24/25 38. Hafta: Malatyaspor - Gençlerbirliği

YENİ MALATYA STADYUMU
10.05.2025 - 16:00

SÜLEYMAN BAHADIR(Hakem)

ESRA ARIKBOĞA(1. Yardımcı Hakem)

SERDAR SOYDAN(2. Yardımcı Hakem)

HATİCE AYDİN(Dördüncü Hakem)

Maçı Ankara’da olanlar olarak Tesislarde izliyoruz

3 Beğeni

Bu hakemle üç maç oynamışız, hiç kazanamamışız. İki beraberlik, bir yenilgi. Federasyon şaşırma, sabrımızı taşırma!

Bazı taraftarlarımız Bandırma maçı öncesi Yasin Kol’a yüklenmişti ya. Ben de buna yükleneyim dedim. :blush:

3 Beğeni

Necdet abi yan hakemler ve hakem sarı kırmızılı formayı giyip 11 e 14 sahaya da çıkmak isterlerse de 3 puan ile takımımız geri dönecek biz de Esenboğa da şampiyonu karşılayacağız.
Valla başka yolu yok :upside_down_face:

4 Beğeni

Bizim mahalle maçlarında takımlar kurulurken çeşitli sebeplerle bir türlü güç dengesi sağlanamazdı ve o yüzden zayıf görülüp 2-3 gol avans alan takımın kaptanı aynı zamanda maçın hakemliğini de yapardı. Maçta o ne derse o olurdu. Aksi halde maç yarıda kalırdı. :blush:

4 Beğeni

2-0 tehlikeli skor, kimle oynarsak oynayalım. Sanki ‘Yeni’ Malatya ligden çekilmiş de 3-0 hükmen kazanmışız gibi olsun.

Haydi Gençler! :red_circle::black_circle::upside_down_face:

4 Beğeni

“2-0 tehlikeli skor güntekin, bi tane yersin anlamazsın, bi bakmışsın 2-2 olmuş maç.” rıdvan dilmen.

4 Beğeni

Bu maçın tamamlanmasına yirmi saat kaldı ve bittiğinde Süper Lig sayemizde gerçekten Süper Lig olacak :heart::black_heart:

4 Beğeni

HAYDİ GENÇLER!

3 Beğeni

İlk yarıyı 2-0 önde kapattık :heart::black_heart:

1. Lig’de son 45 dakika :raising_hand_man:
2 Beğeni

5-0’la 1. Lig’e veda ettik :heart::black_heart:

Hepimize hayırlı, uğurlu olsun :heart::black_heart:

3 Beğeni

5-0 kazandık. Ligdeki ilk golümüzü ve son golümüzü Gökhan Altıparmak attı.

Süper Lig’e çıktık. Çok mutluyuz. Futbolcularımızı, hocamızı, yönetimimizi, taraftarlarımızı, kısacası tüm camiamızı kutluyorum. Hayırlı olsun.

5 Beğeni

Sezona ligi birinci bitirecek takımla başladık, sonuncu bitiren takımla veda ettik :heart::black_heart:

Aralık ayından Mayıs ayına gelişimimiz inanılmaz :rocket:

3 Beğeni