24/25 32. Hafta: MKE Ankaragücü - Gençlerbirliği

ERYAMAN STADYUMU
6.04.2025 - 19:00

Bu hafta Eryaman da deplasmandayız.
İki ezeli rakibizle 83 lig 4 de kupa olmak üzere 87 kez karşılaştık bu güne kadar.
Galibiyete her iki takımın da ihtiyacı var. Bu nedenle zorlu bir müsabaka olacak.
Dostça başlayıp dostça biten galibin de Gençerlerbirliği olduğu bir maç olsun.
Amilton dönmüş. En büyük kozumuz olacak. :wink:
88. maçta 3-1 galip geleceğimizi düşünüyorum.

2 Beğeni

Ankaragücü hoca değiştirdi, Mesut Bakkal geldi. Aslında bu lig ölçeğinde çok güçlü bir takım ama nasıl bu hale geldiğini anlayamıyorum. Bize patlayabilirler. Bu yüzden çok korktuğum bir maç. İkinci olmak istiyorsak puan kaybına tahammülümüz yok. Karagümrük ile 5 puanlık fark 7 ya da 8’e çıkarsa işimiz biter ve son üç maçta beklentimiz olan 9 puan bir işe yaramaz. İnşallah bu maçı kayıpsız tamamlarız.

2 Beğeni

benim de en cok korktuğum maçtı. hoca değişikliği de çok kötü oldu. mesut bakkalın geliş daha da kötü oldu. mesut hoca ilk yılların da sevdiğim ama ilerleyen yıllarda kendini geliştiremediği için sıradanlaşan bir hoca. ancak değişmeyen özelliği oyuncu verimliliğini ilk haftalarda çok arttıran ancak uzun vadeye yayamayan bir hoca. ilk maçı bizimle olması kötü bir de bize karsı ekstra motivasyonu olduğu düşünülürse. hocamızın tecrübesine güveniyorum. rakibin bir puan isteğinin maçı kitleyeceğinin bilincinde olunmasını ve özellikle topçuların sabırlı olmasını diliyorum. bu noktadan sonra iyi oyun beklemiyorum. galiyet yeterli nasıl olursa olsun. önümüzdeki 2 maçı alırsak 2. veya 3 lüğün çok rahat bir sekilde elde edeceğimizi düşünüyorum. ilk golun erken gelmesi durumunda üç dört farklı. aksi durumda ise iki farklı bir galibiyet bekliyorum.

2 Beğeni

Misafir takım biletleri 75₺ ye satışa çıkmış.

Şu anki doluluk durumu:
Tüm tribünü doldurmamız gerekiyor diye düşünüyorum…

1 Beğeni

İkinciden 8 puan altta, sekizinciden 4 puan üstteyiz. İkinciyle farkı 5’e düşürmek ve üçüncü Erzurum’la puanları eşitlemek, sekizinci ile farkı 7’ye çıkarmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Berabere kalırsak ya da yenilirsek ilk 7 şansımız bile tehlikeye girer. Çünkü önümüzde çok zorlu Ümraniye, Karagümrük ve Bandırma maçları var. İnşallah bu maçı kazanıp ikincilik iddiamızı sürdürürüz.

HAYDİ GENÇLER!

1 Beğeni

3-0 kazandık. Mutluyuz. Takımımızı kutluyorum. 54 puanla ve ikili averajla Erzurum’un üzerinde üçüncüyüz. Perşembe günü Ümraniye maçını da kayıpsız atlatırsak, sonrasında Karagümrük ile güzel bir ikincilik finali oynayacağız.

4 Beğeni

Mesut Bakkal’ın gelmesiyle birlikte Ankara Gücü’nde bir haftadır iyi bir hava yakalandı görüntüsü verildi.
Ama gördük ki bu iş gaz vermeyle olmuyor. İlk yarıda takır takır top oynadık ve işi yine ilk yarıda bitirdik.
Helal olsun size !!!
Sırada Ümraniye maçımız var. Umarım Amilton’un sakatlığı ciddi değildir.

4 Beğeni

Önümüzdeki 6 maçın tamamını kazanıp 18 puan alırsak 72 puana ulaşırız. Karagümrük de oynayacağı 5 maçtan birinde berabere kalırsa ilk 2’de yer alırız ve Süper Lige çıkarız.

Kesin bilgi, yayalım. :blush:

3 Beğeni

Çok korktuğum bir maçı sen sakrak güle oynaya geçtik. darısı diğer tüm maçlarımızın başına. daha önce stadın deplasman tarafından hiç maç izlememiştim. bu kadar keyifli olacağını hiç düşünmemiştim.çok kalabalıktık ve taraftar hiç ayrışmadan herkesin katılımıyla tezahuratlar yapıldı.bu yıl hatta çok uzun zamandır izlediğim en güzel maçtı. teknik taktıkle ilgili yazabileceğim hiç bir şey yok. tüm goller bize göre uzak kale ye oldu gol attığımızı bile futbolcuların sevinmesinden anladık. futbolcuların çok istekli olduklarını söyleyebilirim tüm maç boyu maçtan kopmadılar. bu konsantrasyon ve isteği diğer maçlara da yansıtırlarsa tüm maçları kazanacağımıza inancımız tam.

3 Beğeni

Deplasman tribününü ben de çok sevdim.
Hem açı olarak hem de önündeki ağın inceliğiyle görüşü engellememesiyle tahminimden çok iyiydi.
Net bir skor aldık.
Hiç kart görmedik ben buna da sevindim.
Önümüzdeki maçları alıp rakiplerimizin puan kaybını bekleyelim…

3 Beğeni