2020-2021 Süper Lig 2. Hafta / Gençlerbirliği - İttifak Holding Konyaspor

Gençlerbirliği - İttifak Holding Konyaspor
19 Eylül 2020, 13.30
Eryaman Stadı

Her bakımdan sıkıntılı bir dönemdeyiz. Önümüzdeki hafta maçımız yok, dördüncü hafta deplasmanda Beşiktaş’la oynayacağız. Konya maçını kazanamazsak çok zor günler bizi bekliyor olacak. Sıkıntılara rağmen kazanırız inşallah.

Konyaspor Analiz adlı bir twitter sayfası takımımız hakkında bir analiz paylaşmış.

Okudum katılmasam da hoşuma gitti değerlendirmeleri. demek taraftarlık boyle birşey. Nobre birlikteliği fazla surmez demişler (olabilir) ancak kendi hocaları 5 günlük. bizim için hazırlıksız demiş ler (olabilir) kendilerinin hiç maçı yok. maç %60 bizim demişler (sanmıyorum) .
Rahat galip geleceğimize inanıyorum. oyleki PO sosyal ligde takımımda gençlerden 3 oyuncu var stancuda kaptan. tabi benimki de taraftarlık körlüğü olabilir. Ancak bu maçı alamasak ta zor bir sürecin bizi beklememesi lazım. ben klubün baskanı olsam değil nobre kim olursa olsun 10 hafta dokunulmazlığı olurdu ve eğer 2 hafta takım galip gelemezse sorunu teknik ekipte değil kendimde arardım. tabi bizde işler farklı yurur.

enseyi karartmayalım bol gollu ve gol yemiyeceğimiz bir maç bekliyorum.

1 Beğeni

İlk yarı 0-0 sona erdi.

Evimizde Konyaspor’a karşı 1 puan aldık mutluluktan uçuyoruz.

2 Beğeni

1 puan aldık Asya’nın Dedesi, 1 puan aldık. :blush:

1 Beğeni

Maalesef Konya taraftarları haklıymıs. pozisyonların %60 ı onlarındı. demekki taraftarlık boyle birşeymiş. :blush: yinede 2. yarıdaki oyun hosuma gitti.
Bundan sonra BJK maçına kadar 15 gün var . takım Necdet abilerini dinlesin çooook çalışsınlar. yönetimde efe savaş ı dinlesin 1 tane iyi 8 numara 1 de forvet alsın.

1 Beğeni

Evet Uğurcuğum, çok çalışsınlar, yönetim de gerekli transferi tamamlasın. :blush:

Özellikle Furman’ı takip ediyorum. Bu iki haftada ilk 11’de oynayacak hale gelmezse, Mats gibi boş bir transfer olduğunu düşünmeye başlayacağım.