24/25 28. Hafta: Amedspor - Gençlerbirliği

24/25 Trendyol 1.Lig 28. Hafta
DİYARBAKIR STADYUMU - DİYARBAKIR
4.03.2025 - 20:30

Maçın hakemi Iğdır maçımızı da yönetmişti:

Sarı kart cezalısı Fıratcan Üzüm ve Matej Hanousek, Peter Etebo, Yasin Güreler ve Abdullah Şahindere nin tedavileri devam ettğinden maç kadrosunda yer almayacak.

Erok macindaki puan kaybini erzurumdan 3 puanla telafi etmistik. Keciorende biraktigimiz 2 puani bu mac telafi edecegimize gercekten inaniyorum. Zorda olsa 3 puanin bizim olacagini dusunuyorum. Skor tahminim 0 2 goller popa ve joka

1 Beğeni
  • Saha cidden çok çok kötüymüş. Patates tarlası tabiri cuk oturuyor.
  • Maçın başı Amedin ataklarıyla başlasa da dengeyi sağlayıp penaltı kazandık.Metehan sanki ALKARALAR YouTube yayınını izlemiş gibi :upside_down_face: bu sefer vurduğu köseyi değiştirdi ve patladı.
    1. Yarı Popa çıkıp Leo girdikten sonra ibre Amed e döndü. Popa nın ciddi bir sorunu yoktur umarım.
  • Leo nun sarı karta sebebiyet veren hareketini anlamakta zorluk çektim. Topu çevirdim sevinci miydi taraftara yönelik miydi TV den ayırt edemedim. Ne gerek vardı cidden çözemedim gayet centilmence devam ediyordu maç halbuki.
  • Amed %64 biz ise %36 topa sahip olmuşuz.
    Bu istatistik zaten özetliyor maçı.
  • Maçın adamı (İki defa saçma sapan şekilde topu başlamasına rağmen) Erhan’dı.
  • Tek yandığım Amiltonun güzel golünün heba olması.Yoksa Diyarbakır deplasmanında bu kadar eksik ile (bu eksiklere Alperen de eklenmiş hatta) kötü olmayan iyi bir sonuç.
  • Hoca takımı yaslamayıp oyuncu değişikliklerini çok daha hızlı yapsaydı 3 puan ile dönüyorduk…
  • Yenilmezliğimiz ve 2. lik takibimiz devam ediyor.
    :+1:

normal bir zemin de oynansa çok daha farklı bir skorun olacağını düşündüğüm bir maç oldu. eğer amed playoflara kalamaz ise önemli bir sebebi zemin olabilir zira hucum hatları çok iyiydi. maçın gelişimine bakarak hepimiz kaçan 3 puana uzuluyoruz ama çok az takımın 1 puan alacağı bir deplasman. bu maçta eksiklerden hanousek i çok aradık olsaydı skor farklı olabilirdi. ümit beyin dediği gibi amiltonun enfes golu gerçekten heba oldu. bu skorla bu aksam kimi tutacağıma da karar veremiyorum insallah berabere diyorum çunkü bandırma da beni korkutuyor.

1 Beğeni

90 artılarda atılan goller ile Bandırma kazandı
İlginç bir lig oluyor.
Benim de gönlümden beraberlik geçiyordu.
Çorum maçının önemi bir kat daha arttı bence.