25/26 Trendyol Süper Lig 14. Hafta Kocaelispor - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 14. Hafta
Kocaelispor - Gençlerbirliği
KOCAELİ STADYUMU
28.11.2025 - 20:00

2 Beğeni

Ve işte beklenen serinin ilk maçı. Kazandığımızda soluklanmış oluruz, kaybettiğimizde uçurumun daha çok aşağı yönlü kenarındayız.
Cumartesi ve pazar günü diğer maçları rahat izlememiz için kazanalım. Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

3 Beğeni

Bu başlık için ne kadar da erken diye düşünürken, maçın Cuma akşamı olduğunu fark ettim. Elinize sağlık :heart::black_heart:

Çıkışta olmalarına rağmen, İzmit’ten üç puanla dönelim, İstanbul’daki şanssızlıklarımız bizden uzak olsun; haydi Gençler :black_heart::heart:

3 Beğeni

Kazanmamız gereken altışar puanlık final niteliğindeki üç maçın ilki… İnşallah iyi hazırlanır ve kazanırız.

Puan cetvelinde 8-18 arasındaki 10 takımla 7 maç yaptık; 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 8 puan toplayabildik. Maç başına 1,14 puan… Bu takımlarla oynayacağımız toplam 20 maçın maç başına puanı 1,14 olursa 23 puan olur ve büyük ihtimalle küme düşeriz. Ligdeki 34 maçın maç başına puanı 1,14 olursa ligde kalma puanıdır, fena sayılmaz. Önümüzdeki dönemde bu 10 takımla toplam 13 maç yapacağız. 20-21 puan (maç başına 1,5 puan) alabilirsek ligde kalma ihtimalimiz yükselir.

3 Beğeni

Elimizde üç maçlık bu seride çok büyük bir koz var:
3 maça da gelemiyorum.
3 maçı da alalım önümüze bakalım :smiley:

3 Beğeni

kocaeli çok kötü başladığı ligi bir şekilde toparladı. öbür yandan ahmet oğuz ile oynayacağız. bu maçın ilgimi çeken en önemli detaylarından birisi de bu. çünkü çok beğendiğim, sevdiğim, bu camia için gerçekten top koşturmuş bir oyuncu kendisi. ligin en iyi yerli beklerinden biri. kariyerine mental açıdan daha dikkat etseydi çağrıldığı milli takımda kalıcı olabilirdi. çakılı stoper olarak da en iyi yerli bek sanırım. (ofansif yanı da var, gene de çakılı yönü net yani) sezon başından beri de döktürüyor. yıllardır geri almak gerek diyorum, almıyoruz gidip garip garip şeyler yapıyoruz. uğur çiftçi vardı bi de onu da geri almak gerekti. sivasla çok iyi sezonlar geçirmişti, yıllarca avrupada da oynadılar. takım küme düşünce üst ligde oynamaya devam edebilirdi vefa yaptı sanırım. bize vefa yapmamıştı ama. bunu unutmadık :d gene ahmet milli takım havuzundayken geldi 2. ligde bizle birlikte oynamıştı bak bunu da unutmadık. gençlerbirlikli oyuncular baş tacıdır. umarım seneye bizde görürüz. kendisine de başarılar. bize daha çok başarılar.

4 Beğeni

Rakibimiz bizim sıfır puan aldığımız Galatasaray ve Göztepe maçlarından dört puan topladı. Lige çok kötü başlasalar da şu anda derli toplu bir görüntüleri var, özellikle de kendi sahalarında. Yenemesek de en azından bir puan almamız gereken bir maç.

6 Beğeni

Yukarıda bahsedilmemiş ama maçın cuma günü saat 20 olması İzmit’te tribünlerin boş kalmasına sebep olabilecektir. Bu durum belki takımımız üzerindeki rakip taraftar baskısını bir nebze azaltabilir diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Başına adam dikip asla yalnız bırakmamamız gereken Serdar Dursun’dan kafa golü yedik. İlk 35 dakikada, Başakşehir maçından çok uzak, saçma sapan bir görüntü verdik. Allah sonumuzu hayretsin…

3 Beğeni

45+4’te Samet’in kullandığı serbest atış bana şunu düşündürdü: “bizim bu ligde yerimiz yok, alt lig bizim için yeterli.”

E o zaman bu kadar borcu niye yaptık? Küme düşünce bu borçlar nasıl ödenecek? Geçmiş olsun hepimize…

3 Beğeni

İlk yarıyı 1-0 yenik kapattık. Takım ve oyun anlayışımız çok zayıf. Geçen hafta bizim için çok önemli olmayan Galtasaray maçında bütün pilimizi tükettik ve oyuncu kaybettik. Koita ve Onyekuru gibi çok yüksek maliyetli futbolcular şu maçta bile yedek kulübesinde oturuyorsa ve sahaya çıktıklarında da bir yarar sağlamadığı gibi aksine zarar veriyorsa, bunun sorumlusu öncelikle bu futbolcuların transferine onay veren eski hoca ve daha sonra da yerine gelen yeni hocadır. Böyle devam edersek düşeriz. Maalesef çok endişeliyim.

3 Beğeni

Aynen Necdet Ağabey. Teknik direktörümüzün Galatasaray kompleksi yüzünden takım savaştan çıkmışa döndü, bir şeye de yaramadı o savaştan çıkış, üstelik bu hafta dökülüyoruz. Yöneticisi, teknik direktörü ve oyuncuları ile her açıdan felaket bir görüntü sergiliyoruz…

3 Beğeni

Kırk yılın başı atak yaptık, Metehan altıpastan dışarıya attı.

3 Beğeni

Beşiktaş galibiyetine boş kasadan bol keseden saçmasapan prim, Galatasaray yenilgisine boş kasadan bol keseden saçmasapan galibiyet primi… Yaz deftere alacak olarak, borçlandır kulübü… Prim verilecekse, asıl prim verilmesi gereken maçlar önümüzdeki üç maç… 3 maçta 9 puana şu kadar, 7 puana şu kadar, 6 puana şu kadar, iç sahada Karagümrük’ü yenmek şartıyla 5 puana şu kadar lira gibi paket bir prim belirlenmesi gerekirdi.

3 Beğeni

İki tane çok iyi kalecimiz var. Keşke onlardan birisi olmasaydı da iyi bir hücuma dönük orta saha oyuncumuz olsaydı…

3 Beğeni

Hiçbir varlık gösteremediğimiz, saçma sapan bir maç oldu. Maç bitmedi henüz, ama kaybedeceğimize eminim, hiç umudum yok şu maçtan…

3 Beğeni

Maalesef yenildik. Bu anlayışla kümede kalmamız çok zor.

3 Beğeni

Portekiz-Portekiz-Yunanistan-Slovenya-Çekya-Nijerya-Bosna Hersek-Macaristan-Mali-Nijerya-Senegal

Altyapımızla övündüğümüz Gençlerbirliğimizin maçı bitirdiği 11.

Galatasaray yenilgisine prim veren ‘yönetim’ acaba bu maç sonunda ne verir?! Bence bol keseden dağıtmaya devam etmeli(!)
Maalesef hiç umut yok.

3 Beğeni

imza mı atarım. şu an atanmış olarak yöneticilik görevi görenler bırakın futbolu spor ile gram alakası olmayan adamlar.

3 Beğeni

maçı izleyemedim de boş bir anımda izleyeceğim, hem volkan hoca ne yapmış hem çıkılan kadro çok enteresan geldiği için merak ettim

3 Beğeni