heyecan yok ama eski günlerin hatırına yinede eze eze alacağız diyorum. ve sözü çılgın kalabalıga bırakıyorum

kadroyu anlamadım

sefa yerine rami olsa kontra şansımız iyi olurdu

Ne güzel 1-0 galip durumdayken, 81. dakikada Soner’in ön asistiyle Emre durumu 1-1 yapan golü attı. Bu nasıl bir savunma anlayışı, anlamadım.

Emre’nin 81. dakikada attığı golün asist öncesi pasını veren Soner, bu görevini yerine getirdikten sonra 85. dakikada yerini Sio’ya bıraktı.

Bu arada 28. dakikada Baiano’nun yerine oyuna giren Yasin 85’te çıktı, yerine Sessegnon girdi!

Ve maç 1-1 bitti. 33 puandayız. Galibiyete hasretiz. Tehlikeyi yakından hissediyoruz.

Bu arada bir yanlış anlaşılma olmaması için şu notu düşeyim: Hedefimdeki kişi kesinlikle Soner değil. Altyapıdan yetişen bu futbolcu kardeşimizin görev verildiğinde elinden geleni yaptığına inanıyorum. Ancak bu lig seviyesinde, üstelik Fenerbahçe karşısındaki çok kritik bir maçta oynayabilecek bir futbolcu değil. Soner seviyesindeki futbolcularla kümede kalamazsınız. Olmadık zamanda yapacağı kritik bir hata maç ve puan kaybına sebep olur. Başakşehir maçında da yaşamıştık. Benim eleştirim tamamen hocaya. Bu hoca kesinlikle bu ligin hocası değil. Geçen sezon Erzurum’u aldığı yerde bıraktı. İnşallah bizim başımıza da aynı şey gelmez.

1 Beğeni

soner en enteresan adamıydı maçın fenada oyamadı

soneri çok izleyememiştik. Bu maçtan sonra yedek olarak gelecek sene kadroda neden olmasın. Tabii sezon öncesi kampta önemli. belki rotasyona bile sıçrar.

sio nun kesik yemesi takım ruhunu geri getirdi resmen. sio da akıllanmıştır umarım. akıllanmasa bile satsınlar bi paraya sezon sonu alıcısı çıkar ligden.

ramiyi görseydik iyiydi. ahmet oğuz umarım toparlar. bi de Ahmet dos olmak isteyip bek yapmışlar gibi oynuyordu. Zeki yavru, Ömer bayram da dos oynayıp fena değillerdi. sezon başı denense ne çıkar. he yine bek olarak ligin iyilerinden, metal olarak çok zayıflamış sadece. bi hata her şeyi bitiriyor. Tabii burada 2 3 yıldır üzerine gidilmesininde payı büyük.

ertaç iyi kaleci. Halilibo ya helal olsun. Berat hata yapmaktan çekiniyordu, fener karşısında ilginç bi şekilde soğuk kanlıydı. 6 değilde 8 olsa çok daha etkili olabilir. 6 Ken kendini göstermesi topa koşması lazım, bazen saklanıyor.

Stancu enfes bi detay gençlerbirliği için. Özellikle sio olmayınca çok iyi.

2 Beğeni

Malatya, Sivas’ta galip. Hadi hayırlı işler. Bizim hoca da iki maçtır yenilmiyoruz deyip dursun. Sanki bir yenilmezlik serisi yakalamışız da… :blush:

Bu arada, Sivas,Kayseri ve Malatya yörelerindeki saz sanatçılarından oluşan bağlama takımının çaldığı oyun havaları eşliğinde, Sivas, Kayseri ve Malatya yöreleri halk oyunları ekiplerinin sahnedeki canlı performanslarını izliyorsunuz sayın seyirciler. Bağlama takımı güzel çalıyor, halk oyunları ekipleri de güzel oynuyorlar maşallah… :blush:

Alabileceğimiz bir maçtı ama keyifle berabere kaldık.