göktan hiç koşu yoluna atmıyor. nedense hep ayağa oynuyor. bazı pozisyonlarda koşu yoluna atması gerek yapmıyor. çok ilginç
İnanılmaz bir hakem bu ya…
Koita attı abi, gözümüz aydın, bu sezon ligde ilk kez iki farklı öndeyiz ![]()
![]()
kral kral kral. hissetmiştim. net, bitti. tamam. hadi eyw. adamsın kralsın paşasın KOİTA HAN
vay be o kadar kötümüydük :d
Evet abi, iki gol attığımız maçlarda ya gerideydik (Alanya, Galatasaray) ya da skor 1-1 (Beşiktaş, Başakşehir) iken 2-1 öne geçtik. Bu sezon ilk kez (Sakarya kupa maçı hariç) 2-0 önde oynuyoruz.
Aha 3-0 oldu, aman aman aman ![]()
![]()
niang koita oğulcan üçüde nefis oynamıştı üçü de gol attı. futbol tanrısı adalet dağıttı
Haydaaaa, ofsayt verdiler ![]()
Ah be Tongya!!! Pas ver be adam ![]()
ah be niang ne yapsan olmadı :d golü metehan attı bu da iyi oldu. kanat filan düşünüyorlardı
Atletico Ankara gibi oynuyoruz ![]()
![]()
onyekuru yerine dilhan girse iyi olurdu diyeceğim de belki de futbola dönüp dönmeyecek mi diye süre veriyorlar heralde. mantıksız da değil. ya dönecek ya devre arası gitmesi gerekiyor.
Onyekuru demişken, Etebo geldi aklıma, özledik, dönsün artık Ocak’ta ![]()
nereden anımsattın :(((((((((
O olsaydı, ahmakça yenildiğimiz Antalya, Antep, Rize, Konya ve hatta Kocaeli maçlarından en az birer puan alırdık, Alanya’yı ve Kayseri’yi de rahatça yenerdik…
ooooo ayaz giriyor hadi bakalım
etebo’nun sakatlığı bozdu zaten bütün omurgayı da takımı da. büyük oyuncu
Ya şu Fofana maçın başından beri sinir etti beni. Rize’de 90+'da penaltımızı kurtaran Fofana zaten aklımda.
Derken, kalecimiz mi sakatlandı? Aman diyeyim, nazar değmesin, iki kalecimiz de çok değerli ![]()
Üç puanı üç golle aldık klişesiyle çok şükür diyerek, yarım saat sonraki Kocaeli-Kasımpaşa maçını rahatça izleyebiliriz ![]()
![]()
güzel maç gibi duruyor da ben bi kaç duble kutlama yapıcam bi yerlerde :d