24/25 30. Hafta: İstanbulspor - Gençlerbirliği

ESENYURT NECMİ KADIOĞLU STADI - İSTANBUL
16.03.2025 - 13:30

DİRENÇ TONUSLUOĞLU(Hakem)
MEHMET PEKMEZCİ(1. Yardımcı Hakem)
EGEMEN SAVRAN(2. Yardımcı Hakem)
LEVENT BALCI(Dördüncü Hakem)

Sarı kart cezalısı Sinan Osmanoğlu ile tedavileri devam eden Peter Etebo, Yasin Güreler ve Abdullah Şahindere sakatlıklarından dolayı maç kadrosunda yer almayacak.

3 Beğeni

Öncelikle forumun yeniden açılmasına sevindim. Teşekkürler arkadaşlar.

Bandırma dün Adana’yı 1-0 yendi ve puanını 50’ye yükseltti. Adana maalesef Karagümrük ve Bandırma ile oynadığı son iki maçta beklediğim, temenni ettiğim direnci gösteremedi ve direkt rakiplerimize yenilerek kümede kalma şansını mucizelere bırakırken, bizim ikinciliğimizi de büyük riske soktu. Önümüzde çok zor maçlar var. İstanbulspor maçı da bunlardan biri. Galip duruma geçtiğimiz maçlarda (örneğin Keçiören, Amed) rakibin baskısına dayanamayıp galibiyeti kaçırdık; mağlup duruma düştüğümüz maçlarda (Adana, Erok, Çorum) ise yediğimiz golleri telafi edemeyip puan kaybettik. Buna sezon başından beri bir çare bulamadık maalesef. Hedefimiz ikincilik ve inşallah bu hedefe ulaşırız ama ben sekizinci ile aramızda sadece 5 puan fark olan bu şartlarda sezonu ilk 7’de bitirmeye de razıyım. İnşallah sezon sonunda ikinci oluruz ya da hiç olmazsa en kötü ihtimalle ilk 7’de tamamlarız.

HAYDİ GENÇLER!

3 Beğeni

Eğer 2. olmak istiyorsak almamız gereken bir maç İstanbul Maçı.
Keyifli bol gollü bir maç olacağı kanaatindeyim.
Topçular ve hoca ders çıkardıysa yarın 2-3 alırız

3 Beğeni

buğra ilk 11’de. umarım nalepa mücadele etmezse ortasahanın durumu sıkıntı olacak gibi.

bu ortasaha olmayacaktı, olmazdı da zaten. ikinci yarı nasıl bir plan olacak merak ediyorum. umarım amilton iyidir.

1 Beğeni

camiaya tokat gibi skor oldu sanırım. bütçe ve kadro kalitesi bakımından ilk10a eh işte girebilir belki denilen takımken her maçı kazanırız havasına giren bir camia vardı. bu takım için, bu şartlar altında play/off başarıdır. yönetim taraftara (ve hatta teknik ekip) gaz vermeyi bırakmalıdır. bunlar çıkamayız demek değildir, sadece çarpık bir durumun tespitidir.

2 Beğeni

Galip geldiğimiz maçları arkadaşlarla değerlendirirken bile korktuğum ve üstü kapalı değindiğim olay maalesef buydu işte. Biz 3-0 galip geldiğimiz maçlarda bile 5’er gol yiyip kaybedebilirdik ama futbol şansı yanımızda oldu. Artık maalesef futbol şansı yanımızda değil. Top oynamamız, rakibe göz açtırmamamız, sakarlık yapmamamız gerekiyor. Şans yanımızdayken oyunumuzu geliştirip olgunlaştıramadık. Ben maçları izleyemiyorum. Böyle bir oyunu izlemeye sabrım ve tahammülüm yok. Bundan sonraki süreç çok zor bence. Sezonu ilk 7’de bitirmeye razıyım.

3 Beğeni
  1. golu yedikten sonra maçı kapattım ancak kendime geldim. sebepler sonuçlar ile ilgili bişeyler yazıyorum sinirleniyorum siliyorum. o yuzden direkt sonucu yazayım. lige verilen ara bizim için çok iyi bir zamanda geldi. ligin bitmesine daha 8 hafta var son dakikaya kadar her seyin değişebileceğini geçen yıl yasayarak gördük. istanbul maçının zor olacağı zaten belliydi. biz asıl daha az zor olan maçları (erok keçiören çorum )kazanamadığımız için sıkıntı yaşıyoruz. yine önümüzde evimizde oynayacağımız 3 maç var ve üçünüde alabiliriz. boyle bir durumda çok farklı şeyler konuşuyor oluruz. oyuzden enseyi karatmayalım. özellikle kıdemlilerimiz
1 Beğeni