25/26 Trendyol Süper Lig 21. Hafta Fenerbahçe A.Ş. - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 21. Hafta Fenerbahçe A.Ş. - Gençlerbirliği :red_circle::black_circle:
:stadium: Chobani Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
:date: 09.02.2026 - 20:00 :clock8:

HAYDİ GENÇLER! :red_circle::black_circle:

2 Beğeni

Antalya kaybetti, Eyüp yeniliyor.
Rize, Konya, Alanya bunlar da kaybeder; Kayseri-Kocaeli, Antep-Kasımpaşa beraberlikle sonuçlanırsa güzel olur.
Hiç umudum yok ancak futbol bu. Futbol şansı bizimle olsun. Sakatlık olmasın. Sarı kart sınırında olanlar Rize maçını düşünsün.
Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

2 Beğeni

Rizespor bugün 3-0 yenildi, Konyaspor ise 0-0 berabere kaldı. Sıralamada hemen altımızda kalan iki takımın galibiyet, beraberlik, mağlubiyet, attığı gol ve yediği gol aynı :slight_smile:

Yarın Fenerbahçe’den bir puan kopartırsak, ikisinin de üçer puan ve altışar averaj önünde yer alacağız :black_heart::heart:

2 Beğeni

Antalya, Eyüp ve Rize yenildi, Konya berabere kaldı. Sonuçlar şimdilik bizim için iyi. Bu akşam Alanya, yarın Kayseri ve Kasımpaşa da puan kaybederse ve düşme hattı 16’da kalırsa, yarın Fenerbahçe’den puan alamasak bile büyük bir kayıp yaşamamış oluruz. Puan alırsak şahane olur. Fenerbahçe maçında inşallah kart cezası ve ciddi sakatlık yaşamayız. Çünkü önümüzde direkt rakiplerimiz olan ve Rize, Eyüp ve Kayseri ile oynayacağımız 3 önemli maç var. Asıl odaklanmamız gereken bu 3 maçı kazanırsak önümüz çok açık. Teknik ekibimiz de bu değerlendirmeyi yapıyordur zaten.

Biraz önce Alanya deplasmanda Beşiktaş’la 2-2 berabere kaldı ve puanını 23’e yükseltti.

2 Beğeni

ara ara federasyonun sitesine girip adımıza bakıyorum. hala daha resmi olarak gençlerbirliğiyiz. orada adımız değiştiği an, gençlerbirliğini takip etmeyi sanırım sonsuza kadar bırakacağım.

2 Beğeni

“Sonsuza kadar” demesek, “taraftarın tepkisini anlayarak bu saçmalığı sonlandıracak bir yönetim gelene kadar” mı desek?

2 Beğeni

Yukarıda maç ile ilgili tüm arkadaşlarımın tüm yazdıklarına katılıyorum. özellikle kart ve sakatlık konusunda. rize eyüp ve kayseri maçlarında alacağımız 3 puan fener maçındakinden çok daha değerli. yönetimimizin bir ektra bir prim verme isteği varsa bunu fener maçına değil de sonraki 3 maçta 7 ve üzeri puanlar için vermeli diye düşünüyorum.

maça gelirsek geçen haftaya kadar puan alabiliriz diye düşünüyordum, kante transferine kadar . bu lig için baya ağır oldu. çok umutlu değilim. lakin devreye totemler giriyor. bu maça kadar fenerlilerin arasında 2 kez maç izledim ikisinde de galibiyetle ayrıldık. özellikle 2004 teki 4 2 lik kupa maçı en unutamadığım maç anımdır. bugun de fenerlilerin arasındayım. çekirgenin 3. kez sıçrayacağına inancım tam. Haydi gençler

3 Beğeni

Uğur’a katılıyorum. Prim sistemini bilmiyorum ama Fenerbahçe maçı için ekstra prim vermek yerine sonraki üç maç için paket prim daha iyi olur.

Bu arada Kayseri, sahasında Kocaeli karşısında 2-0 yenik duruma düştü. Maçın bitimine 15 dakika var. Böyle biterse Kayseri 15 puanda kalacak.

2 Beğeni

Ve evet Kayseri yenildi. Yenildi ancak vazgeçmiyorlar. Genç oyuncuları golünü attı. Kocaeli’ye 3 puanı getiren son dakika kurtarışıyla Kaleci Gökhan Değirmenci oldu. Berabere bitse üzülmeyecektim ama bu skora da üzülmem. Umarım bizle birlikte oynanacak maç berabere biter. Gaziantep’i buralarda tutmalıyız. Futbol şansı bizimle olsun. Diyecek başka bir şey yok.

Kızımız Miray Çelik :heart::black_heart:

2 Beğeni

Dışarıda olduğum için maçı izlemiyorum, ilk yarıyı üç gol yiyerek kapatmışız :open_mouth::face_with_head_bandage:

2 Beğeni

3-1 yenildik. Zaten puan beklentim yoktu. Kasımpaşa da Gaziantep’e yenilince düşme hattı 16 puanda kaldı. Düşme hattıyla aramızdaki 6 puanlık frk devam ediyor. Önümüzdeki 6 puanlık 3 maçı kazanırsak, Rize’ye 5, Eyüp’e 7, Kayseri’ye 10 puan fark yaparız ve rahat bir sezon geçiririz. Camia olarak tamamen bu maçlara odaklanmalıyız.

1 Beğeni

Benim açımdan çekirge sıçrayamadı. bizim açımızdan üzerine düşünülecek bir maç değil. türk futbolu düşünsün. düşünmelerse fb gs hattında bocalayıp dursunlar. hayır penaltıdan bahsetmiyorum. çıkmayan kartlardan atılmayan topçulardan devreye girmeyen var dan bahsediyorum. çok takılmayalım dün rizeye bugun bize yarın başka anadolu takımına. biz önümüzdeki 3 maça bakalım. birde bir daha onyekuru gibileri almamaya bakalım. son sözümde ogulcana. bidaha gentilmenlik yapma. güzellikten anlamayan insanlara hiç yapma. sen olmayan faule yatan oyuncuya durdun 3 0 gerideyken. adamlar 3 0 ondeyken olan faule durmadılar. o birşey değil yanımdaki arkadaş bile devam et dedi birşey yok diye. tıpkı ogulcanı alkışlayan 50000 gibi. hiç gerek yok

2 Beğeni

Bence sürpriz sonuç Karagümrük ve bir puan koparan Konya-Alanya haftası. O kadar. totalde bize zararı olmaz umarım diyelim. Beklediğim gibi gerçekleşti bizim için. Sarı kart cezası yiyen Pereira’ya geçmiş olsun.

yok hocam. bir süredir düşünüyordum zaten. şimdi genel olarak camiayaya da baktım, her şey iyice saçma gelmeye başladı.