ERYAMAN STADYUMU
10.04.2025 - 17:00
Maç biletleri satışa çıkmış yine kadın ve öğrencilere ücretsiz
ERYAMAN STADYUMU
10.04.2025 - 17:00
Maç biletleri satışa çıkmış yine kadın ve öğrencilere ücretsiz
Erok, Karagümrük’ü 2-1 yendi. Erzurum da Çorum’la berabere kaldı. Erzurum ve Karagümrük’ün puan kayıplarının bir anlamı olması için yarınki maçı kazanmamız gerekiyor. Zaten matematiksel olarak önümüzdeki maçların tamamını kazanırsak ilk 2’de yer alıp Süper Lige direkt çıkıyoruz.
HAYDİ GENÇLER!
maç sonuçlarını biz girsek ancak bu kadar güzel olabilirdi.muhteşem sonuçlar. bu motivasyonla yarınki maçı rahat alıp geçen yılında bir rövanşınıda almış olacağız. heyecanlanmaz ve panik yapmazsak rahat alacağımızı düşünüyorum. ilk golun erken gelmesi durumunda üç dört farklı. aksi durumda ise iki farklı bir galibiyet bekliyorum.
popa’nın hafif sakatlığı olmalı. yoksa neden 11 olmadığını bilmiyorum.bütün hucum organiasyonlarında vardı. erhan zaten ligin en iyi kalecilerindendi. etebo girdiği anda fark yarattı. metehan ve kaptan aynı şekilde çok iyi oynuyorlar. takıma, teknik ekibe taraftara helal olsun.
Popa ve Etebo değişiklikleri fark yarattı.
Ama maça damgasını Erhan ve VAR sonucunda rakibin 10 kişi kalması vurdu.
Çok zorlu bir maçı bir şekilde sarı kart cezası Alperen dışında almadan 3 puanla kapattık.
Sırada çok zor iki maç ve zor üç maç var onları da alıp ferahlayalım.
Süper lige 5 maç uzaktayız ve bunu başaracak güçteyiz.
Hakem çok art niyetli idi bu arada. Ben hiç beğenmedim.
Oh beee! Çok güzel… Yıllarca hatırlanacak efsane bir maç ve sonuç… Eşeğini kaybeden, sonra bulunca sevinen köylü dayı gibi olduk. Tebrikler… Takımımızı ve hocamızı kutluyorum. Sezon başında hayalini bile kuramadığımız bir yerdeyiz.
5 maç kaldı… İkincilik için Karagümrük, Erzurum ve Bandırma’nın alacağı sonuçlardan bağımsız olarak 5 maçı da kazanmamız gerekiyor. Oynayacağımız 5 maçın ikisi Karagümrük ve Bandırma’yla zaten. İyi ihtimalle onları yenersek işi bitiririz.
Karagümrük’ün bizden sonraki maçları ilk 7 hedefi olan Bolu, Keçiörengücü, Pendik ve Iğdır ile… Biz en kötü ihtimalle Karagümrük ve Bandırma maçlarından birer puan ve kalan 3 maçtan 9 puan alabilirsek ligi 68 puanla tamamlarız. Karagümrük bizle berabere kalırsa ve kalan 4 maçtan 8 puan (2 galibiyet ve iki beraberlikle maç başına 2 puan) çıkartırsa 68 puana ulaşıyor. 55 puanlı Erzurum ve Bandırma da 5 maçtan 13 puan ( 4 galibiyet, 1 beraberlik) alırlarsa ligi 68 puanla tamamlıyorlar. İki, üç veya dört takımın 68 puana ulaştığı bir durumda ikili, üçlü, dörtlü averajlar ve Bandırma ile genel averaj (şimdilik) bizim lehimize…
gerçekten unutulmaz maçlar arasına giren bir maç oldu. eğer buyıl ilk 2 veya 3 den üst lige yukselirsek bu maç sayesinde oldu diyebileceğimiz bir maçtı. maçta çok kötü oynadık. ancak maçın tamamında futbolcular kazanma isteklerini hiç kaybetmediler. kötü oynarken de kazanmak şampiyonluk habercisidir. insallah olacak. maç boyunca metehan etkisizdi. ancak son dakika kahramanı oldu. demek ki etkili ve teknik ayakları son ana kadar sahada tutmamız gerekiyor. maçın kaharamanı kesinlikle erhan insallah her maçta bu kadar form da olur ama hiç ihtiyacımız olmaz kendisine. bir parantezde sinan a maçın sonunda tüm stat ondan bir seyler bekliyordu kendiside beklentiyi fazlasıyla karşıladı. hakem kesinlikle iyi değildi ancak trübünleri kopartan olay kırmızı kart olayıydı. o pozisyonda hakem yan hakeme birşey varmı diye sordu yan hakem yok dedi. Allah tan VAR var…
final haftasına ipler kendi elimizde giriyoruz. insallah pazartesi sabahı da mutlu uyanırız.
Kırmızı kartıyla, penaltısıyla ve son ana kadar maçı kazanma isteğimizle maç bittiğinde 22-23 sezonundaki Bodrumspor karşılaşması tadını aldım.
Yaklaşık 2 yıl önceki maç sonrasında psikolojik olarak artık önde olduğumuza ve ligte kalacağıza emin olmuştum.
Benzer bir çıkarımı da bu maç sonrası yapabiliyorum:
Psikolojik olarak artık öndeyiz ve süper lige direkt çıkacağız…
Ayrıca ilgilisine:
Bahsettiğim 28 Nisan 2023 tarihinde oynanan maçın maç anıları site linki
İki takım da güzel futbol anlamında üstlerine düşeni yaptı. Onların Benny’si varsa bizim Erhan’ımız vardı. Yediği jeneriklik gollere bi yenisini eklemesi ayrı.
Hakem üçlüsünün takdir haklarını daha çok Ümraniyespor’a kullanması ses tellerimizi statta bırakmamıza neden olması can sıkıcı.
Neyse ki bi vakit: “Sinan’da derman kalmadı.” düşüncesine hakimken, en yerinde müdahale ile rakip ceza sahasına gönderilmesi işi çözdü.
Bu maçın son düdüğe kadar ki heyecanı, stresi, coşkusu, öfkesi sezon sonunda süperlig’i görmeyeceksek anlamsızlaşır.
Geri kalan maçlarda gerekli tüm puanları alalım ve bizimle süper olacak lige yol alalım.
Haydi Gençler!