25/26 Trendyol Süper Lig 22. Hafta Natura Dünyası Gençlerbirliği - Çaykur Rizespor A.Ş

25/26 Trendyol Süper Lig 22. Hafta
:red_circle::black_circle: Natura Dünyası Gençlerbirliği - Çaykur Rizespor A.Ş. :large_blue_circle::green_circle:
:stadium:Eryaman Stadyumu
:date:14.02.2026 - 14:30 :clock230:

Haydi Gençler!

2 Beğeni

Eyüp, Antalya, Kayseri.
Alanya-Konya
Kasımpaşa-Karagümrük

Mağlup olmalarını istediğim takımlar.
Ve kıyasıya çekişmeli geçecek, bizim maçla birlikte 3 maç.
Stres faktörünün sanırım sıfıra indiği maç olacaktır bizim. Rakiplerden önce oynamak iyidir. Elimize ayağımıza dolandırırız topu iyi olmaz.
Ama bunun için cuma maçlarından beklediğimiz skorların gelmesi önemli.
Hatırlıyoruz değil mi ilk maçı. Uzatmalarda gol yiyip, uzatmalarda puanı kaçırdığımız rakip. Olsa bitse keşke geride kaldı.
Kaybedenin, ‘kaybedeceği’ bir karşılaşma gibi.
Kazasız belasız bir maç olsun. Beraberliği kesinlikle düşünmeden mutlak galibiyet hedefiyle çıkmalıyız.
Yarını sonra düşünürüz.
Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

3 Beğeni

Rize çok tehlikeli bir rakip. Galatasaray’a farklı yenilmesine aldanmamalı. Oldukça iyi oynadılar ve iyi mücadele ettiler. Topla oynamada bizden iyiler. İlk maçta yenilmiştik. Antalya karşısında olduğu gibi bu maçta da yenilirsek çok üzülürüm. Eyüp maçı öncesinde çok büyük bir moral bozukluğunun yanında en büyük rakiplerimizden Antalya’dan sonra Rize’ye de 6 puan kaptırmış oluruz. Camia olarak kenetlenmeliyiz. Mutlaka kazanmalıyız.

3 Beğeni

Bir haftalık aradan sonra maçta olacağım. bana göre sezonun en önemli üç maçından ilki. bende mutlaka kazanmalıyız düşüncesine katılıyorum. Bu seride alacağımız 7 ve üstü puan artık lig düşmeyi düşünmeyeceğimiz bir noktaya gelmemizi sağlar. beraberlik ise şuan bulunduğumuz muğlak noktada kalmamıza, yenilmemiz ise çok stresli günlerin başlamasına neden olur. oyuzden defans güvenliğini de ihmal etmememiz lazım. ben hocamıza ve takımımıza gerçekten güveniyorum bu maçı alacağımıza inanıyorum. ancak döşümüzü kaşıyarak maç izlemenin bize haram olduğunu bilerek 2- 1 lik skor tahmini yapıyorum

3 Beğeni

Abi, yeğene söylüyorum şimdi 2-1 skor tahminini. Stattan atabiliriz sizi :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

eyvah eyvah bu aklıma gelmemişti.

3 Beğeni

bu arada eyup yenildi. antalya sürpriz bir sekilde yendi. yarınki maç bir tık daha önemli hale geldi.

3 Beğeni

Eyüp 18’de kaldı. Kasımpaşa Karagümrük’ü yenerse puanı 19 olur ve düşme hattı 16’dan 18’e çıkar. Samsun’u yenen Antalya’nın da puan cetvelinde üstümüze çıkmasıyla Rize maçımız çok çok önemli hale geldi. İnşallah iyi oynayıp ve iyi mücadele edip bu zorlu maçı kazanırız.

2 Beğeni

Antalyaspor, devre arasına dek maddi sıkıntılar nedeniyle oldukça çaresiz bir görüntü sergiliyordu ve ligden düşme adaylarımdan birisiydi; nasıl toparladılar, gerçekten bravo.

Mutlak kazanmamız gereken bir maç. İlk yarıdaki maçın 90+'sında penaltı kaçırarak Rizespor’a iki puan hediye etmiştik, daha fazla hediye dağıtmamıza gerek yok.

Haydi Gençler :black_heart::heart:

3 Beğeni

Yeter artık ama ya…

2 Beğeni

Maalesef 2-2 bitti. Direkt rakiplerimize puan dağıtmaya devam ediyoruz. Bu maçlarda yitirilen puanları telafi edebilmek çok zor. Sürpriz bir şekilde Beşiktaş ve Trabzon maçlarında aldığımız 6 puan sayesinde puanımız 23… Yoksa şu anda düşme hattındaydık. Eyüp ve Kayseri maçlarında da puan kaybedersek işimiz çok zorlaşır.

2 Beğeni

Biz kötüyüz. Biz, bizden daha kötüsünü arıyoruz.
Bulduğumuz gün bu lige devam ettiğimiz anlamına gelir. Maç 0-0. Gol atan öne geçer gibi bir yorum.
Maalesef kalırsak ligde, bu hikayede biz söz sahibi olacak gibi durmuyoruz.

2 Beğeni

Antalyaspor bu hafta kazanınca, bize puan olarak yetiştiler ve ikili averaj sayesinde 11. sıraya yükseldiler, biz ise 12. sıraya geriledik.

Azıcık daha az ahmaklık yapsak, ligde ilk sekize rahatça gireceğiz, ama küme düşme hattına gerileme korkusu yaşamaya devam ediyoruz ne yazık ki.

2 Beğeni

devre arasını yeni geride bırakmamıza rağmen takımın kondisyonunda düşüş gözlemleniyor. ki; bu sorun işte…
takımımızın kadrosunda olduğu gibi yıldızı olmayan, lider oyuncusu bulunmayan, panik halinde ortaya çıkıp toparlayıcı futbolculara sahip olamayanların ne yapması gerekirdi?.
olabildiğince sade, düz bir futbol anlayışıyla topu sürekli dolaştırmak… ısrarla, sürekli biteviye bu oyunu sürdürmek… ki; bu dediklerimizi de bu güne kadar yapıyor idik…
şaşırtıcı bir şekilde salt bunu yaparak, sadece koşarak kazanıyorduk…

rakibimizi de bu şekilde oynamaya razı kılıyorduk… koşu tempomuzu yavaş yavaş arttırarak suda ısınan kurbağa gibi bizden daha kaliteli kadroları alt edebiliyorduk…
rakibimizi bizimle birlikte kafasını suya sokmaya ikna ediyor ve kimin nefesi yeterse üç puanı kapsın istiyorduk da;

artık bunları yapamıyoruz… çünkü tempomuz düştü… 2-0 öne geçtiğimiz maçta geri çekilirsek kalemizde golleri göreceğimizi biliyoruz ama geri çekiliyoruz…
kondisyonu düşük takımımız öz güvenini de yitirmek üzere…
kupayı mupayı bırakıp, kondisyonerlerimizi full kapasite çalıştırmalıyız…
gidişat iyi görünmüyor…

4 Beğeni

Bu akşam 16 puanlı Kasımpaşa sahasında Karagümrük’ü yenerse puanını 19’a yükseltecek ve aramızdaki fark 4 puan, düşme hattına gerileyen 18 puanlı Eyüp ile aramızdaki fark da 5 puan olacak. Bu hafta Eyüp deplasmanındayız. Çok zorlu bir maç olacak. Ayrıca Eyüp’ten sonra sahamızda oynayacağımız Kayseri de Göztepe karşısında çok iyi mücadele etti. İşimiz çok zor. İnşallah bu iki maçı kayıpsız atlatırız.

2 Beğeni

Hüseyin Eroğlu takım başında olsa şöyle bir şey söylerdi: “Çırpınmak yüzmek değildir. Doğru hareketlerle sudan çıkarsın.”
Kasımpaşa kazandı. Kafasını nefes almak için dışarıya çıkarabildi. Ve biz saçma şekillerde çırpınırsak Eyüp, Kasımpaşa bile bizi dibe çekebilir.
Kasımpaşa - Karagümrük maç beraberliği istediğim sonuçtu. Demek ki rakip iki takımın beraberliği kendileri için puan kaybı demek. Beraberlik bu maç için bizim için puansızdı o yüzden. İkili üçlü beşli averajda geride kalabiliriz. Son düşen belki de biz oluruz.
Doğru adım atmakta fayda var ve kaderimizi sanki kendimiz belirleyemeyeceğiz.
Rize maçını teknik taktik konuşacağımıza yönetimsel yöne evrildik.
Yarın ne getirir bilmiyorum artık ama geçen sene ki gibi “Bitmedi, daha umut var!” diyemiyorum. Umudum kalmadı.

2 Beğeni

Beşiktaş ve Trabzonspor galibiyetlerimiz olmasa, bu akşam itibarıyla küme düşme hattına inecektik.

Rizespor maçının son çeyreği gibi oynarsak, Eyüpspor’a yeniliriz. Bakalım, herhangi somut bir gerekçe sunmadan Metin Diyadin’i gönderen yönetimin yeni hocası nasıl bir yenilik getirecek?

Yönetim, hem siyasi hamleleri, hem de Metin Hoca’yı göndermesiyle iyice gözümden düştü. Bakalım 12 hafta sonra hangi konumda olacağız…

2 Beğeni