2019-2020 Teknik-Taktik | #7 Antalyaspor - Gençlerbirliği

2019-2020 Sezonu
Süper Lig

  1. Hafta Maçı

Antalyaspor - Gençlerbirliği
19.10.2019
Saat: 15:00

1 Beğeni

Nihayet beklenmedik bir şekilde Antalya’da patladık ve 06 plakayı yazdık. Takımımızı kutluyorum. İnşallah bundan sonra iyi oyun ve puanlarla üst sıralara tırmanırız.

2 Beğeni

Bu maç öncesi Gençlerbirliği gibi 7 maçta galibiyet alamayan bir takımın kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. Sabır da kalmadı haliyle. Ayrıca iyi bir takım olmasak da 7 maçtır kazanamıyor oluşumuz da şanssızlıktı. Hakettiğimiz yerde değildik. 7 maçta hak ettiğimiz en az 8-9 puanken 3 beraberlikle ligin dibine demir atmıştık. Bu maçla birlikte şanlı 8.'liğimize bir adım daha yaklaştık :slight_smile:

3 Beğeni

Büyü bozuldu,efsane geri döndü.

2 Beğeni

Maçı izlemek için olmasa da kongre için olsa da bizim için bu tarihi maçı Antalya’da izledim.
Maçın adamı Bogdan Stancu kalitesini konuşturdu.
Ve bu gayret ve başarısını çok da şık bir aşırtma golüyle taçlandırdı.
Bana kalırsa bundan çok daha önemli olan Fair Play in “Respect” “Saygı” ilkesine uygun olarak çok sevinmeyerek büyük topçu olduğunu gösterdi.
Üzerinde baskı olmayıp rahatlayınca ileri uç topçularımızın ne kadar da şık goller atabileceğini görmek izlemek gerçekten keyifli idi.
Kaplan ın öpmediği diğer yanaktan tüm topçularımızı öpüyorum.
:grinning:

4 Beğeni

Soru 1: deplasmanda 6-0lık galibiyet alıp, aynı sene küme düşen bir takım var mi ?

Soru 2: Gençlerbirliği’nin süper ligde en son ne zaman 6 atmıştı ve o sezon kaçıncı olmuştu ?

Cevapları bekliyorum

2 Beğeni

Hocam, her şeyden önce bir şey sormak istiyorum: İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz? Başlayabiliyorsak, kopya çekmek, kitap, defter serbest mi, yoksa sadece belleğimize dayanarak mı cevap vereceğiz?

O zaman 2. soruya cevap veriyorum:

Gençlerbirliği 6 - Konyaspor 1… 23.02.2008. 2007-2008 sezonunda 35 puanla 15. olmuşuz. 6-1 yendiğimiz Konyaspor da 36 puanla 14. olmuş.

Bu maçta Engin Baytar’ın attığı golden sonra, tribünde beraber oturduğum arkadaşları, “Yeter artık Gençler, yeter artık!” diye tezahürat yapmaya davet etmiştim. Futbolda golün kıt kaynak olduğunu, idareli kullanılması ve hepsinin bir maçta harcanmaması gerektiğini söylemiş ve bütün golleri bu maçta harcarsak bundan sonraki maçlarda ne yapacağımızı sormuştum. Vay be, ne günlermiş be! :blush:

İşte belgesi… İyi ki Gencler.org var. Sağ ol Mehmet Ali… :blush:

http://gencler.org/fikstur.php?sezon=2007-2008&id=2007200846

3 Beğeni

Düştüğümüz sezon Sivas’ı 4-0 yenmiştik. Serkan Abinin soruya tam değil ama en yakın cevabım bu