25/26 Trendyol Süper Lig 31. Hafta: Gençlerbirliği - Kocaelispor

bi tane daha atarsak kontralarla 3 4 e bile gidebiliriz.

3 Beğeni

koita müthiş bir detay. büyük oyuncu

3 Beğeni

Tongya da güzel vurdu, ama keşke demarke durumdaki Samed’e yumuşakça bıraksaydı topu :frowning:

2 Beğeni

demirel tongya ve koitayı çıkarmasaydı keşke.

2 Beğeni

Hücumda çabuk çoğalabilen iki oyuncuyu almasını ben de anlamadım, yoruldular diye mi acaba?

Dele Bashiru iyi değişiklik…

2 Beğeni

Şu anda Samed’in yaptığı gibi ucuz kurnazlıklar beni çok rahatsız ediyor ya, rakibi de sinirlendirip adamlara güç veriyorsun bir yandan bu hareketlerle…

2 Beğeni

naptı ki samed, kaçır mışım. bi de koita hadi neyse de keşke tongya çıkmasaydı. dediğin gibi kontralarda büyük kozdu

2 Beğeni

Oyundan çıkarken o kadar yavaş hareket etti ki hakem üç kere uyarmak zorunda kaldı, tadını kaçırdı oyunu soğutma işinin, tamam işte çık efendi gibi, hakemi de sinirlendirme, rakibi de hırslandırma…

2 Beğeni

Yine gereksiz kapanmaya başladık, fazla geri çekildik, şu kalan on (uzatmalar dâhil) dakikayı çıkaramayız böyle…

2 Beğeni

1 Şubat’tan beri, yani 84 gün / 12 hafta sonra, ilk kez lig maçı kazandık…

Şu anda genel averaja bakılarak Gençlerbirliği - Eyüpspor - Antalyaspor şeklinde bir sıralama varmış gibi görülüyor, ama üçlü averaja göre Antalyaspor - Gençlerbirliği - Eyüpspor şeklinde bir sıralama var…

3 Beğeni

kasımpaşa da potaya girdi. karagümrük büyük ihtimal bugun kaybedecek ve neredeyse netleşecek düşmesi. kazanırsak 6 puan ivmesiyle kasımpaşayla oynayacağız. bunun dışında volkan demirel kendi açısından devrim yaptığı maç olmuş olabilir. oynayan oynamayan bütün oyuncular kenetlenmiş görünüyordu. bu maç büyük kırılma yaratacaktı, atlattık.

3 Beğeni

Bu maç çok değerliydi, eğer gelecek hafta da Karagümrük’ü yenersek iyice kıymetli olacak…

Antalyaspor’un 28 puanının 12’sinin kendisiyle aynı puandaki iki takımdan olması da ilginç bir ayrıntı. Neyse ki Eyüpspor’u bir maçta üç farklı yenmişler de üçlü averajda üçüncü olmuyoruz…

Gelecek hafta Karagümrük maçımız kadar yakından takip edeceğimiz maçlar, Antalyaspor-Alanyaspor ve Kayserispor-Eyüpspor. İkisi de berabere bitse ve biz galip gelsek, hem biraz nefes alırız, hem de Kocaelispor’u yenecek bir Kasımpaşa bizim maça küme düşmemeyi yüzde 99 garantilemiş olarak rahat çıkar…

3 Beğeni

1-0 yapana kadar gösterilen performans neden sezon içerisindeki birçok maçta gösterilmedi de sezon sonu yaşamamamız gereken stresi yaşamaya mecbur kaldık diye sormak gerek. 1-0’dan sonra geri çekilip stres yaşamayı kanıksadığım için bu durumu sorgulamayı bıraktım. GS maçının motivasyonu güzel yansımış. Haftaya FB ve Rize sağ olsun matematiksel olarak halen ligde kalma şansı bulunduğu için kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Karagümrük deplasmanı da ilk yarı gol bulmazsak oldukça zor geçecek. Umarım o maçı da alıp Kasımpaşa’yı da yenip Trabzon deplasmanına rahat gideriz.

4 Beğeni

Ligin sonunda 32 puanla ya kıl payıyla ligde kalırız ya da ikili averajla Antalyaspor’a geçilerek küme düşeriz gibi gözüküyor, ama son hafta Trabzonspor’dan da puan alarak 33 puana ulaşırsak ligde kalırız gibi geliyor bana…

Yine de elbette ki en garantisi, Karagümrük ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak 34 puana ulaşmak ve Trabzonspor kupa ve lig maçlarına kafamız rahat çıkmak…

4 Beğeni

Çok hayati bir 3 puan aldık. Mutluyuz. Önümüzdeki hafta Kayseri-Eyüp, Antalya-Alanya ve Karagümrük-Gençlerbirliği maçları sonrasında düşme hattı puanı ihtimaleri: 28, 29 ve 31… Ligin bitimine 3 maç kala Gençlerbirliği, Antalya ve Eyüp’ün ikişer maçını kazanıp 34 ya da 35, Kayseri’nin iki galibiyet ve bir beraberlikle 33 ya da üç galibiyetle 35 yapma şansı var. Yani 32-33 puan ligde kalmamıza yetmeyebilir. Ligimizin son haftaları düşme hattındaki takımların mucizevi galibiyetlerine sahne olduğu için böyle sonuçlara göre hazırlıklı olmakta yarar var.

4 Beğeni

bu arada diabate’nin potansiyeli çok yüksek. bir kaç maç daha izlemek gerekte gene de belli ediyor potansiyelinin çok ciddi olduğunu.

3 Beğeni

Evet Ağabey, son haftalarda can havliyle hangi takımın ne yapacağı belli olmuyor, umarım yarın da Beşiktaş hata yapmaz ve Karagümrük’ün küme düşme ihtimali yüzde 99’a yükselir…

3 Beğeni

Aynen Onur Bey, ben de iki maçta da beğendim…

Henüz 2007 doğumlu ve bugün son derece yerinde bir pozisyonda, rakip çabuk çıkarken ve savunmada dengesiz yakalanmak üzereyken akıllı bir sarı kart gördü…

3 Beğeni

Bizim zaten Diabate gibi futbolcuları bulup oynatmamız gerekiyor. Ogundu’yu alabilirdik, olmadı. Martor’u sıkı çalışmayla hiç olmazsa önümüzdeki sezon devreye sokmalıyız. Ayrıca hemen oynatabileceğimiz yerli-yabancı genç, yetenekli ve aç futbolcular bulmalıyız. Onyekuru, Niang gibi yüksek maliyetli futbolculardan da bir şekilde kurtulmalıyız.

3 Beğeni

Arada İstanbul deplasmanı oynamamıza rağmen rakibimize fiziksel üstünlüğü son 15 dakikaya kadar vermedik, bu da moral motivasyonla açıklanabilir.

Karagümrük maçımıza kadar güzelce çalışacağımız tam bir haftamız var, Pazar akşamına kadar güzelce hazırlanmalıyız rakibimize. Yarınki maçı (ki son şansları olduğu için tüm gücüyle saldıracak Karagümrük) bütün takım toplanıp birlikte izlemeli, maç sonunda da pozisyonlar geriye sarılıp teker teker bu oyunculara karşı neler yapılacağını Volkan Demirel oyuncularımıza anlatmalı. Herkes eşleşeceği rakiplerini ezberlemeli…

3 Beğeni