2020-2021 5. hafta Gençlerbirliği-Denizlispor

Milli maç arası taraftarın özlemle ve merakla beklediği maç. Lige kötü başlayan rakibimiz muhtemelen bizim maçı yeni bir başlangıç maçı olarak görüyor ve en azından ilk deplasman puanını hedefliyordur. yine lige kötü başlayan takımımız sükseli bir galibiyet ( BJK yi deplasmanda 20 yıl sonra yenmişiz. ) alarak araya girmişti. Ancak bu hoş oyun ve galibiyet taraftarı 2 ye bölmüş , benimde içinde olduğum bir kısım bu güzel oyunun BJK nın çok kotü olması nedeniyle aldatıcı olduğundan endişeli. Büyük çoğunluk ise bizim iyi oyunumuzun BJK yi çok kötü gösterdiğinde hemfikir. Bu maçın sonunda yanılan tatafta olmayı çok istiyorum.
maçla ilgili bir parantez de Sio için açmak istiyorum Kaçırdığı gol takım arkadaşlarına bize ve rakibimize saygısızlıktı. bu hafta atacağı gol ve gollerle bizden ve arkadaşlarından özur dileyebilir. Boyle bir hareketi bi daha yapmayarak rakiptende özür dilemiş olur.
Son olarak Klassporda muhtemelen herkesin izlediği Nobre hoca ile yapılan soyleşi vardı. yapanların eline sağlık . Soyleşinin sonunda hoca ya sevgim saygım güvenim ve beklentim arttı.

diyerek maçtan henüz gerçekleşmemiş tüm ilklerin gerçekleşmesini bekliyorum . ilk ev galibiyeti ilk üçleme artık ne varsa

2 Beğeni

2 yil once, ayakkabi topuguna basan teknik direktor yuzunden, ic sahada Denizli maci ve sampiyonluk gevseklik yuzunden kaybedildigi andan itibaren Denizli’ye karsi psikolojik ustunlugu kaybettik.

Gecen yil Denizli ve Rize bizden aldigi puanlarla mucadeleye tutundu. Cikarin Gencler maclarini, iki takimda ligin dibini boylardi.

Umarim bu mac takim karakterin ortaya koyar.

3 Beğeni

Çok zor maç. Denizli’ye karşı oyunumuzu bir türlü tutturamıyoruz. Gol bile atamadık. Beşiktaş galibiyeti inşallah bir rehavet getirmez. Şu dönemde bir galibiyet almamız çok iyi olacak. İnşallah kazanırız.

2 Beğeni

Kadro Bjk maçı ile aynı. vurduğunuz gol olsun

1 Beğeni

Yine kaybettik maalesef. İyi hazırlanmamışız. Berat’ın maç sonu konuşmaları konusunda ciddi bir şekilde uyarılması, Mete Işık’ın da maç sonu konuşmasından dolayı derhal görevine son verilmesi gerekiyor. Hakem konuşmayı bırakın, işinizi yapın!

3 Beğeni

şu oyun anlayışı ile devam edildiği sürece maçları izlemeyeceğim. şu futbol ile umarım her maçı kaybederiz. gençlerbirliği bu değil.

cavcav ın kemikleri sızlıyordur.

1 Beğeni

-Açık ara ligin en kötü takımına yenildik. evimizde Denizli yi yenemiyorsak kimi yeneceğiz.
Denizliye yenilmek önemli değil pozisyonlar bulursun cerçeveye sokamazsın anlarız . pozisyon yok.
yediğimiz ilk golde ceza alanı içinde kaleci hariç 8 e 5 iz ve rakip elini kolunu sallayarak vurdu. savunma onlemi yok
takımda ciddiyet yok. geçen hafta sio bu hafta stancu. o dakikada o skorla o penaltıyı öyle atmak tam bir ciddiyetsizlik
Maç sonunda yapılan açıklamalar tam bir saçmalık. maçta konuşulacak bir hakem hatası yoktu. maçta konusulacak bir hakem hatası olsa bile en son konusulması gerekecek konu olurdu. zira ortada futbol yoktu
takımdaki ciddiyetsizlik tek basına teknik ekibe bağlanmayacak kadar fazla. Sayın başkanın bu konuya mutlaka el atması lazım
Bu noktada birilerinin artık hesap vermesi lazım. Mert Nobre dışında. ve buna da sayın başkan karar vermeli. Kendisi ise gereğini yapmalı . yönetim kurulu veya idari kadro ise yine gereğini yapmalı. Klubün ortak futbol aklı ise acil bir şeyler yapmalı.

2 Beğeni

Sıkıntımız büyük maalesef. Nobre takıma hakim değil. Takımı organize ve motive edemiyor. Bu, çok açık ve net bir şekilde ortaya çıktı. Çünkü mesleğe yeni başlamış bir teknik direktörün şimdiye kadar aç olduğunu göstermesi ve elindeki malzemeyle tabanca gibi bir takım yaratması gerekirdi. Ekibinin de çok zayıf olduğunu ve takımın iyi çalışmadığını/çalıştırılmadığını düşünüyorum. Futbolcuların çoğu artık doymuş, kazanma hırsı ve isteğinden uzak, memur gibi davranıyorlar. Antrenmana çıkarım, kadroya girersem maçta oynarım, gerisine karışmam… Geldiğimiz bu duruma sebep olan başka etkenler de var bence: Örneğin sportif direktör, genel menajer, kulüpten çıkmadığı söylenen menajerler, yöneticiler…

1 Beğeni

Sonucta Nobre’yi yiyecekler. Muhtemelen aperatif niyetine sectiler zaten. Beklenmeyen Bejeke galibiyeti Nobre’nin omrunu biraz uzatti ama gorunen koy kilavuz istemiyor.

Ne diyordu Murphy kanununda: " Bir isin yanlis gitme ihtimali varsa o is yanlistir (yanlis gidecektir). Bizim durumda o sekilde gozukuyor.

Tek kurtulusumuz bizden daha kotu yonetilen yarim duzine kulup olmasi ki: donerci - vali problemine alakasiz sekilde salca olan Denizli bunlardan biri. Ama biz bu cok kotu yonetilen takimlara da armagan galibiyetler verirsek bu fetret devri uzun surer.

2 Beğeni