25/26 Trendyol Süper Lig 23. Hafta İkas Eyüpspor - Natura Dünyası Gençlerbirliği

Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa

Önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile potanın bi ucundan tutabiliriz.
Yazık koca bir yıla.
Takım içi değil sadece tüm camiada büyük umutsuzluk var sanki. Bunu sosyal medya hesaplarından da görebiliyoruz.
Yönetimde kendine yer bulan Stadyumdan Sorumlu Y.K.Ü. sağa sola gelişigüzel küfürler savuruyor. Başkan bu hesap sahibine ‘2 dakika kendine gel!’ diyeceğine diğer gönderilerini tekrar gönderiyor. Biz ise temiz tribün ile övünüyoruz.
Balık baştan kokar misali, tribündeki seyirci sayısı arttığında korktuğum şey Yönetim Kurulunda kendini gösterdi.
Sonumuz gerçekten hayrolsun. Bu takım için karar önümüzdeki 2 maçta belli olacak.
Kayseri ve Alanya maçı pozisyonumuzu belirleyecek. Tabi sadece kazanmamız gerekmiyor. Rakiplerden de puan kaybı bekleyeceğiz.

2 Beğeni

Şimdiden otuz puana ulaşıp kafamız rahat olacakken, ahmaklıkla küme düşme hattının sadece üç puan üstündeyiz. Siyasi kimliğini ön plana çıkaran başkanın Aralık’taki ve Şubat’taki havası dağlar kadar farklı. Ne diyelim, yazık ettiler 103 yıllık kulübe, bu hayal kırıklığı uzun süre etkisini devam ettirir :frowning:

2 Beğeni

Bu hafta düşme hattı ve yakınındaki bütün takımlar puan kazandı ve tüm sonuçlar aleyhimize oldu. Hepsi direniyorlar ve iyi mücadele ediyorlar. Eyüp maçını kazansaydık düşme hattı ile puan farkı 7 olacaktı, şimdi 3’e düştü. İşimiz çok zor.

2 Beğeni

Necdet Ağabey, o kadar saçma sonuçlar aldık ki sezon boyunca, biraz dikkatli olsak ilk yedide olacaktık şu anda…

Eyüp maçını kazansak +3, Rize maçını kazansak +2, Antalya maçını kaybetmesek +1, Kayseri maçını kazansak +2, ilk Rize maçını kaybetmesek +1, ilk Antep maçını kaybetmesek +1, ilk Antalya maçını kaybetmesek +1 şeklinde 34 puanımız olacaktı 23 yerine :frowning:

2 Beğeni

Takım, yönetim, taraftarlar, kısacası tüm camiada tuhaf bir hava var. Takımdaki bu isteksizlik, iştahsızlık ve motivasyonsuzlukla nasıl maç kazanacağımızı bilemiyorum. Futbolcuları 6 puanlık hayati bir maça hazırlamak, motive etmek, isteklendirmek teknik direktör ve yönetimin en önemli görevi… Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Ama maalesef ben bu takıma güvenemiyorum. Maçta 3-0 öne geçsek bile her an bir arıza çıkabilir. Yeni hoca ilk maçında takımı motive etme ve kazanma arzusu aşılama konusunda çok zayıf kaldı. Bu maçı da kaybedersek geçmiş olsun. İnşallah kazanıp biraz olsun rahatlarız.

2 Beğeni