2020-2021 3. hafta Beşiktaş-Gençlerbirliği

Sezona kötü başlayan 2 takımın soluklanma maçı. alan biraz nefes alır. bundan 15 yıl once olsa muhtemelen Sergen hocanın son maçı olurdu ama bizde eskisi gibi değiliz . takım kötü olunca insanın yazası da izleyesi de gelmiyor. umarım arayı iyi değerlendirmişlerdir. galibiyeti herseyden çok Nobre için istiyorum. umarım bu sezonun tüm ilkleri bu maç olur. ilk gol ilk galibiyet ilk üçleme … artık ilk ne varsa

2 Beğeni

Beşiktaş kötü bir dönemden geçiyor ama her an toparlanabilir. Biz de iyi başlayamadık, bay olduğumuz haftayı da maçsız geçtik. Üstelik iki futbolcumuzda Covid çıkmış, geçmiş olsun. İnşallah bu önemli bir sıkıntı yaratmaz ve kazanan biz oluruz.

3 Beğeni

İlk yarıyı Stancu’nun golüyle 1-0 önde kapattık. Hadi çocuklar.

1-0 kazandık. Güzel bir galibiyet oldu. Beşiktaş’ı bir daha böyle yakalayamayabilirdik. Beşiktaş’ın açık verdiği anlarda bulduğumuz net pozisyonlardan hiç olmazsa birini gole çevirebilseydik, maçın son anlarını daha rahat oynardık. Takımımızı kutluyorum.

3 Beğeni

Gecen sene iki kirmizi kartla 20 dakikada belimizi kirmislardi. Bizans takimlari penalti ve kirmizi kart olmayinca pek bir suklum puklum oluyorlar.

Ahmet Oguz yok, kirmizi kartla oyundan atilan Nadir, Yasin yok, C Blok programina saracak futbolcu birakmadi namissiz hakem.

Mustafa Kaplan cok tehlikeli bir hamlede bulunabilir, Mert Nobre’nin 1-2 hafta icinde gonderilemeyecegini gorunce. Aman dikkat.

Not: Sio ve kacirdigi gol var, C Blok kurtardi.

3 Beğeni

çok güzel bir gün oldu. İlk golumuz ilk galibiyetimiz. hemde deplasmanda hem de istanbul da. bu hafta güzel geçecek

3 Beğeni

Takımı kutluyorum. Maçı izleyemedim ama telefonuma sürekli gelen mesajlar sayesinde izlemiş kadar oldum. Maçtan sonra da özet görüntüleri izledim ve görebildiğim kadarıyla yardımlaşarak ve kontrataklarla etkili olmuşuz. Sio’nun kaçırdığı o golü ilerleyen haftalarda telafi etmesi gerekir.
Berat’ın kaleciyi de geçen şutunu çizgiden çıkarmasalar iyiymiş.
Tekrar kutluyorum.

4 Beğeni

Kaçan goller önümüzdeki maçlarda atacağımız gollerdir inşallah gardaşım. Oyunun sonlarında galip durumdayken bir gol yemekten korkuyordum. 1-0 oldu bizim oldu ya, daha ne isteriz… :blush:

3 Beğeni

Sülalenin %90’ı Beşiktaşlı olunca deplasmanda Beşiktaş’ı yenmek daha da keyifli oluyor! :grinning:
Galibiyette emeği geçenleri kutluyorum.

2 Beğeni