25/26 Trendyol Süper Lig 16. Hafta
Kasımpaşa - Gençlerbirliği
RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADYUMU
12.12.2025 - 20:00
Deplasman tribünü bedeli olarak 260₺ belirlenmiş
(H) OĞUZHAN ÇAKIR
(Y) KEREM ERSOY
(Y) KEREM İLİTANGİL
(D) MELİH ALDEMİR
25/26 Trendyol Süper Lig 16. Hafta
Kasımpaşa - Gençlerbirliği
RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADYUMU
12.12.2025 - 20:00
Deplasman tribünü bedeli olarak 260₺ belirlenmiş
(H) OĞUZHAN ÇAKIR
(Y) KEREM ERSOY
(Y) KEREM İLİTANGİL
(D) MELİH ALDEMİR
Bizle birlikte,
Rize-Eyüp
Kayseri-Alanya
kendi içersinde yarı final niteliğinde maçlar. Kazanıp bu maçları rahat izlemeliyiz. Puan kaybı daha evvelinde bahsettim: net olarak direkt rakiplerimiz Eyüp, Kayseri, Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük ile dövüşmelerimize sahne olur. Rize, Alanya belki ama Konya sanırım rakip değil.
Uçurumun iç kısmında yürüdüğümüz zamanlardayız, panik yapmadan çıkmamız lazım bu konumdan.
Bugüne kadar hiç bir şey tam anlamıyla olması gereken/beklenen gibi olmadı. Umarım aklımıza gelen de başımıza gelmez.
Haydi Gençler ![]()
![]()
foruma ne oluyor. sürekli hata verip duruyor.
özcan hoca’nın maç önü konuşması çok iyiydi he.
bu arada bein’i açtım, maç kasımpaşa-gençlerbirliği. arada gençlerbirliği yardımcı hoca özcan hoca filan çıkıp maç önü ropörtajı veriyor. kasımpaşa tdsi ropörtaj veriyor. programdaysa galatasaray-fenerbahçe konuşuyorlar. inanılmaz bi kafa.
Emre yarim saat sacma sapan konustu ben de buna sinir oldum ![]()
Macin ozeti:
Bana kaybolan 90 dakikamı geri verin!
foruma doğru düzgün girilmiyor. özellikle güvenlik hatası verip duruyor. sorun nedir. kimse de giremedi heralde.
saldırı altında mıyız :d
Safariden giriyorum ben genelde sorun olmadı.
Geçen Almanyadan girdim bir kere bu site güvenli deyince direkt girdim ondan sonra sorun olmadı.
8. olmamızı istemeyenler saldırmış olabilir ![]()
Ben de Cuma sabahından beri telefondan giremiyorum; sertifika süresi bir gün önce dolmuş uyarısı veriyordu ilk başta, bugün de üç gün önce dolmuş diyor…
Şimdi tabletten deneyince girdim, ama telefonda aynı uyarı devam ediyor ve giremiyorum… Mobil sürümle ilgili bir hata veya eksiklik mi acaba?
@admin neredesin.
Şimdi fark ettim… Telefon iPhone olmadığı için Safari yok, Chrome ise aynı sertifika uyarısını vermeye devam ediyor. Yandex’i denedim, o da aynı sebeple siteye girmiyor. Tablet ise iPad olduğu için Safari var ve sorunsuz giriyorum…
Haftayı kısaca değerlendirirsek, kazanabileceğimiz bir maçı en azından kaybetmeden eve dönüyoruz. Ahmak gibi Ankara’da yenildiğimiz Antalya’nın averajla üstündeyiz, Konya’nın ise sadece bir puan altındayız. Eğer 90+3’te Rize’de Onyekuru penaltıyı atsaydı, onların da averajla üstünde yer alacaktık…
Pazartesi günü Trabzon ile kapanışı yapacağız, ama öncesinde Bodrum ile kupa maçımız olacak. Devre arasında kadro yapılanmamız konusunda ciddi adımlar atmamız ve ikinci yarıya da puanları hovardaca savurarak başlamamalıyız. Arda Çakmak başkanımıza ve Metin Diyadin hocamız ile teknik ekibimize güveniyoruz ![]()
![]()