2019-2020 Gençlerbirliği-Kasımpaşa

Bizim 31, Kasımpaşa’nın 32 puanı var.
Biz bir ileri 3 geri giderek adeta düşme adaylarından biri olduğumuzu dosta düşmana ilan ediyorkene,
Kasımpaşa ise 6 maçlık yenilmezlik serisi ile adeta ben düşmem diye bas bas bağırıyor.

Kayserispor maçındaki oyunumuz ile Kasımpaşa karşısında hiç bir varlık gösteremeyeceğimiz ortada.
Ayrıca Özhan gibi bir analizci ile çalışan Fuat Çapa’nın Hamza Hamzaoğlu’na karşı bir değil iki değil beş adım önde olduğu görünüyor.

İşimiz zor!

1 Beğeni

Vay benim dertli gardaşııım, vay benim dertli başım… :blush:

Fuat Hoca için vaktiyle kaç kişiyle tartışıp papaz olduk. Hele bir de yanında şimdi Özhan da var ki… Ne diyeyim bilemiyorum. İnşallah şu maçı kazanıp rahatlarız.

Elbet yüzümüz gülecek,
Bülbül güle erecek,
Bu karanlık günlerin,
Bir gün sonu gelecek.

Dün gece Youtube’da dilime takılan “Felek sen ne feleksen” türküsünü en iyi okuyan sanatçı yarışması düzenledim. Birçok sanatçıyı dinledim. Sonra tek kişiden oluşan jüri olarak kararımı verdim. Yarışmayı türkünün tamamını okuyan Kazancı Bedih’in oğlu kazandı, Kahtalı Mıçe ise ikinci oldu.

Kazancı Bedih ile Oğlu - Felek Sen Ne Feleksen

Kahtalı Mıçe - Felek Sen Ne Feleksen (2013)

Elbet yüzümüz gülecek,
Bülbül güle erecek,
Bu karanlık günlerin,
Bir gün sonu gelecek.

Sevgili Gardaşım, tam bizim durumumuza uygun bir türkü bulmuşsun.
Ancaaaak, bu karanlık günlerin bir gün sonu gelecek mi orası meçhul.
Aynı türküyü iki farklı sanatçı iki farklı tempoda söylemiş. Sözleri aynı olan iki farklı türkü gibi bir durum ortaya çıkmış. Aynı oyunu iki farklı tempoda oynayan iki farklı takım gibi. Biz ağır tempoda. Kasımpaşa ise hızlı futbol oynuyor. Biz topu rakip kaleye getirene kadar rakip savunma yerleşiyor. Oysa bizim savunma bir türlü yerleşemeden rakip kalemize elini kolunu sallaya sallaya gelebiliyor.
Umarım Özhan bunları okumaz. Yoksa yandı gülüm keten helva.

1 Beğeni

Buna göre Kazancı Bedih’in oğlu Kasımpaşa, Kahtalı Mıçe de Gençlerbirliği oluyor babadostu. :blush:

Rahat ol gardaşım, Özhan foruma girmiyor. Zaten birkaç kişiden başka giren yok. Sallayalım sallayabildiğimiz kadar. Özhan foruma girmiyor ve okumuyor ama bizim takımı çok iyi biliyor ve maçları izleyip cin gibi analiz yapıyor. O yüzden en büyük korkum Özhan valla… :blush:

1 Beğeni

Özhan’ın dizlerine sıktım, rahat olun.

3 Beğeni

Eline sağlık Serkancığım, Özhan’ın dizine sıktıysan hastanededir şimdi. Bu da analiz yapamayacağı ve Fuat Hoca’ya gerekli mesajları veremeyeceği anlamına geliyor. Geçmiş olsun Özhan, üç puan bizim… :blush:

1 Beğeni

Abi dizlerine sıkmak mesaj, kaybedersek ne olacağını anlatmaya çalıştım. Analizi verdi, başlıklar kısaca şöyle:

“Rakibimiz Gençlerbirliği, aşağıdaki hususlara özellikle dikkat edelim:

  1. Göbekte Yasin’e top kullandırmamalıyız 2. Yüksek toplarda hiç şansınız yok nordfeldt bütün topları çıkıp alıyor 3. Candeias çok etkili, topu almadan gerekirse faulle durduralım 4. Sio savunmaya çok yardım ediyor, hücum ederken o kanattan gitmeyelim 5. Beratın şutunu açalım, bırakalım vursun 6. Stancu ceza sahasında etkisiz 7. Ahmet Oğuz rakibin en etkili silahı”

Dizlerine sıktıktan sonra raporu bu şekilde güncellendi Özhan. Bakalım faydasını görebilecek miyiz

4 Beğeni

Kasımpaşa gerçekten de formda ve iyi oynuyor. İnşallah bu önemli maçı kazanıp rahatlarız Serkancığım.

Nordfeldt
Erdem Flavio Zargo Halil İbo
Berat fabri
Ayite
Candeias Stancu Sio

Bu 11 ile çıkarsak kazanırız.

1 Beğeni

pandemi den once bir arkadaşımız bir maç öncesi flavıo nun frikik goluyle kazanırız demişti. maçta flavıo enfes bir vuruşla az daha agları sarsıyordu. ogun bugundur flavıo PO ligindeki takımımda. bu haftada kalecimiz ve stancuda kadroda. hatta takıma o kadar guveniyorum ki stancuda kaptan. ilk defa fb yi takıp etmenın avantajını kullanıcağız diyorum. stancunun 2 flavıo nun 1 goluyle 3 0 alırız diyorum. yok mu arttıran

2 Beğeni

Tamam mı devam mı
Süper lig mi alt ligler mi
maçı.

Sadece 6 puan değerinde bir maç değil
önümüzdeki çok zor süreçte moral kazanacağımız veya
mental olarak biteceğimiz maç.

Zor ve çok önemli bir 90 dakika olacak.

1 Beğeni

Kazanır mıyız bu ilk 11 ile ?
:slight_smile:

1 Beğeni

dün kayseri ve Ankaragücü nün aldığı sonuçlardan sonra ortalık iyice karıştı. artık 10 . Antep bile hiç rahat değil. eğer puan alamazsak fark 3 te kalacak ki haftaya malatyaya yenilmemiz durumunda çizgi altı biz oluruz.aman diyeyim ne totem varsa yapalım

1 Beğeni

Geçen hafta yenildiğimiz Kayserispor bu hafta da Sivasspor’u deplasmanda yendi ve ortalık karıştı. Formda Kasımpaşa’yı mutlaka yenmemiz lazım.

N’apcaz be Kâmil?!"

oyun istegi yok heyecan yok savunma yok atak zaten yok rize ile 16.liga oynariz diyordum artik 17.lik bile garanti gibi bu bos heriflerle koskoca 90 dk gol pozisyonu yok ya yaziklar olsun.

1 Beğeni

Bu yönetim anlayışı, bu hoca ve bu futbolcu topluluğu ile işimiz çok zor. Her şeyin değişmesi lazım.

1 Beğeni

sio artık reklam panolarını tekmeleyeceğine tekmelesin şu takımdan. stancu yu emiyor resmen, gereksiz geriyor takımı ayrıca çok bencil. berat nasıl 11 de oynamaz. ahmet oğuza çıkma diyeceksin ya da pas al at gel diyeceksin kafan rahat o mevki de bi de kandeyaş oynayacaksa önünde. sese sorumluluk almalı, anlıyorum sakatllanmak istemiyor, kabileler varda kaptansın. bize ne kadar kaptan olduğunu göstermeli.sio kesinlikle 11 olmamalı kimyada bile yer yok bu adama bu haliyle

1 Beğeni