25/26 Trendyol Süper Lig 11. Hafta Göztepe - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 11. Hafta

Göztepe - Gençlerbirliği

GÜRSEL AKSEL STADYUMU

01.11.2025 - 17:00

Deplaman tribünü için yüksek bir bedel belirlemiş Göztepe yönetimi: 780₺ !

(H) YASİN KOL
(Y) ABDULLAH BORA OZKARA
(Y) MURAT ERGİN GÖZÜTOK
(D) SÜLEYMAN BAHADIR

Yasin Kol un sadece Gençlerbirliği maçina verilmesi değil halen hakemlik yapmasi bile tam bir FİYASKO!
Elimizdeki en büyük koz yeni teknik direktör gazi :slight_smile:

5 Beğeni

Geçen haftaki oyundan sonra hiç umudum yok, ama inşallah yeni teknik direktör gazıyla Dolmabahçe’dekine benzer şekilde sürpriz puanlar alırız :heart::black_heart:

5 Beğeni

Sezon başından beri top oynamaya çalışan uyumlu bir takım oluşturamamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Hüseyin Eroğlu’nun topu rakibe verip izleyen oyun anlayışı maalesef başarısız sonuçlra yol açtı ve kendi görevine mal oldu. Göztepe maçından pek umutlu değilim ama inşallah çıkışa geçeriz ve hiç olmazsa 6 puanlık 4 maçı kazanırız.

5 Beğeni

Normal şartlarda güzel futbol oynayan ve stadı çakılı göztepeye karşı pek bir şansımız olmazdı. ancak teknik ekibi değişen takımlarda sürpriz sonuçlar almak pek de şaşırtıcı olmuyor. maçtan bu sebeple az da olsa umudum var. umarım volkan hoca kalede gökhan dokunmaz ve metehanı takıma monte eder.

Özel bir satırbaşı da hocamız için açmak istiyorum. benim ve pek çok arkadasımızın teknik direktör olarak kendisinden pek bir umudumuz yok. sadece bizim takım için değil. ancak çok az seyde bu kadar yanılmayı isterim. takımımızın başına geçtiğine göre kendisine başarılar dilemekten ve çok başarılı olmasını isteyeceğimiz teknik direktörlük hayatının atılım yaptığı ilk takımın geçlerbirliği olmasını istemekten başka birşey dileğimiz olamaz. yıllardır söylerim. bir teknik adamın kendisini geliştirebileceği en iyi ortama sahip takım biziz. düşünün 6 hafta galip gelemeyen hoca ya veya ligi 7 puanla bitiren teknik ekibe ve yönetime stat da toplu istifa çağrısı yapmamış camiadır burası. umarım Volkan hoca iyi değerlendirir.

4 Beğeni

Maalesef puan alamadık. Bu maçtan zaten umut yoktu. Ama önümüzdeki 6 puanlık Başakşehir maçını mutlaka kazanmamız lazım. Sonra puan umudumuzun olmadığı, puan kazanırsak ekstra olacağı bir Galatasaray deplasmanı ve ardından da 6 puanlık bir Kocaeli deplasmanı var. Her biri final niteliğinde olan bu 6 puanlık maçları nasıl kazanabiliriz, buna odaklanmalıyız.

5 Beğeni

Volkan Demirel eski ilk 11 e ellemwmişti.
İlk dakikalarda takım önde başladı.
15. Dakika ile Göztepe bastırdı.
Gol geliyorum dedi ve geldi. :frowning:
İkici yarı özellikle son yarım saat başka bir Gençlerbirliği vardı.
Bu son yarım saati tüm maça yaymayı başabilirsek orta sıralarda bitiririz diye hissettim.
Volkan Demirel in maç sonu açıklamaları bana makul ve mantıklı geldi.
Hedef maçımız değildi ama önümüzde Cuma günkü maç hedef maçımız ve buna hızla hazırlanmalıyız.
Başak şehir maçına Metehan ile başlayacak mı merak ediyorum. Turnusol kağıdı olacak benim adıma bu?

4 Beğeni

Son iki maçımızı kaybederek, küme düşme hattına yeniden girmiş bulunuyoruz. Artık bu haftadan itibaren çıkışa geçmemiz şart, kalan 23 maçta 1,5 ortalama puan tutturursak 42 puanla ligde kalırız, ama 40 puanın altında kalmamız iyi olmaz.

Geçen yıl, düşeceği kesin iki takım (Adana Demirspor ve Hatayspor) vardı. Bu yıl ise henüz böyle bir takım yok. Birkaç rakibimiz puan silme cezası alırsa, bizi o da kurtarabilir. Ya da dedigim gibi kalan maçlarda 1,5 ortalama puan tutturmamız gerekiyor.

4 Beğeni

Malzeme yetersiz malesef. Bu takımla küme düşmenin en büyük adayıyız. Takımda kalburüstü dönebilecek 2 oyuncu var, Etebo ve Onyekuru, onlar da sakat. Hüseyin hoca devam etseydi onun haddini bilen oyunu ile belki daha iyi sonuçlar alınabilirdi.

4 Beğeni

Zeki ağabey öncelikle hoş geldin sefa geldin.
Son yılların süper Ligte kurduğumuz en pahalı takımı sahada.
Bir zahmet emek verip oynasınlar!
Ama H.E sayesinde bir oyun planımız yoktu gol yemeyi beklemek dışında.
Hoca değişikliği ile takım toparlayabilir diye ümit ediyorum.
Geçen seneki takım kalsa maksimum 3 transfer yapılsa bu durumdan daha iyi olabilirdik diye de düşünüyorum ama elden de bir şey gelmiyor ümit etmekten başka.
:man_shrugging:t2:

3 Beğeni