25/26 Trendyol Süper Lig 15. Hafta Gençlerbirliği - Fatih Karagümrük

göktan hiç koşu yoluna atmıyor. nedense hep ayağa oynuyor. bazı pozisyonlarda koşu yoluna atması gerek yapmıyor. çok ilginç

3 Beğeni

İnanılmaz bir hakem bu ya…

3 Beğeni

Koita attı abi, gözümüz aydın, bu sezon ligde ilk kez iki farklı öndeyiz :heart::black_heart:

3 Beğeni

kral kral kral. hissetmiştim. net, bitti. tamam. hadi eyw. adamsın kralsın paşasın KOİTA HAN

3 Beğeni

vay be o kadar kötümüydük :d

3 Beğeni

Evet abi, iki gol attığımız maçlarda ya gerideydik (Alanya, Galatasaray) ya da skor 1-1 (Beşiktaş, Başakşehir) iken 2-1 öne geçtik. Bu sezon ilk kez (Sakarya kupa maçı hariç) 2-0 önde oynuyoruz.

Aha 3-0 oldu, aman aman aman :black_heart::heart:

3 Beğeni

niang koita oğulcan üçüde nefis oynamıştı üçü de gol attı. futbol tanrısı adalet dağıttı

3 Beğeni

Haydaaaa, ofsayt verdiler :frowning:

3 Beğeni

Ah be Tongya!!! Pas ver be adam :frowning:

3 Beğeni

ah be niang ne yapsan olmadı :d golü metehan attı bu da iyi oldu. kanat filan düşünüyorlardı

3 Beğeni

Atletico Ankara gibi oynuyoruz :black_heart::heart:

2 Beğeni

onyekuru yerine dilhan girse iyi olurdu diyeceğim de belki de futbola dönüp dönmeyecek mi diye süre veriyorlar heralde. mantıksız da değil. ya dönecek ya devre arası gitmesi gerekiyor.

3 Beğeni

Onyekuru demişken, Etebo geldi aklıma, özledik, dönsün artık Ocak’ta :frowning:

2 Beğeni

nereden anımsattın :(((((((((

2 Beğeni

O olsaydı, ahmakça yenildiğimiz Antalya, Antep, Rize, Konya ve hatta Kocaeli maçlarından en az birer puan alırdık, Alanya’yı ve Kayseri’yi de rahatça yenerdik…

3 Beğeni

ooooo ayaz giriyor hadi bakalım

2 Beğeni

etebo’nun sakatlığı bozdu zaten bütün omurgayı da takımı da. büyük oyuncu

3 Beğeni

Ya şu Fofana maçın başından beri sinir etti beni. Rize’de 90+'da penaltımızı kurtaran Fofana zaten aklımda.

Derken, kalecimiz mi sakatlandı? Aman diyeyim, nazar değmesin, iki kalecimiz de çok değerli :nazar_amulet:

3 Beğeni

Üç puanı üç golle aldık klişesiyle çok şükür diyerek, yarım saat sonraki Kocaeli-Kasımpaşa maçını rahatça izleyebiliriz :heart::black_heart:

2 Beğeni

güzel maç gibi duruyor da ben bi kaç duble kutlama yapıcam bi yerlerde :d

3 Beğeni