25/26 Trendyol Süper Lig 18. Hafta Gençlerbirliği - Samsunspor

Gençlerbirliği - Samsunspor
ERYAMAN STADYUMU
18.01.2026 - 17:00

Hakem Kadrosu

• Orta Hakem: Kadir Sağlam

• 1. Yardımcı Hakem: Süleyman Özay

• 2. Yardımcı Hakem: Kerem Ersoy

• Dördüncü Hakem: Reşat Onur Coşkunses

4 Beğeni

Senegal, Afrika Kupası’nda yarı finale yükseldi. Bu da Cherif Ndiaye’nin bu maçta oynayamayacağı anlamına geliyor.

5 Beğeni

Trabzon maçında olduğu gibi bu maçtan da puan ya da puanlar bekliyorum. Umut ediyorum. Kongre sonrası zevkli güzel maç olur.
Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

4 Beğeni

trabzonspor maçının 11’i bu maçın da hakkıyla üstesinden gelebilir… santroforda koita düşünülebilir demek istiyorum. üç ihtimalli gibi görünen maçı bizim tarafımıza eğip bükebilir…

ama şundan çok eminim: oyuncularımız ellerinden gelenin tümünü yapacaklar…
zaten geride kalan mesajlarımızda ne demiştik: her takımı yenmeni beklemiyoruz, bunu yapacak güçte ve kabiliyette değiliz… o halde bizim oyuncularımızdan beklentimiz ne?..
elinden gelenin tamamını yaptın mı?.

yaptıysan sıkıntı yok, üzülme işini bize bırakıp; önünüzdeki maçlara odaklanın derim ben…

5 Beğeni

Haydi Gençler :black_heart::heart:

Sezonun ikinci yarısı için Antalya-Lara’da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını tamamlayan Gençlerbirliği, Ankara’ya dönerek Samsunspor maçı için hazırlıklara başladı.

Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Antalyaspor karşılaşmasında uzun süre görev yapan futbolcular, günü fitness salonunda rejenerasyon antrenmanıyla geçirdi.

Maçta az süre alan ve forma şansı bulamayan oyuncular ise sahada koordinasyon ve 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Minyatür kalelerden kurulu dar alanda gerçekleştirilen çeşitli pas organizasyonlarının ardından çift kale maça geçildi. Günün tek antrenmanı, MAS (Maksimum Aerobik Hız) koşularıyla son buldu.

2 Beğeni

Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında sahasında oynayacağı Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Başkent ekibinde maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında yarın (Pazar) sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarını tamamladı. Başkent temsilcisi, hazırlıkların ardından karşılaşma saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Çalışma, 5’e 2 top kapma oyunu ile devam ederken, daha sonra taktik organizasyonlara geçildi. Haftanın son antrenmanı, duran top çalışmalarıyla sona erdi.

Gençlerbirliği’nde Samsunspor maçı öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Maç Öncesi Futbolcularla Toplantı

Bugün yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Haydar Arda Çakmak**, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, yeni dönemde sportif başarıların artırılması ve hedeflenen üst sıralara çıkılması için gereken tüm desteğin verileceği vurgulandı.

2 Beğeni

Yine bir kongre sonrası ve yine Arda Çakmak ın kazandığı bir kongre.
O maçtan da 3 puan almıştık bu maçta Samsun’u evine puansız yollayacağımız keyifli bir maç bekliyorum.

4 Beğeni

Trabzon maçından sonra camia ya pozitif bir hava geldi. sanki lig de kalmışız hersey düzelmiş gibi bir hava. Beni de saran bu havanın o anki birinci sebebi bir onceki kongrede atlattığımız badirenin büyüklüğü idi. ancak bu kongrede anlıyoruz ki asıl kurtuluş savaşı ekonomik olarak simdi baslıyor. ikinci sebebi ise sabırlı Şuurlu hızlı (Mehmet abinin kulakları çınlasın) ve güzel futboldu. bunun tesadüf olup olmadığını bugun anlayacağız. bende iki taraf için de güzel bir oyun bekliyorum. ancak trabzon maçından daha zor olacaktır çünkü başlarında gerçekten etkili bir teknik adam var.
Bu not da tongya için açamak istiyorum. Samsun başkanı ara transfer de almak istedikleri tongya için ’ o paraya daha iyisini bulurum ’ demişti. muhtemelen tongya bu maçta atıcağı gollerle 'zor bulursun ’ diyecektir.

3 Beğeni

İlk maçımızda, birbiriyle iletişim kuramayan, pas yapamayan, beceriksiz bir takım görüntüsü çizmiştik. Bir de üstüne hakemin var’a gitmeyi bile düşünmediği -bence- haksız penaltı ve Etebo’nun hâlâ düzelmeyen sakatlığı gelince, işkence gibi bir maç olmuştu. Yazın en sıcak günlerinden biriydi o zaman, şimdi de kışın en soğuk günlerinden biri. Maçın akıbeti de ilk maçın tam tersi olur umarım…

Haydi Gençler :black_heart::heart:

2 Beğeni

Yedinci dakikada Metehan ve sekizinci dakikada Oğulcan ile öne geçebilirdik. Samsunspor ilk iki dakika etkiliydi, ama çabuk toparlandık…

2 Beğeni

E bu penaltı! Adam toptan önce Koita’nın ayağına vuruyor :rage:

Otuzuncu dakikada ahmakça bir gol yemeye çalıştık, ama başaramadık; Žužek çizgiden çıkardı neyse ki :face_with_head_bandage:

Yine saçma sapan bir top kaybı yaptık ve golü yedik :frowning:

2 Beğeni

Umudum puan ya da puanlardı. Genelinde can sıkan oyun, aldığımız bir puan. Trabzon maçı iştahı maalesef yoktu, göremedim. Olsa çok farklı bitebilirdi.
Elinden tutulan/tutulacak kulüpleri düşününce ikinci yarı maçlarında artık yapmamız gereken tek iş: rakiplerini yeneceksin. Evinde yenilmeyeceksin. Ne kadar kaldırabiliriz göreceğiz.
Onlar sahada formalarının hakkını versin, biz sıcakta da soğukta da burdayız. Haydi Gençler! :red_circle::black_circle::goat:

3 Beğeni

Bu kadar çok eksiği olan Samsunspor’u yenemediğimiz için biraz üzgünüm, ama çok da memnun olmadığım bir oyuna rağmen puan alabildiğimiz için çok da üzülmedim. Sağlık olsun, puansız ayrılmak çok moral bozacaktı, en azından puan aldık.

Kasımpaşa ile gelecek haftaki rakibimiz Antalyaspor berabere kaldılar. Yarın Göztepe’nin Rizespor’u ve Beşiktaş’ın Kayserispor’u yenmesi güzel olur. Konyaspor ile Eyüpspor da berabere kalsınlar diye düşünüyorum, eğer birisi kaybedecekse de Eyüpspor kaybetsin.

Eğer yarınki maçlar böyle biterse, düşme hattının dört puan ve beş sıra üzerinde tamamlayacağız haftayı…

2 Beğeni

Maçın özetini izledim de ne zaman geriye oynasak, topu kaptırıp soğuk ter döküyoruz. Golü de zaten böyle saçma bir pası kaptırarak yedik. Artık akıllanmalı ve ileriye doğru oynamalıyız. Kaptırsak bile en azından rakip yarı sahada kaptırırız ve önlem alacak zamanımız olur.

2 Beğeni

Bu oyunla beraberlik iyi sonuç bence. Rakibimiz Samsunspor eksikleri de olsa bu lig ölçeğinde güçlü bir takım. Sakatlık ve kart cezası olmaması da önümüzdeki 6 puanlık Antalya maçı için iyi oldu.

2 Beğeni

özcan hoca durumu iyi özetlemiş. ekleyecek fazla da birşey yok…
söylediklerinden çıkardığım kadarıyla mutlak 3 puan için çıkmış… bir tek şunu söyleyebilirim… koita hareketli ve çabuk bir oyuncu olduğu için santrofor mevkiini kaptı… güzel…

takımın oyun yapısına uymayan, özellikle bu maçta çok daha hareketli, aralara girip mikser özelliği olan futbolcularımız varken, ndia’yı değil, son dakikalarda oyuna aldığın o genç kardeşimi 60. dakikada oyuna alman gerekirdi…

ama öyle ama böyle iki penaltımızı vermeyen, bütün takdir haklarını misafir takım lehine kullanan kabiliyetsiz ve karaktersiz hakeme rağmen 1 puanı kurtaran takımımızı kutlamak gerekir…

geçen maç dikkat çekmiştim, gene çekeyim: metehan artık piştim ustalaştım diye düşünmüş, kendi dükkanını açmak istiyor olabilir ama şu anda takım başka birşey oynuyor sen başka birşey…
gel otur beraber izleyelim, sen kabak gibi ortaya çıkıyorsun…

3 Beğeni

Bugünkü üç maç da dilediğim gibi bitti…

Yine 11. sıradayız ve küme düşme hattıyla farkımızı dört puana çıkardık :heart::black_heart:

2 Beğeni

Her hafta bizim için kritik ama bazı haftalar çok daha kritik.
Bu hafta 1 puan için kötünün iyisi diyelim. Maçtan günler öncesi umudum puan ya da puanlardı ancak ne Samsun ne biz oyuna fark yaratacak hamle yapamadım. Soğuk havada soğuk bitti.
Önümüzdeki haftanın başlığı altında da bahsi geçer ama Antalya maçımızı keyifli izleyebiliriz.
Trabzon-Kasımpaşa
Kayseri-Başakşehir
Samsunspor-Kocaeli
Karagümrük-Galatasaray
Antep-Konya
Rize-Alanya
Eyüp-Beşiktaş

2 Beğeni

@umityasar henüz başlığı açmaması sebebi ile burdan yazmaya devam.
Dün Kasımpaşa ve bugün Kayseri’nin yenilmesiyle güzel başladık. Kocaeli-Samsun maçı Samsun lehine biterse Kocaeli biraz durumunu düşünecektir ancak tehlikeli bölgeye geleceğini düşünmüyorum.
Yarın kazanmamız lazım. Kazanırsak uçurumun kenarında gezmeye devam edebiliriz ancak yine de kurtardık diyemeyiz. Rakiplerin oynadığı takımlar dört düdük. Aramızdaki maçların önemi artıyor.

2 Beğeni

Yarın Antalya’yı yenersek düşme hattının 7 puan üzerine çıkarız ve çok rahatlarız. Tabii Eyüp’ün Beşiktaş’a yenilmesi kaydıyla… :blush:

2 Beğeni