25/26 Trendyol Süper Lig 13. Hafta Galatasaray - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 13. Hafta Galatasaray - Gençlerbirliği

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ RAMS PARK
21.11.2025 - 20:00

(H) OZAN ERGÜN

(Y) FURKAN ÜRÜN

(Y) SUAT GÜZ

(D) ERDEM MERTOĞLU

Galatasaray yönetimi deplasman tribünü bedelini 1500₺ olarak belirlemiş.

Gençlerbirliğinde sadece Perarira yok.

Galatasarayda eksik Topçular:
Osimhen
Yunus
Abdülkerim
Eren Elmalı
Kaan

Tek umut kaynağım ekstra puan adına :heart_eyes:

4 Beğeni

Kulüp sayfası Onyekuru yap şu sporu fotografı paylaşınca galibiyet gol atar mı GS ye diye içimden geçirdim :joy:

4 Beğeni

Eksikleri var-yerini dolduran oyuncuları var.
milli maç dönüşü-son maçta yoklardı.
Haftaiçi avrupa maçları var ki fikstürleri gereği kazanmak zorunda oldukları bir maç.
Bizim maça hangi duyguyla hazırlandıklarını bilmiyorum. Umudum puan ya da puanlar alıp İstanbul’un kabusu olmaya devam etmek.

Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

4 Beğeni

Puan almamızın çok zor olduğu, ama alırsak ekstra puanlara sevinerek ekleyeceğimiz bir maç… Sonraki 6 puanlık Kocaeli deplasmanı öncesinde kart cezası ve ciddi bir sakatlık olmasın yeter.

4 Beğeni

Bu kadrolar la Gs ile 100 maç yapsak belki birinden puan veya puanlar alırız. ancak mevcut sartlarda o maçın bu maç olma ihtimali oldukça yuksek. kafalar avrupada sakatları fazla bizi de ciddiye almıyorlar. umutlu değilim ama umutsuz da değilim. erken gol yemezsek mutlu bir sonla bitebilir. Haydi Gençler

4 Beğeni

Kayseri kendi sahasında Gaziantep’e 3-0 yenildi ve 9 puanda kaldı. Eyüp-Karagümrük maçı 1-1 berabere bitti; Eyüp 9, Karagümrük 8 oldu. Bizim için güzel sonuçlar… Düşme hattı puanı geçen hafta olduğu gibi 9… Bu akşam alacağımız her puan ekstra. Ama esas olarak sonraki haftalarda arka arkaya oynayacağımız Kocaeli D), Karagümrük (İ) ve Kasımpaşa (D) maçları çok önemli. 9 puan alabilirsek 20 puana ulaşırız, rakipleri üçer puan aşağıda tutarız ve büyük avantaj sağlarız. Bu maçların her birini final maçıymış gibi oynamamız gerekiyor.

3 Beğeni

bizim açımızdan güzel gidiyor maç. sanırım 5 as oyuncusu yoktu galatasarayın şimdi de 2 as daha sakatlandı. galatasaray’In mecvut oyuncuları kapalı savunmaya karşı teknik becerileri çok yüksek olmayan oyuncular. ikardi girdi oyuna, kötü oldu.

4 Beğeni

İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık. Oğulcan’ın sakatlanıp çıkması kötü oldu. İnşallah önemli değildir.

3 Beğeni

Futbol şansı yanımızda olsun. Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

3 Beğeni

ikardi unutturuyor kendini diye yazarken attı golu

4 Beğeni

ilkayda sahada. teknik kapasiteyi biraz attırdı. ikardi’nin sahada olması zaten başlı başına tehlikeydi. o kontralardan birini atmak gerekiyordu.

4 Beğeni

onkeyukuru sakat mı nedir sıkıntısı tam onluk maçtı

4 Beğeni

Artık futbol şansından çok mucize gerekli.
Ve artık Thalisson’un yaptığını tekrarlamamalı oyuncular! Kazasız belasız önümüzdeki 3 maçı almalıyız. Bu maçı kaybetmemize üzülmem, alsak ekstraya girerdi ama kaybedilen altı puanlık maçlar canımızı sıkacak gibi bu oyunla. Hayırlısı bakalım.

5 Beğeni

dilhan ile samet oyunun çehresini değiştirdi. yeni oyuncu kazandık bu arada dilhan. kısa sürede topçu olduğu gösterdi

4 Beğeni

metehan serbest vuruşu neden samete bırakmadı

3 Beğeni

Korktuğum oldu. Puan beklentimizin zaten çok düşük olduğu maçta yenildik; bir sakatlık ve bir kırmızıyla çok önemli üç maç öncesinde iki fire verdik. Hoca ve teknik ekibin futbolcuları fizik ve mental olarak maçlara nasıl hazırladığını anlamak mümkün değil. Bu, kendi ayağına kurşun sıkmak gibi bir şey. Önümüzdeki üç maç için endişeliyim.

4 Beğeni

Çoğu kişi keyif almış bizim oyundan ama ben çok da beğenemedim. Oyunun çok çok az bölümünde takım gibi pas yaptık. Ataklarımız cılız kaldı. Duran toplardan gol bulmaya çalışmamız için ceza sahasına yakın yerlerde daha çok oynamamız lazım ya da şut çekip korner kazanmalıyız. Yaratmaya çalıştığımız kontra ataklar saçma sapan topun ayağa dolaşmasıyla, yanlış pas tercihleriyle söndü gitti.
Sana saran adama aşırı tepki göstermeyeceksin. Gerekirse az daha sinirleriyle oynayacaksın. Sarı kartın varsa ve oynadığın takım hakem kararlarının daha çok lehinde bir takımsa dikkatli olacaksın. Yatıp top almaksa olayın, Kaptanın gibi olacaksın. Bir maç oynayıp bir maç kırmızıdan yatacaksan yedek kulübesinde oturacaksın.
Oğulcan’ın durumu iyidir umarım.
Koita’yı haftaya kulübeye alalım. Oyuna sonradan girdiğindeki performansa bakıp Karagümrük ve Kasımpaşa maçlarına tekrar durumunu düşünelim.

Ve en önemlisi bence: Takıma mücadelesinden dolayı galibiyet primi vermek.
Ayranımız yok içmeye, atla gidiyoruz çeşmeye.
Sahi, Niang neden antrenmana çıkmıyordu?

5 Beğeni

Tongya ile 2-0’ı bulabilseydik, bambaşka şeyler konuşuyor ve hissediyor olacaktık; ama hepimiz için moral bozucu bir maç oldu ne yazık ki :frowning:

4 Beğeni

Hocamız Volkan Demirel’in demecinden bir bölüm:

“Galatasaray bizim rakibimiz değil. Bu hafta rakibimiz olan Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağız. Bugüne benzer bir atmosfer olacaktır. Buradaki oyunumuzu tekrarlamak isteyeceğiz.”

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığımız maçlardan sonra futbolculara, teknik ekibe, yöneticilere ve hatta taraftarlara, sanki çok güzel bir iş yapmışız gibi bir rahatlık, bir ferahlık, bir gevşeme geliyor ve sonraki maçı kötü bir oyunla kaybediyoruz. Beşiktaş galibiyeti sonrasında yönetim sonraki Konya maçını düşünmeden bol keseden 1 milyon lira prim verdi. Konya karşısında kendi sahamızda kazanmamız gereken asıl maçı çok kötü bir oyunla kaybettik. Galatasaray’a yenildik ama futbolcuların alacaklarını ödeyemediği yolunda haberler çıkan yönetim galibiyet primi veriyor. Oysa asıl motive olmamız ve prim verilmesi gereken maçlar önümüzdeki Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa maçları… Kocaeli deplasmanında Thalisson yok. Oğulcan’ın sakatlığı ciddiyse o da yok. Kadromuz geniş değil. Kocaeli maçında iyi hazırlanmamız, motive olmamız, mücadele etmemiz ve kazanmamız lazım. Burada da iş yönetime ve hocaya düşüyor. İnşallah bu üç maçı kayıpsız atlatırız.

5 Beğeni

Çok kısıtlı anları; Gole yaklaştığımı ve golü bulduğumuz anları izledim. Sanki olacaktı birşeyler hissi bende oluştu bende çünkü sadece filin hortumun denk geldim :slight_smile:

Bu nedenle deplasman tribünü paylaşayım:

Bu kadar iddiası az olan topçu grubuna taraftar hem içeride hem dışarıda destek veriyor.
Artık Topçuları da önümüzdeki altı puanlık maçları alıp bizi güldürmesi lazım!

4 Beğeni