2019-2020 Teknik-Taktik | #18 Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği

20 Ocak 2020 Pazartesi Çaykur Didi Stadyumu Saat 20:00
Takım şuan kampta, o maçta Yasin ve Nadir olmayacak(!) 2 maç ceza aldılar.

O zamana kadar Sio’da iyileşmiş olur diye bekliyorum. Sezonun ilk maçında kaybetmiştik Ankara’da. Bu sefer umarım kazanırız ve ikinci devreye güzel başlarız.

3 Beğeni

Güzel bir galibiyet ile döneceğimizi düşünüyorum.

4 Beğeni

Stancu’nun sarı kart cezası da bitti. Sio ve Stancu’nun dönüşü güzel olacak inanıyorum.:black_circle::red_circle:

5 Beğeni

Zor bir maç olacak, öyle güle oynaya 3-0 veya 4-0 gibi sonuçlar elde edeceğimizi düşünmüyorum.
Eğer yenersek 2-1 veya 3-2 gibi bıçak sırtı bir galibiyet olur. NEDEN?
Her şeyden önce hazırlık kampı sırasında hiç hazırlık maçı yapmadık, oysa Rizespor kendi sahasında bir kupa maçı oynadı.
Ayrıca deplasmanda oynayacağız.
Kaleci dışında “ciddi” bir transferimiz olmadı.
Hücum gücümüze ne kadar güveniyorsak, savunmamıza o kadar güvenmiyoruz(öyle değil mi)
Tüm bunları alt alta topladığımızda beraberlik diyorum.

2 Beğeni

Asbaşkana ayıp olacak ama 3 puanımızı alıp dönelim
Konya Ankaragücü den 3 puanı aldı maalesef
Yine ortalık karışık :frowning:

3 Beğeni

İnşallah yeni kalecimizin kolu vardır gardaşım. Yoksa işimiz zor. Şu maçı alsak da bir 21 puana yükselsek… İnşallah… :blush:

1 Beğeni

Asbaşkanımızı üzme Ümitçiğim ya! Asbaşkanımızı üzüp de ne geçecek eline… Senin de dediğin gibi Konya 3 puan aldı, ortalık karıştı. Asbaşkanımızı üzmeden şu maçtan bir üç puan alsak. Hadi inşallah… :blush:

2 Beğeni

En az 2 farkla yenmemiz gerekiyor. Ikili averajda Rize gibi ortalama bir takima karsi avantajimiz olmali.

2 Beğeni

Ah 2 farkla yenebilsek… Ama şimdilik tek farklı galibiyet de iyi gibi… Ligin ilk yarısı itibariyle Rizespor’a karşı ikili averajda (Rizespor -10, biz -4) oldukça iyi durumdayız. Tek farkla yensek onların -11, bizim -3 olur. Sonuç olarak Coşkun kardeşim, hiç olmazsa 1-0 olsun bizim olsun diyorum.

1 Beğeni

“Nereye kadar, nereye kadar” diye 1-0’lara isyan eden 2 kisilik dev bir kadro vardi. Goren oldu mu, nereye gittiler acaba?

1 Beğeni

O andaki çıkarımız nasıl gerektirdiyse öyle davrandık Coşkun kardeşim. 1-0’ları, 2-1’leri yeterli görmeyip, “Nereye kadar, nereye kadar, 1-0, 2-1 nereye kadar!” diye bağırırkene 1-0’ları, 2-1’leri arar hale gelince hemen plağın arka tarafını koyduk: “1-0 olsun, bizim olsun!” Şimdi de baktım Rizespor maçında 1-0 yetiyor, razı olalım diye düşündüm. :blush:

Bu arada son dört takım bu hafta puan alamadı. Rizespor’u yenersek gerçekten çok iyi olacak. Hiç olmazsa düşme hattından 7 puan uzakta olacağız.

1 Beğeni

Son yıllarda ilk defa bir maçı böyle heyecanla bekliyorum. Hamza hocanın bu heyecanda katkısı büyük yenebilir miyiz sorusu yine akıllarda ama inancım tam takıma karşı inanıyorum ki Hamza hoca bu heyecanı sürdürecektir.

1 Beğeni

İlk yarı 0-0 bitti.

Sio çok gereksiz bir sarı kart gördü. Şimdi ikinci yarıda gerekli bir sarı görürse ne olacak? Buradan hoca ve yönetime sesleniyorum. Bu futbolcuları eğitin. Böyle saçmasapan sarı kart görülmez. Futbolcuların hepsini bir salona oturtun, bu görüntüleri de toplayıp hepsine izlettirin. Nasıl saçmalıklar yaptıklarını kendi gözleriyle görsünler.

Dakika 67… Çok baskı altındayız. Şimdi güzel bir kontratağın tam sırası…

Stancu neden kadroda yok bilen varmı

Çok kötü bir gol yedik. Amatörce… Murphy kanunları çalışıyor. Hayırlısı bakalım…

1 Beğeni

Stancu sanırım sakat.

Dakika 86’da bir gol daha yedik. 2-0 yenik durumdayız. Sefa’nın alternatifi İlker, Ahmet Oğuz’un alternatifi Rahmetullah… Bu mudur? Budur. Futbolda basit doğruları yapmazsan, büyük futbol bilgini Sergen Yalçın’ın deyişiyle “santra yaparsın!”

Maalesef çok kötü oynadık. Takımın oyununu hiç beğenmedim. Takım, lige verilen arada ne yaptı, nasıl çalıştı, anlamak mümkün değil. Bu hoca ve takım, bu oyunla ne yapmakta, nereye varmak istemektedir?

Bu arada golleri kimin attığını tam görememiştim, ikisini de Skoda Fabia atmış. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

bekledigimiz gibi olmadi takim isteksiz oynadi tatilden donmemis kafalar var.

1 Beğeni

Kötü oldu.

1 Beğeni