25/26 Trendyol Süper Lig 24. Hafta
![]()
Natura Dünyası Gençlerbirliği - Zecorner Kayserispor ![]()
![]()
Eryaman Stadyumu
01.03.2026 - 16:00 ![]()
Maçın Hakemi: Ümit Öztürk
Yardımcıları: Kerem Ersoy ve Murat Şener
4. Hakem: Raşit Yorgancılar
25/26 Trendyol Süper Lig 24. Hafta
![]()
Natura Dünyası Gençlerbirliği - Zecorner Kayserispor ![]()
![]()
Eryaman Stadyumu
01.03.2026 - 16:00 ![]()
Maçın Hakemi: Ümit Öztürk
Yardımcıları: Kerem Ersoy ve Murat Şener
4. Hakem: Raşit Yorgancılar
Haftanın 2 maçı.
Bizim maçımız ve Kasımpaşa - Rizespor
Bizim grubun diğer maçları sürpriz sonuçlara gebe. Bu iki maç ise birbirini yemeye çalışanların maçı.
Son zamanlarda yaşananlar, sakatlanan futbolcular, son maçta kaybettiğimiz moral motivasyon ve üç puan.
Umudum tamamen tükenmiş olsa da Haydi Gençler! ![]()
![]()
Eyüp maçı başlığında da yazdığım gibi, 6 puanlık bu çok kritik maçı kaybedersek geçmiş olsun. Şimdiye kadar verilmiş emeklerin, çabaların tamamı boşa gitmiş olur. Ayrıca ücretlerini ödeyemeyeceğimiz ve kurtulamayacağımız çöp futbolcularla başbaşa kalırız. Üç maçlık periyodun ilk ikisinden kayıpla ve ağır yaralı olarak çıktık. İnşallah takımda herkes kendine gelir ve bu maçı kazanırız.
abi enseyi karartma. süper diye isim konulmuş bulunan bu kepazeligin bünyesinde bizden çok daha kötü takımlar var… ben omlara çok güveniyorum…
takımdaki isteksizliği, form düşüklüğünü anlayamadım gitti. idari veya teknik kadrodan bir takım talepleri olabilir ki; son derece normaldir… bu sıkıntılar olacaktır ve aşılabilir. bu durumda da tanıdığımız, bildiğimiz maç boyu tırmalayan takımı bulabiliriz…
daha üç var…
İnşallah bir şekilde toparlarız Mehmetçiğim. Dün Konya yenildi ve 23’te kaldı. Bugün de Kasımpaşa kendi sahasında Rize’ye farklı yenildi ve 20’de kaldı. Düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkarmamız için çok büyük bir şans… Üstelik yarın yenersek Kayseri ile fark da 7 puana çıkar ve ikili averaj da bizde olur. Ama yenilirsek yandı gülüm keten helva… Düşme hattıyla puan farkı 1’e iner ve bizim için bir felaket olur. Bu hayati maçı kazanmak için yapılması gerekenler konusunda yönetimin ve teknik ekibin özel bir planı vardır inşallah…
Niang kadro dışı bırakılmış galiba, Koita-Tongya-Traore üçlüsünden iyi bir performans görürüz inşallah yarın…
Galatasaray’a yenilen Alanya 26’da kaldı. Göztepe ile berabere kalan Eyüp 22 oldu. Eyüp ligin ikinci yarısında toparlanmış görünüyor. Bizim de bir an önce bu dağınık görüntüden kurtulup toparlanmamız lazım.
Maça kendi kalemize gol atarak başlamaya çalıştık, olmadı. Biraz toparlamışken de 22. dakikada rakip tek pozisyonda iki kez gol fırsatından yararlanamadı. Orta sahada fena değil gibiyiz bugün, ama hücumda fırsat bulabilsek bile etkili olarak değerlendiremiyoruz. Tam bıçak sırtında, gol atan alır tadında gidiyor maç ilk otuz dakika itibarıyla…
Hakem felaket, maçı beraberlikle bitirmeye çıkmış sahaya belli ki.
Spiker de Zuzek ve Velho dedikçe sinirimi zıplatıyor…
Alanyaspor maçımızda aynı şekilde milimetrik ofsaytla golümüz sayılmamıştı, bu sefer rakip aynı milimetrik hesapla mağdur oldu.
Tongya’ya 58 dakika iyi dayandı hoca, haydi Koita…
Traore’nin ofsayt olduğunu ta Halkalı’dan görüyorum, bir de ben mi diye soruyor hakeme…
Dokuz puan beklediğimiz üç maçı iki puanla tamamladık ve son on maça küme düşme hattının nefesini ensemizde hissederek giriyoruz, geçmiş olsun ![]()
Maalesef kötü kurgulanmış toplama, uyumsuz ve zayıf bir takımımız var. Metin Diyadin ve Özcan Bizati hocalarla bir şekilde durumu idare ediyorduk ama yeni hoca çok yetersiz. Bu takımı toparlayıp top oynayabilecek hale getirmesi çok zor. Üzülüyorum ve gelecek için endişeliyim.
Aynen Necdet Ağabey, çok dağınık bir görüntü vermeye başladık, tıpkı ligin ilk beş maçındaki gibi durumumuz ![]()
Bu sezon ilk kez üst üste iki maç (hatta Rizespor maçının ikinci yarısını da sayarsak 2,5 maç) kendimizden aşağıdaki takımlara karşı gol bulamadık, bu da beni kara kara düşündürmeye başladı ![]()
Takım aşırı yorgun bir görüntü çiziyor, cılız koşular ve saman alevi gibi bir baskıyla pozisyon bulabiliyoruz, ama kondisyon olmayınca ataklarımızın bitiriş kısmında etkisiz kalıyoruz ne yazık ki…
koitadan başka gol umudumuz var mı? bizde tutup kendi evimizde oynadığımız 6 puanlık maçta onu kesiyoruz…
teknik kadro da düşmek için elinden geleni yapanlara katılmış herhalde…
du bakalım noolacak?