- transfer tahtasını açıktıracağız diye düşünülmüş. kalede kaptanla birlikte 2 genç var. übeyd’in durumu nedir bilmiyorum 24 yaşına gelmiş. atalay var milli takıma seçilen kalecilerden. hadi bu gençlere güvenilmiyor, böyle maddi bir durumda kaptan’a güvenilmesi en mantıklısıdır. süper lig tecrübesi olan bir kaleci. oyunu da biliyor.
abdullah şahindere ve mert kabasakalla acilen sözleşme yenilemip bu çocukları 11’e monte etmek gerekiyor.
ayrılacağım diyen 4 oyuncu vardı bunlardan en az birini bile 1 senelik sözleşmeyle ikna ederseniz bu bir başarıdır ve büyük kazanç olur. bu çocuklarda hırs var çünkü. edemezseniz de mevcutlara ve alt yapıya yönelinsin.
altyapı çok aşağılandı. biraz güven duyun. arayın, çıkartın. deneyin, bulun.
orta da soner örneği var. ve her türlü altyapıdan oyunvu çıkaran. bi külübüz.
hacettepe de düzenli oynamış oyuncular denensin.
gerekirse düşünülen oyuncular için 1 hafta erken takım toplanılsın.
mevcut teknik ekibe ligde kalma savaşı vereceğimiz ve takım kimyası kurmamız gerektiği söylensin.
psikolojik olarak oyuncularla ilgilenilsin.
son yapılan transferlerden yüksek maaş alanlar varsa takımdan duruma göre gönderilsin.
forvet için genç oyuncular var. ilker 1 sene ikna edilebilir diye düşünüyorum. o çocuğun hırsı yeter.
- hangi dosyalar ne durumda bilemem. bunun çözümü için öncelikle iki kritil soru var
- mevcut gider nedir (özellikle futbol takımının) 2. gelir nedir.
burada yöneticilik devreye girer.
- eğer üsteki gibi mantıklı adımlar atılınırsa, ve ligde kalmaya kenetlenirsek gençlerbirliği bu ligde kalır. yine bu senaryonun kötü yönünü düşünürsek, olaki ligden düştük, kurulacak kemik kadro ve düşük ücrerlerle o alr ligden çıkarız. yeterki sözleşmelere dikkat edilsin. eğer yine gaza gelip çıkacağız diyip, kalırsak o zaman gerçek kaos olur. ben olması gerekeni denedik demeyi tercih ederim. olması gereken de, gençlerbirliği spor kulübüne yakışanda budur.
öncelikle kulüpteki tantana son bulmalı. bu kaos devam ederse, napılınırsa yapılsın başarılı olamaz bu kulüp. yönetim çözüm varsa söyleyin diyorsa insanlara düşman gözüyle bakmasın. muhalefet edenlerde gerçekten çözüm arasın. bu çıkılamayacak birşey değildir. süre çok azaldı.
yönetimde şunu bilmeli,kulübü sattınız üst lige çıktınız. hiçbir şekilde başarılı olamazsınız benim,gözümde. zaten başarı için,böyle şeylere giriyorsanız gerçekte de başarılı olamazsınız. üstelik satış olmaması için yapılması gerekenlerin çkk zıttını yaparak bunu yapmak istiyorsunuz. tarihe adınız kulübü satanlar olarak geçecektir. yapmayın.
bu arada 200-250 bin euro bile fazla para. mevcut maaş giderlerini hala merak etmekteyim. gençlere vereceğimiz para bi hiç. mevki doldurun gençlerle.
bu arada başkan prim verdim…vs diyor. geçen sene prim e hiç gerek yoktu. prim verebilecek bi halde miyiz? bu sene olabilir. prim politikasını belirleyin. gençler oynasın.