YENİ MALATYA STADYUMU
10.05.2025 - 16:00
ESRA ARIKBOĞA(1. Yardımcı Hakem)
SERDAR SOYDAN(2. Yardımcı Hakem)
Maçı Ankara’da olanlar olarak Tesislarde izliyoruz
YENİ MALATYA STADYUMU
10.05.2025 - 16:00
ESRA ARIKBOĞA(1. Yardımcı Hakem)
SERDAR SOYDAN(2. Yardımcı Hakem)
Maçı Ankara’da olanlar olarak Tesislarde izliyoruz
Bu hakemle üç maç oynamışız, hiç kazanamamışız. İki beraberlik, bir yenilgi. Federasyon şaşırma, sabrımızı taşırma!
Bazı taraftarlarımız Bandırma maçı öncesi Yasin Kol’a yüklenmişti ya. Ben de buna yükleneyim dedim.
Necdet abi yan hakemler ve hakem sarı kırmızılı formayı giyip 11 e 14 sahaya da çıkmak isterlerse de 3 puan ile takımımız geri dönecek biz de Esenboğa da şampiyonu karşılayacağız.
Valla başka yolu yok
Bizim mahalle maçlarında takımlar kurulurken çeşitli sebeplerle bir türlü güç dengesi sağlanamazdı ve o yüzden zayıf görülüp 2-3 gol avans alan takımın kaptanı aynı zamanda maçın hakemliğini de yapardı. Maçta o ne derse o olurdu. Aksi halde maç yarıda kalırdı.
2-0 tehlikeli skor, kimle oynarsak oynayalım. Sanki ‘Yeni’ Malatya ligden çekilmiş de 3-0 hükmen kazanmışız gibi olsun.
Haydi Gençler!
“2-0 tehlikeli skor güntekin, bi tane yersin anlamazsın, bi bakmışsın 2-2 olmuş maç.” rıdvan dilmen.
Bu maçın tamamlanmasına yirmi saat kaldı ve bittiğinde Süper Lig sayemizde gerçekten Süper Lig olacak
İlk yarıyı 2-0 önde kapattık
5-0’la 1. Lig’e veda ettik
Hepimize hayırlı, uğurlu olsun
5-0 kazandık. Ligdeki ilk golümüzü ve son golümüzü Gökhan Altıparmak attı.
Süper Lig’e çıktık. Çok mutluyuz. Futbolcularımızı, hocamızı, yönetimimizi, taraftarlarımızı, kısacası tüm camiamızı kutluyorum. Hayırlı olsun.
Sezona ligi birinci bitirecek takımla başladık, sonuncu bitiren takımla veda ettik
Aralık ayından Mayıs ayına gelişimimiz inanılmaz