25/26 Trendyol Süper Lig 12. Hafta Gençlerbirliği - Başakşehir

25/26 Trendyol Süper Lig 12. Hafta

Gençlerbirliği - Başakşehir

ERYAMAN STADYUMU

07.11.2025 - 20:00

Deplasman bilet fiyatı 325₺ olarak belirlenmiş.

4 Beğeni

Cuma işten çıkıp maça gitmek süper bir fikir. Bu dakikadan sonra statta olmanın, maç izlemenin keyfine bakmaya çalışmak lazım.

5 Beğeni

Evdeki iki maçı kaçırdım. Bu hafta yerimi alıyorum. Bu hafta 3 puan bizim. Haydi Gençler!

3 Beğeni

maçın başlamasına 3 saat var. yazılan yorum sayısı iki. insanlarda heves kalmadı. en azından bende kalmadı. geçen sezon maç kaçırmamıstım. bi aksilik olmazsa bu sezon da kaçırmak istemiyorum. Tüm sıkıntılara ve mağlubiyetlere rağmen stat da olmak çok güzel. Güzel bir oyun ve net bir skor bekliyorum. 3 - 0 Haydi gençler

3 Beğeni

Stadyuma giderek takımımızı destekleyecek arkadaşlarımızın ayaklarına, yüreklerine sağlık.

Ben yine İstanbul’da, televizyondan izleyeceğim maçımızı.

Hayırlı bir sonuç alırız umarım :heart::black_heart:

4 Beğeni

nuri şahin hiç beğenmediğim bir teknik direktör. takımı iyi de oynatamıyor. bu başakşehiri içerde yeneriz umarım.

3 Beğeni

takımın yıldızı erhan yedek. söze gerek yok.

3 Beğeni

Sezon başından beri üçüncü kaleciyi oynatıyoruz ilk 11’de.

2 Beğeni

İlk on dakika güzel oynadık :black_heart::heart:

2 Beğeni

tam da bu maçlık hamle yapılacak kanatlarımızda var. her şey güzel gidiyor şimdilik.

3 Beğeni

Heyecandan konuyu şaşırmışım :slight_smile:

Son altı aydır ilk kez rakip kaleyi ablukaya alarak gol attık, haaaydi Gençler :black_heart::heart:

3 Beğeni

Berat’ın yerde kaldığı pozisyonda koluyla sarılmış Tongya, neyse ki penaltı çalmadı hakem. Başakşehir üstümüze daha çok gelecek ikinci yarıda, daha dikkatli olmamız gerek.

3 Beğeni

İkinci yarıda topu rakibe vermeden, ama savunmada dikkatli ve akıllı kontrataklarla oynarsak, bu maçı yüzümüz gülerek tamamlayabiliriz :black_heart::heart:

İlk yarı istatistikleri…

Topla oynama: biz %35 - Başakşehir %65
Şut: biz 3/10 - Başakşehir 1/4

2 Beğeni

velyo ne çıkardı öyle. heycana kapılmamak gerek. başakşehir gerçekten çok ama çok kötü takım. daha doğrusu nuri şahin çok kötü hoca. 3 puan

3 Beğeni

Maç öncesinde Bein’in yorumcusu Uğur Meleke, Başakşehir’in ligin en iyi beşinci kadrosuna sahip olduğunu, bizim kadromuzun çok yetersiz olduğunu ve Başakşehir’in favori oldugunu söylüyordu. Neyse ki haksız çıktı ve siz haklı çıktınız :slight_smile: :black_heart::heart:

3 Beğeni

volkan hoca mecburen velyo’yu oynatmış. bu maçta oynamasaydı 200bin euro kiralama bedeli + ülkesine dönebilecekmiş. o nedenle oynatmış. baya baya erhan çok değerli diye mental destek attı 1 dakika boyunca. umarım diğer maç erhanı görürüz. gerçi velyo da fena değildi.

3 Beğeni

Başakşehir karşısında çok sevindiren 6 puanlık önemli bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz. Hocamızı ve oyuncularımızı kutluyorum. Galatasaray ve Trabzon maçlarından çok büyük bir beklentim yok. Puan alırsak ekstra olur. Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa maçları ise final niteliğinde 6 puanlık çok önemli maçlar… Bu üç maçı kazanırsak 20 puana ulaşırız ve önümüz çok açılır. Ama en azından 5 veya 7 puan da iyi olur diye düşünüyorum. Yeter ki hiç olmazsa birini kazanıp ikisinde berabere kalalım.

3 Beğeni

Maçın ilk yarısında top %35 bizdeydi, maç sonunda ise %28 olmuş, demek ki ikinci yarıda top %21 bizde ve %79 rakipte olmuş. Topu rakibe bu kadar çok vermemeliyiz, savunmada çok yoruluyoruz ve hata ihtimalimiz artıyor :frowning:

3 Beğeni

nuri şahin rüzgar yapıyor hala daha yobaz yobaz takılıyor işte hocam, kendi sahasında pas yapıp top bizdeydi diyor.

bu arada bizim bu defansa çekilmemiz oyunculaırn sezon başından beri alıştığı bir şey. beşiktaşta da aynı sorun var. sergen hoca defalarca belirtmişti, biz geri çekilmeyin diyoruz ama oyuncular psikolojik olarak geri çekiliyor diye yakınıyordu. bizde de bu var. belkide volkan hoca bu kadar geri çekilmelerini istemiyor ancak takım psikolojik olarak geri çekiliyor. bu doğal bi şey. üzerine düşünülmeli ve çalışılmalı.

4 Beğeni

Haftalardır kavuşamamıştık. İyi oldu. Üç puan benim sayemde arkadaşlar. Lütfen bi önceki gönderime bakınız :slight_smile:
İyisiyle kötüsüyle güzel bi üç puan. Ve topla oynama yüzdemiz düşük olmasına rağmen pozisyona girebildiğimiz, aslında takımın neler yapabileceğini gördüğüm maç oldu. Dokunuş önemli ama bakalım ilerki haftalar neler getirir neler götürür.
İki takıma da teşekkür etmek lazım bu arada. Keyifli güzel maç oldu.
Tebrikler takım. Tebrikler arkadaşlar.
Haydi Gençler! :red_circle: :black_circle: :goat:

5 Beğeni