bonservis elde edecegimiz futbolcular kadro da mevcut. parlatmamisiz.
mevcut maaslari 3/1.5 oraninda dusurmek gerekiyor. bunun yolu da genc oyunculari 11’e ve rotasyona monte etmekten geciyor.
mac basi + bonus + prim ler hangi kalemde yazilmis? bunlar da mvcut kadro giderleri icin onemlidir. ayri ayri yazilmalari gerekirdi.
altyapi yapilanmasi yillardir konustugumuz bi sohbet. konunun oralara tekrar gelmesini cok isterdim. soylenecek cogu sey soylendi o konu da yapan olmadi. hep bi yapacagiz oyle boyle dendi, heves ettirdiler gectiler.
toparlanacaksaj kulubun hissesinib satilnamasi gerekiyor. su tablodan toparlanabiliriz. ugrasacak genclerbirlikliler olacak ve gelecegimizin parasibin %49 u baskalarina gidecek. ustelik yonetime girecekler. ustelik bu biraz da seref meselesidir.
kredi vermiyorlar anladigim kadariyla. mevcut gelir transfer tahtasini acitirmanin birazcik altinda.
tahtayi acitmak icin soyle bi yol izlenebilir
2-3 potansiyeli 11’e yine + olarak 2-3 potansiyeli rotasyona sokarsak;
transfer akisina girebiliriz
mevcut kadro giderini dusururuz
yine mevcut kadro da bize gore yuksek maas alan varsa gonderilmesi gerekir.
gelirin cok altinda giderimizle ve transfer tahtasini actiracak paraya yaklasan gelirimizle ve olasi transfer akisina girmemizle sezonun ortasinda da kredi ile o tahta acilabilir.
bu bi fikirdir. tahta acilmadan olusabilecek fikirler uretilebilir.
buradaki sorun bu yonetimin gelir gelmez satistan soz ediyor olmasidir. yani boyle.fikirlerin yuzune bile bakmamislar. hele icratlari fiyasko.
yine suradan cikamamizin nedeni;
+kulup oyuncu satamiyor
+kulup potansiyel parlatmamis
+gelecek icin mevki hazirlamamis
- altyapi icin ugrasilmamis
transfer politikasi icinde bulundugumuz durum ile zitti. kadro yapilanmasi hem gelecek icin, hem borc ekonomisine gore yanlisti…
kulup satilirsa, bu adamlar onceden dedigim gibi soyanlarla benim icin bir olurlar.
hala bos vaktimde kongreyi izliyorum. rezalet.
sasirdigim seyse yonetimden biri cikti murat cavcavi seviyorum filan dedi. ben bu adamlae silindi saniyordum. gozluklu biri vardi o da murat cavcavin yonetiminde degil miydi. bi de muhalefet eden biri var, adam sadece kin kusmaya gelmis.
su tablo icinden cikilmayacak.bir tablo degil. eger 1 sene ugrasilsaydi su an cok rahatttik.
en kotu 1.5 seneye duzluge cikabiliriz.
kulubu satmayin. sattirmayin.
**
bu arada kongre cok kotu yonetilmis. birinin konusmasini kestikleri gibi, kargasaya on ayak olmuslar. cikip bi de uyelere bagriyor atin bunu filan diye.
abi seni tenzih ettim de o yaninda oturan ikili de kim? sayginlardir degillerdir, saglikli bi kongre icin, bu kibir, bu is bilmezlikle bu isi o adamlarin bir daha yapmamasi gerekir.
arda cakmak in sirketlesmeye okey demesine sasirmadim. kulubun bu bol parali is adamlarinin yukses seslerini alcaltmasi gerekiyor. herkes verdigi alacagi veremedigi verecegi paralari konusuyor. sirketler alakasiz is ortaklari hava da ucusuyor. kulup ici hicte ic acici değilmiş.