2019-2020 Yeni Malatya -Gençlerbirliği

Geç oldu ama hiç olmamasından iyidir. işimden dolayı maçın sadece özetini izleyebildim. Whats up grubundaki arkadaşların yazdığına göre galibiyeti kaçırmış olan taraf bizmişiz. ancak en nihayetinde 14 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik alan takıma galip gelemedik. aldığımız 1 puan belki ligde kalmamızı sağlayacak. kaçırdığımız 3 puan belkide düşmemize neden olacak. o kadar kritikti. ama alsaydık muhtemelen ligde kalacaktık.

  bir parantezde yeni malatya takımına açmak istiyorum. Malatyalı arkadaşlarımız varsa onlardan özür diliyorum ama adaylar arasından  ligden düşmesini istediğim tek takım  malatya. geçen yıl lig ortasında erol u buyılda sergeni yolladılar. hemde cok güzel top oynarken ve ilk 8 de iken. bence bu yönetimleri bizden bile daha fazla hak etti düşmeyi.

     Bir sitemde whats up grubundaki arkadaşlara. Muhtesem analizler yorumlar var. herhangi birinizi atlamamak için isim vermiyorum. o güzel okunası yorumlarınızı en azından birkaç cümleyi gecen yorumlarınızı buraya da yazın yada kopyala yapıstır yapın. unutmayın bu site sayesinde gençlerbirliği taraftarı olan insanlar var ve bu kardeşinizde onlardan biri. Takıma taraftar kazandırmak klubun asli işi olsada biz taraftarlarında bir miktar sorumluluğunda . belki bir kişiye daha vesile olursunuz.
1 Beğeni

Ben vatsap grubundaki arkadaşlardan umudu kestim. Kapalı ortamda, kendi aralarında takılmaya devam etsinler güzel güzel.

1 Beğeni