ERYAMAN STADYUMU - ANKARA
9.03.2025 - 16:00
Maç biletleri çok uyguna satışa çıktı bile!
Maçın hakemi Kocaeli bölgesinden 34 yaşındaki hakem Ömer Tolga Güldibi olacak. Bu hakemle de hiç kaybetmemişiz. 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik almışız.
ERYAMAN STADYUMU - ANKARA
9.03.2025 - 16:00
Maç biletleri çok uyguna satışa çıktı bile!
Maçın hakemi Kocaeli bölgesinden 34 yaşındaki hakem Ömer Tolga Güldibi olacak. Bu hakemle de hiç kaybetmemişiz. 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik almışız.
Bu maçta passolig eylemler den bu yana en dolu statta oynayacağımız düşünüyorum.
Ekseklerimiz de dönerse güzel bir oyunla net bir skor bekliyorum Manisa maçı gibi.
hanousek in oynayacak gibiymiş insallah oynarsa rahat alacağımız bir maç olur diye düşünüyorum bende. herkesin birbirinden puan alabildiği bu ligde 4 5 hafta daha bu grafiğı korusak hedefimize erken ulaşabiliriz. gol yemeden en az iki fark bekliyorum. insallah olur.
Tribünler hazırdı. Bizim topcular da çok kötü de değildi ama olmadı 1-2. Sağlık olsun.
Amedsporluların tüm hafta boyunca uydurduğu deli saçması Gençlerbirliği kollanıyor/Derin Gençlerbirliği saçmalıkları nedeniyle Hakem takdir haklarını aleyhimize kullandı. O kadar kalecinin vakit geçirmesine ve önümüzde Çorum FK li Topçunun hentbol oynamasına sarı kartı gösteremedi.
Ama bu ve benzeri durumlara sığınmadan takım olarak ders çıkarmalıyız.
çok fazla detay var da ben en belirgin detayı yazmak istiyorum. sinan ve zuzek libero olarak oynayabilen ve oynadıklarında oyun gücüne etki edebilen isimler. artık oynayamadıklarını gördük. bunun nedeni ise takımda gizli libero’nun olmaması. gizli libero için yüksek futbol bilgisi, takım oyunu(ve kimya) ve konsantrasyon gerekli. 6 numara olarak oynayan adem sadece defansif ortasaha olarak kaldığında stoperlerin bu özelliklerini kapatmış oluyoruz.
ilk yarıda sinan 3 kere top sürmek istedi, üçü de tıpa-tıp şu şekilde bitti, sinan topla birlikte yarısahaya doğru ilermeye çalışıyor, ancak kararsız kalıyor. doğal olarak stoperin ileri hamlesini gören fıratcan da ileri çıkamıyor ve sigorta görevi görüyor ve olduğu yerde kalmak zorunda kalıyor. hal böyleyken bir süre sonra sinan yanındaki fıratcana topu veriyor, fıratcan da topu göbekteki zuzek’e gönderiyor. zuzekte o anki duruma göre bulunduğu yerden topu bir yerlere göndermeye çalışıyor. dediğim gibi bunu 3 kere tıpa tıp yaşadık.
takımın bel kemiği, imparator, mareşal etebo hazretleri ile oynamaya alışmış stoperlerimiz bu ortasaha düzeninde güvensiz hareket ediyorlar. ve üzerlerinde büyük baskı oluşuyor. ademden gizli libero görevi yapmasını bekleyemeyiz. çünkü başka bir seviye o görevi yerine getirebilmek. ancak en azından stoper çıkışlarına dikkat etmesi ve ona gre uyum sağlaması gerekiyor. ayrıca fıratcan hücüm bek iken çakılı bek gibi oynadı. mantık neydi anlamadım.
bi de hoca amilton ile nasıl bir iletişim kurar bilmiyorum da her top geldiğinde 5 kişi arasına dalma demesi gerekir ki diyecektir de. o kadar da değil yani.
buğra + amilton’un ortaklığı süper lig seviyesinde bir ortaklık oluşturduğunu da görmüş olduk. son olarak nalepa bu gamsızlıkla oynamaya devam edecekse bi zahmet kulübede otursun bir süre.
forumun biraz olsun hareketlenmesine çok sevindim. oh be bi şeyler yazıyoruz
hakem kesinlikle art niyetliydi. ancak maçı onun yüzünden kaybetmedik. futbolcularda (taraftardada) nasıl olsa kazanırız havası vardı. topçular bir kaç haftadır biraz kendini gösterme derdindeler. bu maçta ise basıt oynamak yerine hep daha zoru denediler. çorumun golden sonra dirençleri de arttı kademe anlayışlarıda sıkılaştı. amiltonuda önceki haftalara göre nedense daha az kullanınca buğra girene kadar bişey yapamadık. unutulamaması gereken malatya adana hariç hiç bir takım diğerlerinden 2 gömlek üstün değil. her takımın arasındaki fark taktik disiplin konsantrasyon futbolcu formu biraz sans ve hakem faktörü ile anında kapanabilyor. bu maçta bunun en güzel örneği oldu
Hüseyin hoca geldiği ilk hafta hersey 5 maçlık bir seriye bakar. böyle olunca farklı seyler konuşuruz demişti. sağolsun 11 maçlık seri yaptı bu ekip. ve bi seri bitecekse çorumun bitirmesi bizim için (hem ders olması hemde verdiğimiz rakibe gitmemesi açısından) erzurum bandırma ve karagümrük ten çok daha iyidir. ligin boyu kısalmadı. daha çok sular akar bu ligde .karagümrük maçına kadar 9 -10 puanlık seri çok seyi değiştirir bunu yapacak gücümüzde var. tek üzüntüm karagümrük maçına puan olarak onların önünde çıkma ihtimalinin baya azalmış olması zira puan olarak önde başlayacağımız bir karagümrük maçını kaybedeceğimizi kesinlikle düşünmüyorum ama maalesef tersininde olma ihtimalini oldukca az buluyorum.
son olarak yakın cevreme yaptığım bir kehaneti buraya yazarak noktalayayım. ığdır maçından önce eğer önümüzdeki 3 maçtan 7 puan alırsak adana deplasmanına tur için (lüst lige çıkma turu) gideriz demiştim. hala inancım tam
Passolig protestosundan beri en yüksek tribüne ulaşmış olabiliriz. Bu haftaki sayılar da açıklanmış:
ben bu sayının çoğalmasından tedirgin olmuyor değilim. az öz iyidir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Gençlerbirliği kültürü nicelikten çok daha önemlidir.
Başarı geldikçe nicelik artar bir şekilde ama kültürün oluşması yıllar yıllar alan nazik bir süreç.
@malicetinkaya ve Halil in Taş Mektep te tam da bunu konuştular:
Taş Mektep Canlı Yayını