ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU
13.04.2025 - 16:00
OĞUZHAN ÇAKIR(Hakem)
SEZGİN ÇINAR(1. Yardımcı Hakem)
KADİR AKILLI(2. Yardımcı Hakem)
YUSUF ADNAN KENDİRCİLER(Dördüncü Hakem)
Geçen maç hakemi paylaşmamışım.
Bu sefer paylaşıyorum ve adaletli bir yönetim bekliyorum bu 2. lik mücadelesinde.
Maç biletleri de satışa çıktı.
Erzurum maçında olduğu gibi misafir tribünü için fahiş bir fiyat olan 326 tl belirlenmiş!
2 Beğeni
Bu maç, ikinci Karagümrük’le oynamamız ve bizim hedefimizin de ikincilik olmasından dolayı zorluk derecesi en yüksek bir final maçı haline geldi. İnşallah kazanırız ama önümüzdeki 4 maçta alınabilecek 12 puanı düşünürsek yenilmeyip berabere kalmak da iyidir. Kesinlikle yenilmememiz lazım. Son 4 haftaya 58 puanla girersek puanımızı 70 yapma şansımız var. Karagümrük de son dört haftaya 60 puanla girerse, 4 maçtan 12 puan alması halinde yapabileceğimiz bir şey yok ama birinde berabere kalırsa puanı 70 olur ve Süper Lig’e biz çıkarız. İnşallah futbolcularımız çok iyi mücadele eder ve futbol şansı da yanımızda olur.
HAYDİ GENÇLER!
1 Beğeni
Bu maçta aldığımız beraberlik, ikincilik umudumuzu sürdürdüğümüz ve ikili averajı kaptırmadığımız bir sonuç. Biz tüm maçlarımızı kazanıp puanımızı 70 yaparsak Karagümrük’ün puan kaybetme lüksü yok, 72 yapması lazım. İnşallah biz 4 maçımızı da kazanırız, Karagümrük de puan kaybeder ve ikinci oluruz. Ama biz 70, Karagümrük 72 olursa, Erzurum ve Bandırma’nın oynayacağı maçlardan bağımsız olarak ligi üçüncü bitiririz.
2 Beğeni
taraftar olarak izleyince cok heyecanlı, tarafsız izleyince oldukca vasat bir maçtı. kazanıldığında gelecek odül kaybedilince yaşanacak yıkımdan küçük olunca iki hoca ve takımlar çok risk almadı.ancak 2. yarının sonunda yaptığımız değişiklikler bizim takımın daha fazla galibiyeti istediği olarak yorumlanabilir. 1 puan aldıysak erhanın 3 puan alamadıysak da direğin katkısı tartışılmaz. Ancak Necdet abinin dediği gibi 1 puanla da çok sey kazandık. Artık onların da hata yapma sansı hiç kalmadı.ayrıca olası 3 lü averajda da durum bizden yana. bu puanların anlamlı olabilmesi için bizim mutlaka bandırma maçını almamız lazım. diğer maçları zaten alacağımızı düşünüyorum. karagümrüğün fiktürüne bakınca 4 te 4 yapmalarını çok ta beklemiyorum. insallah yanılmayız
3 Beğeni
İkincilik için mücadele eden dört takımın da puan kaybetme lüksü yok. Puan kaybeden yarış dışı kalacak. Bandırma, Karagümrük’ten 4 puan geride olduğu için şansı en az olan takım ve Bandırma ile oynayacağımız maç dört takım arasında oynanacak tek maç. Berabere kalır ya da yenilirsek, Karagümrük ve Erzurum da kazanırsa ikimiz de yarış dışı kalabiliriz. Ayrıca sosyal medyada fikstürümüzün kolay olduğunu iddia eden yorumlara katılmıyorum. Kesinlikle gevşemememiz lazım. Hiçbir takım kalesini açıp, “Gel bana gol at da sana yenileyim!” demez. Ligin ilk yarısında düşme hattındaki 4 takımdan üçüne birer kez (üstelik Adana’ya kendi sahamızda) yenilip 6 maçta sadece 9 puan toplayabildiğimizi, denizleri aşıp da küçümsediğimiz derelerde boğulduğumuzu unutmayalım. Bandırma maçını kayıpsız atlatırsak, Adana ve Sakarya maçları da çok tehlikeli. Dikkatli olmalı, ciddiyeti elden bırakmamalı, rakipleri küçümsememeli ve gevşememeliyiz.
2 Beğeni