2019-2020 >Trabzonspor- Gençlerbirliği

Bence takımımızın durumu ne olursa olsun bu başlığın açılması bu kadar geçe kalmamalıydı. Ayrıca benim gibi teknik taktik konusundan bir hayli uzak birine de düşmemeliydi

maça gelirsek çok beklentim yok aslında. umarım takım milli maç arasını iyi değerlendirmiştir. Takımdan tek beklentim sakatı çok olan ts a karsı birden fazla gol atmaları

1 Beğeni

Takim amator de olsa dahi destekleyecek biz taraftarlar icin yuz kizartici bir durum bu. Bu ayip hepimize yeter.

Sezon başından beri bu takımın toparlanıp en azından orta sıralara yükselebileceğine olan inancım hayli kuvvetliydi. Bugün de muazzam futbol oynamadık ama bence bariz bir gelişme söz konusu. Savunmacılarımızın rakibin yanı sıra Ahmet’i de tutmak zorunda kalması ve Berat’ın nispeten sessiz performansı benim açımdan günün en olumsuz yanlarıydı. Yeni transferler çoğunlukla kaliteli. Oyuncular birbirine alıştıkça, sistem oturdukça daha da güzel olacaktır her şey. Yalnız işte Ahmet’in kendine gelmesi lazım. Gazişehir’de kırmızı gördü, bu maçta lüzumsuz penaltı yaptırdı, 89’da da onun sebep olduğu frikikten yiyorduk golü. Takım istediği kadar iyi oynasın, savunma dökülürse gelen geçen 2-3 tane atıp gider.

1 Beğeni

sio yu forvet olarak değerlendirirken bayağı düşük profil görmüştüm. katkıları var bu adamın. yalnız kesinlikle uç forvet olamaz(hala soru işaretleri var bende). stancu yu yormak yerine onu uça koyup sio yu kanat a atmak daha mantıklı. ceza sahası dışından biri sut çekecekse o stancu olmalı. adam 7 8 sut çekti. bitiriciliği zayıf gibi görünüyor hala. stancu yu yıpratmazsak çok iyi verim alırız bu kadro ile.

Ben MAÇI izlerken çok keyif aldım.
Hatta geçen sezon tüm galip geldiğimiz maçların toplamını geçmiş olabilir bu keyif düzeyi.
Böyle takım oyununa devam.
Son saniyelerde bile Trabzon karşısında ezilmedik ki bu haftaki Trabzon da çok iyi top oynadı.

Keyifli futbol oynuyoruz ama kolay gol yiyoruz.
Takım savunmamızda ciddi sorunlar var. Maç içinde bölüm bölüm çok kopuk oynadık.
İlk golde Candeias’ın hatası, ikinci golde Ahmet Oğuz’un lüzumsuz penaltı yaptırması gelecek için can sıkıyor. Sese topla çok iyi ama topsuz oyunda takıma katkısı çok az. Polomat bu maçta savunmada çok aksadı. Flavio takıma hala tam adapte olabilmiş değil… Oynadığımız oyun planı Berat’a ne yazık ki çok uygun değil, Berat’ın topla oynama becerisinden feragat ediyoruz. Stancu oyun içinde hiç yok ve hücum çeşitliliğine katkısı çok az, yalnız oyunun savunma kısmını iyi oynuyor. Candeias da saklanarak oynadı. Zargo, Fabri, top bizdeyken Sese, yaptırdığı penaltı haricinde Ahmet Oğuz (ki öyle penaltı yaptırdıkdan sonra iyi oynasan da boşa) ve Sio takımın en iyileriydi. Mustafa Hoca takım savunması konusunda daha çok çalışmalı ve takım boyunu, maç süresince kısa tutmalı. Kolay gol yediğimiz, kolay pozisyon verdiğimiz sürece yaptığımız tüm olumlu işler boşa gider.