25/26 Trendyol Süper Lig 10. Hafta Gençlerbirliği - Konyaspor

25/26 Trendyol Süper Lig 10. Hafta

Gençlerbirliği - Konyaspor

ERYAMAN STADYUMU

26.10.2025 - 17:00

3 Beğeni

Açılışı erken yaptın Ümit. İnşallah uğurlu gelir. :blush:

9 maçlık sonuçlara göre şimdilik Alanyaspor’dan itibaren aşağı doğru takımlar arasında müthiş bir çekişme olacak. Bu çekişmede 8 haftada 5 maçla biz de yerimizi alacağız. Konya maçı da bu çekişmenin ilk ayağı… Beşiktaş’tan aldığımız 3 puanın anlamı olması için Konya’yı da yenmemiz gerekiyor. İnşallah iyi oyun ve iyi mücadele ile kazanırız.

3 Beğeni

konyaspor 8-9 günde 3 maç yapacak. yorgunluğu değerlendiririz umarım

3 Beğeni

Umudumuzun olduğu maçlarda yüzümüz gülmedi. Hiç umudum yok ama yine de Haydi Gençler!

4 Beğeni

son kanıtı da ben sileyim. bu aksiyon hiç yaşanmamış olsun :grinning:

4 Beğeni

Gönderi güncellenmiş olup hiç umudumun olmadığını tekrar iletmiş olayım.
Siffır siffır siffır :slight_smile:

3 Beğeni

Benim de pek umudum yok. Hadi be çocuklar! Şöyle güzel bir galibiyetle yanıltın bizi… :blush:

4 Beğeni

Beşiktaş’tan üç puanla dönerek gevşeyen takımımızdan, hafta içini maç yaparak değerlendirecek olan Konyaspor karşısında hiç umudum yok.

3 Beğeni

Yıllardır okyanusu geçip derede boğuluyoruz.
Ya da arefeyi görüp bayramı göremiyoruz. Bu sefer farklı olsun.

Takım oturmaya başladı.

4 Beğeni

Bu akşam ilk yarı sonuçları:
Konya - Beşiktaş 0-1
Rize - Başakşehir 0-0

Bizim için şimdilik fena değil. Bize yenilen Beşiktaş’ın galip durumda olması güzel.

Beşiktaş deplasmanda 2-0 yendi. Rize-Başakşehir 0-0 berabere bitti. Konya 11’de kaldı. Rize 9, düşme hattındaki Başakşehir 7 oldu. Bizim için iyi sayılabilecek sonuçlar olduğunu düşünüyorum.

4 Beğeni

Konyaspor-Beşiktaş maçının bazı istatistikleri…

Topa sahip olma: 70/30
Korner: 17/3
Şut: 15/7
Kaleyi bulan şut: 3/2
Faul: 8/15
Gol: 0/2

Konyaspor, bakalım Pazar akşamı nasıl bir performans gösterecek…

4 Beğeni

Düşme hattında Karagümrük-Kayseri 2-2 bitti. Kayseri 6, Karagümrük 4 oldu. Kocaeli-Alanya, Antalya-Başakşehir ve Gençlerbirliği-Konya maçları puan cetvelini ve düşme barajını doğrudan etkileyecek. Trabzon-Eyüp, Kasımpaşa-Beşiktaş ve Samsun-Rize maçlarını da favorilerin kazanması lehimize olur. Ama en önemlisi bizm kazanmamız… İnşallah kazanırız.

4 Beğeni

Bugün Kocaeli Alanya’yı 2-0, Trabzon da Eyüp’ü 2-0 yendi. Bizim için iyi sonuçlar. Alanya 13 puanla 8. durumda. Her şey bize bağlı. Biz yarın Konya’yı yenersek puanımız 11 olacak ve Alanya ile puan farkı 2’ye inecek. O zaman “Sekizinci olmamız engellenemez!” tezahüratını yapabiliriz. :blush:

4 Beğeni

Maça 2,5 saat kaldı…

HAAAAAAYDİ GENÇLER!!! :heart::black_heart:

3 Beğeni

Antalya Başakşehir’e karşı 3-0 yenik duruumda. Dakika 65… Düşme barajı 8’e çıkıyor. Bugün kazanmaya çok ihtiyacımız var.

HAYDİ GENÇLER!

3 Beğeni

talisonla erhan’ın canları sağolsun. çok iyi oynuyorlardı. takım 18’e hapsolunca bireysel hata gelmesi de doğal.

4 Beğeni

tallison oyundan iyice düştü. metehan ya da onyekuru diyeceğim de baskı yerken bu iki hamle müthiş olurdu. şimdi %50 hatta %70 etkisi düşer bu değişikliklerin.

4 Beğeni

zuzek çıktı metehan girdi. aslında mantıklı. talison baskı kurunca ya da denge de oynayınca kesici görevi gören bir oyuncu. defans yapınca ve hatta gömülünce etkisi ya da yeteneklerini kullanamıyorsun. ancak oyundan epey düştü. bakalım napacağız.

4 Beğeni

Bu maçta attığımız gol, Süper Lig tarihinin en golcü beşinci takımı olmamızı sağladı, ama puan(lar) almamızı sağlayamadı ne yazık ki :frowning:

Sağlık olsun, ilk on maçı maalesef sekiz puanla tamamladık, ama ikinci on maçta 14-15 puan alırız inşallah :heart::black_heart:

5 Beğeni

Maalesef yenildik. Bu oyunla, bu oyun anlayışıyla maç kazanmamız ve ligde kalmamız mümkün değil. Süper lig takımı gibi oynamıyoruz. Sahada rakiple korakor mücadele edemiyoruz. Maç kazanmamız tamamen futbol şansına bağlı. Küme düşmeye en yakın takımlardan biriyiz.

5 Beğeni