25/26 Trendyol Süper Lig 14. Hafta Kocaelispor - Gençlerbirliği

Özellikle Kasımpaşa, Eyüp, Kayseri ve Karagümrük’ün bu haftadaki rakiplerinin kazanmasını dilemekten başka bir şey gelmiyor elden.

3 Beğeni

Kayseri ve Eyüp deplasmanda kazandılar ve puanlarını 12’ye yükselttiler. Maalesef sondan ikinci durumdayız. Bu takım ve oyun anlayışıyla işimiz çok zor. Volkan Demirel takımı toparlayamıyor ve motive edemiyor. Ayrıca eski ve yeni hoca 6 puanlık hedef maçlarımızı belirlemediler/belirleyemediler, Beşiktaş ve Galatasaray maçları sonrasındaki prim saçmalıklarına müdahale etmediler ve prim konusunu rasyonel hale getiremediler, getirmeyi düşünmediler, akıllarına bile getirmediler. Borç batağındayız ve sondan ikinciyiz.

3 Beğeni

Keşke Beşiktaş maçını kaybetseydik de Konya maçını, Kocaeli maçını kazansaydık.
Galatasaray maçında övgülere doymasaydık da(!) direkt rakiplerimize karşı oyunumuz umut verse bi gün başaracağız desek.
Olmuyor. Bugün gelen sonuçlar bence bizi potansiyel 18. yaptı. Kendimize gelmemiz ümidiyle!

3 Beğeni

Bu hafta, İzmit’teki Kocaelispor maçımızdan dört gün sonra Adapazarı’nda Sakaryaspor maçımız olacağı için takımın Ankara’ya dönmeyeceğini düşünmüştüm, ancak dönmüşüz. Bakalım nasıl bir kadro ile çıkacağız bu maça?

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Salı günü deplasmanda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’la karşılaşacak olan Başkent ekibi, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kocaelispor maçının ardından bugün Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde antrenmana çıkan oyuncular yaklaşık olarak 1,5 saat çalıştı.

Dün Kocaelispor’la oynanan maçta uzun süre forma giyen oyuncular, fitness salonunda yenileme çalışması yaparken maçta kısa süreli yer alan ve oynama şansı bulamayan oyuncular ise ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başladı. 5’e 2 top kapma oyununun ardından dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulunan ekip, yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

2 Beğeni

Antalya yenildi 14 puanda, Karagümrük yenildi 8 puanda kaldı. Düşme hattından çıkabilmek için Karagümrük ve Kasımpaşa’yı mutlaka yenmemiz lazım. Ama maalesef hocamızda ve futbolcularda o ışığı göremiyorum. Volkan Demirel’in idmanlarda futbolculara bu maçların önemini anlatması, onları galibiyete inandırması ve motive etmesi çok zor. Öncelikle kendisi motive değil ve galibiyete inanmıyor. Kocaeli maçında adeta seyirci gibiydi. Topa sahip olmaya çalışan ve topun kıymetini bilen bir takım oluşturamadı. Aksine sahada ne oynadığını bilmeyen, gamsız bir şekilde dolaşan futbolcular var. Kümede kalma mücadelesi veren bir takım ve hocası böyle olmamalı.

2 Beğeni

Ben takımı tanıyamadım.
Galatasaraya karşı oynayan takım aynı takım mıydı yoksa farklı takım mı?
Kalecimiz dışında kimse varlık gösteremedi!
Pes diyorum sadece.

1 Beğeni