Milli maç arası taraftarın özlemle ve merakla beklediği maç. Lige kötü başlayan rakibimiz muhtemelen bizim maçı yeni bir başlangıç maçı olarak görüyor ve en azından ilk deplasman puanını hedefliyordur. yine lige kötü başlayan takımımız sükseli bir galibiyet ( BJK yi deplasmanda 20 yıl sonra yenmişiz. ) alarak araya girmişti. Ancak bu hoş oyun ve galibiyet taraftarı 2 ye bölmüş , benimde içinde olduğum bir kısım bu güzel oyunun BJK nın çok kotü olması nedeniyle aldatıcı olduğundan endişeli. Büyük çoğunluk ise bizim iyi oyunumuzun BJK yi çok kötü gösterdiğinde hemfikir. Bu maçın sonunda yanılan tatafta olmayı çok istiyorum.
maçla ilgili bir parantez de Sio için açmak istiyorum Kaçırdığı gol takım arkadaşlarına bize ve rakibimize saygısızlıktı. bu hafta atacağı gol ve gollerle bizden ve arkadaşlarından özur dileyebilir. Boyle bir hareketi bi daha yapmayarak rakiptende özür dilemiş olur.
Son olarak Klassporda muhtemelen herkesin izlediği Nobre hoca ile yapılan soyleşi vardı. yapanların eline sağlık . Soyleşinin sonunda hoca ya sevgim saygım güvenim ve beklentim arttı.
diyerek maçtan henüz gerçekleşmemiş tüm ilklerin gerçekleşmesini bekliyorum . ilk ev galibiyeti ilk üçleme artık ne varsa