2020-21 Sezonu Formaları

İtalyan üretici Macron ile anlaşılmış. 2020/21 sezonundan itibaren Macron formalarımızı,antrenman ve kamp ürünlerimizi üretecek. Ben şahsen Nike dan daha başarılı olacağına inanıyorum. Ayrıca macron diğer anadolu kulüplerinin formalarını internetten satışa çıkardığı için gençlerbirliği formalarının da eskiye göre daha rahat bulunabileceği görüşündeyim. Sizce nasıl olur?

3 Beğeni

Şu forma ve ürünlerin satışını güzelce internetten yapılsa gerekirse bi firma ile anlaşılıp reklamları yapılsa çok farklı olabilir trabzona güzel formalar yaptılar inşallah bize de güzel 3. seçenek formalar yaparlar şahsen forma koleksiyonu yapan biri olarak malmö’nün forması güzelmiş diyip alıyorum ama iş gençler formasına gelince hep tek tip forma olması üzüyordu bu sefer 3. seçenek için güzel formalar olacaktır diye ümit ediyorum.

2 Beğeni

Bugün paylaşılan bir resim var, baya iyi bir forma geliyor galiba… en yakın zamanda satışa çıkar umarım.

3 Beğeni

Formadaki göğüs reklamı: SKYLINE TOWER - Hayati Erdoğan&Sürer İnşaat…

İyi ki isim sponsoru olmamış. Adımız bir anda “SKYLINE TOWER - Hayati Erdoğan&Sürer İnşaat Gençlerbirliği” olacaktı. “Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor” gibi… :blush:

1 Beğeni

Reklamın, formada o şekliyle yer alacağını sanmıyorum ben. Hazır transfer duyurusu yapılıyorken, yeni sponsoru da boş geçmemek adına özensizce ve acele yapılmış bir baskı gibi duruyor.

Belki sadece “Skyline Tower” kısmı kullanılsa kurtarır lakin alttaki kısım da eklenecek olursa, en iyi grafiker bile çıkamaz o işin içinden :smiley:

1 Beğeni

Sanica Boru Elazığspor,
Demir Grup Sivasspor,
Fraport Antalyaspor,
Aytemiz Alanyaspor,
İttifak Holding Konyaspor,
ve adı şu anda aklıma gelmeyen diğer takım isimlerinin yanında bizimki yine yunmuş yıkanmış Gardaşım.

1 Beğeni

Bu isin krali ve orijinali : Tarsus Idmanyurdu Erkutspor idi. Yanilmiyorsam Erkut Kuzeyman adinda biri ismini takima koyunca boyle Siirt Koy Hizmetleri YSE Spor gibi bir sey ortaya cikmisti.

2 Beğeni

Akın Çorap Giresunspor var abi :slight_smile:

1 Beğeni

En efsane isimlerden biriydi Serkancığım. Ama çabuk unutuluyor valla. :blush:

Şu formalara en çok yakışacak göğüs reklamı: ASPAVA. İsim sponsoru bile olabilir: Aspava Gençlerbirliği. Bi’tek ona itiraz etmem!

3 Beğeni