25/26 Süper Lig 3. Hafta: Gaziantep FK - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 3. Hafta Gaziantep FK - Gençlerbirliği
GAZİANTEP STADYUMU
23.08.2025 - 21:30
BeIN Sports 2

ATİLLA KARAOĞLAN(Hakem)
HÜSEYİN AYLAK(1. Yardımcı Hakem)
SELİM ŞENÖZ(2. Yardımcı Hakem)
MELİH KURT(Dördüncü Hakem)

ALPER ÇETİN(VAR)
SAMET ÇAVUŞ(VAR)

3 Beğeni

İlk iki hafta VAR hakemlerinden çok çektik.
Bir maçta hakemin penaltı yorumu için ses çıkarmadılar.
Diğer maçta ise hakemin nasılsa penaltıyı faul olarak yorumlamasında ses çıkarmadılar!
Bu sefer VAR hakemlerini de yazdım!

Bu 3. haftada yeni transferlerimizle güzel futbolla birlikte Ankara’ ya 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum.

5 Beğeni

Haaaaydi Gençler! :heart::black_heart:

Bu gece üç puan alabilirsek, ilk iki hafta neticesinde karşılaştığımız dezavantajlı tabloyu büyük ölçüde telafi ederiz.

Şans da bizimle olur inşallah :nazar_amulet::soccer:

4 Beğeni

Ben çok zorlanacağımızı düşünüyorum. Berabere biter muhtemelen.

5 Beğeni

Önemli bir maç daha. Artık kazanmamız gerekir. Beraberlik düşünülmemeli. Yeni transferleri görmek mümkün.

Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

4 Beğeni

6 puanlık maç. Sahada dirençli olmalı ve çok iyi mücadele etmeliyiz. İnşallah kazanırız.

VAR hakemleri çok önemli. Hakemlikte ayrı bir uzmanlık dalı olarak görülmesi ve ciddi eğitimlerle geliştirilmesi lazım.

4 Beğeni

2-1 alacağız…
Çok kötü oynamadan iki maç kaybettik.
Bu maçı alıp 8.lik yolunda emin adımlarla ilerlemek için

5 Beğeni

hoca hemen hemen aynı formatla çıkmış gibi görünüyor. geçen maç şansa iyi oynamadıysak bu maç böyle çıkması mantıklı. onyekuru kadroda yok, popa ve kyabu da yok.

3 Beğeni

altyapımzıdan çıkan sezon başında da bonservisi elindeyken almadığımız arda gaziantepte 11de

1 Beğeni

Kadroyu görünce endişelendim. Etebo ve Kyabou ilk maçtan beri sakat. Onyekuru geniş kadroda bile yok. Koita, Oğulcan yedek. Bu, henüz hazır olmadıkları anlamına geliyor. Böyle 6 puanlık maçlarda oynatamayacaksak, önümüzdeki hafta Fener maçında vitrin yapmak için oynamalarının hiçbir anlamı yok. İnşallah bu akşam sıkıntı yaşamayız.

4 Beğeni

hayda gaziantep cendere ile sahaya çıkıyor :d

4 Beğeni

güzel. 1-0

3 Beğeni

Öne geçişimiz çok güzeldi, ama 2-0’ı bulur muyuz diye düşünürken önde yakalanıp golü yedik. İkinci yarıda inşallah bir gol daha buluruz ve üç puanı alarız.

3 Beğeni

Maalesef topla aramız iyi değil. Topa sahip olduğumuzda kendi aramızda paslaşamadan kaptırıyoruz ve rakibin oynamasına izin veriyoruz. Sürekli bizim ceza sahası civarında oynanan bir maçı kazanmamız ya da berabere bitirmemiz çok zor.

3 Beğeni

planlı geri çekildik, geçiş kovaladıkta ilerde top tutamadık. şimdi bakalım hoca dengede oynatacaktır.

3 Beğeni

bu arada bana göre defans hattının en iyi transferi geçen maçta çok iyi bulduğum talison reyis

3 Beğeni

santrafor olsa o pozisyon goldu metehan stoperin üstüne vurdu sol taraf boştu

3 Beğeni

Maalesef basit bir penaltı golü yedik ve 2-1 yenildik. Muhtemelen kümede kalma mücadelesi verecek olan Gaziantep FK ile oynadığımız 6 puanlık bir maçta topa sahip olma oranımız ilk yarıda 75’e 25, ikinci yarıda 68’e 32, totalde 71’e 29… Biz topu sevmeyince top da bizi sevmiyor. Daha ligin başındayız. Pedro, Thalisson, Goutas ve hatta birçok taraftarın kızdığı ve takımda görmek istemediği kaleci Gökhan’a bir şey demiyorum. Ama Kyabou, Traore, Koita, Onyekuru, Abdurrahim, Oğulcan gibi transferlerde maalesef hiçbir ışık göremedim. Bir sezonda 1,4 milyon euro ödeyeceğimiz Onyekuru hazır değil ve kadroda yok. Kyabou ilk maçta sakatlandı. Ciddi rakamlar ödeyeceğimiz Traore ve Koita’nın katkı verip veremeyecekleri belli değil. Yatmaya gelmişlerse işimiz çok zor. Doymuş ve düşüşe geçmiş futbolculara her zaman soğuk bakmışımdır. Ben bir yerlerden keşfettiğimiz ve ucuza mal ettiğimiz genç ve aç futbolcuları severim. Acaba hiç transfer yapmadan geçen sezonun kadrosuyla oynasak daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen. En azından ayağımızı yorganımıza göre uzatır, daha mütevazı harcamalar yapar, mali açıdan sıkıntı yaşamaz ve önümüzdeki sezona iskelet kadroya yapacağımız takviyelerle başlardık. Şimdi bir borç batağına düşmekten ve ciddi bir yıkımdan korkuyorum. Bu kadroyla düşersek, bu ücretler nasıl ödenecek? Gelecek sezon durumumuz ne olacak? İnşallah her şey düzelip yoluna girer ve başarılı sonuçlar gelmeye başlar da korku ve endişelerimizin yersiz olduğunu görürüz.

4 Beğeni

geçen sezon biter bitmez kadro’nun korunması para saçılmaması yetenekli potansiyel oyuncular alınması gerektiğini, bunu camia’ya düzgünce anlatırlarsa da hatta “düşmemek için savaşacağız” derlerse bile camia’nın bunu anlayacağını söylemiştik. hatta düşsek bile tablo iyiyse, potansiyel varsa, ekonomi iyiye gitmişse yönetim devsam ederdi. şimdi önümüzdeki tablo salvodor dali’nin resimleri kadar anlamsız ve saçma. gene ligde kalabiliriz de, napıyoruz tam olarak önemli olan bu.

neyse ligde kalalım, ekonomik olarak sezon sonu kafa kafaya bitirelim yeter. varsa da genç potansiyel transfer edelim. gerisi artık bizi çok ama çok aşacak.

4 Beğeni

Önemli bir maçtı ve yine kaybettik.
Kaybettiğimiz maçta bu sefer ezildik, bu oyun ve anlayışla yenilgiyi sonuna kadar hakettik. Yapılan anlamsız tekrarlar gelecek için hiç umut vermiyor. Yapılan basit pas hataları, fauller, akıl mantığın kabul etmediği penaltı; dibi çok derin yere gönderiyor bizi.

Fenerbahçe maçında yeni bir şeyler denenecektir ama yenilerin içeriği merak konusu.
Sakat ordusu ile başladığımız ve devam ettiğimiz ligde, Hocanın maç sonu açıklamasında “Milli arayı bekliyoruz.” açıklaması plansızlığın resmi.

Forvetimiz yok diyoruz. Metehan’dan önce 10 numara ardından santrfor yaratmaya çalışıyoruz.
Forvette mevcut oyuncuların kullanılması elzem. Popa ve Leo. Abdurrahim’i al kenara artık. Zuzek’i Mikail’in yerinde oynatacaktık madem neden Mikail bugün Erok’ta?
Etebo olduğunda katkısı güzel ama yok. Yok.

Peki ya takımın ayakta duramayacak hale gelmesi? Bu maçta oyun disiplininden bahsetmek günah.

4 Beğeni