Bir iki basit top kaybı nedeniyle demiştim, tam ben yazınca da soldan etkili girip korner aldı Tongya reis ![]()
Aha gol, aferin be Oğulcan ![]()
![]()
Bir iki basit top kaybı nedeniyle demiştim, tam ben yazınca da soldan etkili girip korner aldı Tongya reis ![]()
Aha gol, aferin be Oğulcan ![]()
![]()
ofsayt gözükmüyor.
oğulcan’a acil tuvalet molası verilmeli :d
Onyekuru’nun penaltısını Rize’de kurtaran da Fofana’ydı, değil mi? Aman bu Fofana’ya dikkat edelim, az önce tehlikeli geldi vatandaş…
El yok mu ya orada? Adam blok yaptı?
oğulcan orada topa vurmadı mı niye sarı kart aldı belli değil. allaha emanet hakem yönetimi
Hakem, maçı berabere bitir talimatı almış, golden sonra rakibe döndü ibresi…
ah be ne kaçtı
Samsun’da aleyhimize saçma sapan penaltıyı veren hakem olduğunu da ekleyelim ![]()
niang çok etkiliydi. oğulcan tongya göktan hem istekli hem yararlı oynadılar. koita iyice alışmaya başladı takıma. gutas ve talison reyis paşa krallarda sağlam durdu savunmada.
delebaşiru çok basit hatalar yaptı. ancak mücadelesi iyiydi.
genel olarak güzel geçti ilk yarı. bu arada 17 faul olmuş. 10 biz 7 karagümrük
istanbulun fener medyasından sabuncuoğlu “volkan demirel istifa etme kararı aldı” yazmış.
Hayırlısı olsun, verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ederiz.
Galatasaray maçında gereksiz hırs yapıp Kocaeli maçı öncesi takımı aşırı yorması dışında kendisine kızgınlığım yok…
Göztepe’den de tek puanla dönebilirdik sanki, ama neyse artık…
E tamam da Kayseri’de tokat attı diye kırmızı gören Tongya’ya bu yapılan ne?
hakem iyice batırıyor. umarım saçma sapan kararlar vermez. gutas bi şey yapmadı
koitada şeytanın bacağını kıramadı. o da iyi oynuyor. savunmanın engellediği gol üstüne nefis şutluk pas gönderdi asist olacaktı direkte patladı. çok sevindim açıkcası en net ihtiyacımız olan oyuncu profili çünkü. umarım iyice alışır ve sakatlanmaz
Peş peşe iki pozisyonda ikinci gole çok yaklaştık… Önce Koita’nın şutunu çizgiden çıkardılar, sonra Dele- Bashiru’nun şutu üst direkten dondü, muazzam şuttu…
Helal sana Göktan!!!
oğulcan’ın çıkması çok ters tepebilir çünkü metehan girdi. yani delebaşiru’nun yükü yükseldi. belki hanusek değişikliğiyle zuzek’i ileri atabilirdik. öbür yandan hucumda daha keskin olacağız.
Ah be Niang!!! Azıcık dikkatli olsak ikiyi bulacağız ve rakip oyundan iyice düşecek.
kırmızıyı vermedi :d neyin eyyamı bu